moncici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 [ b]test edildi[ /b] o mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 BKoHTaKTe ВКонтакте Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 "roket adam" said: Dragonmax said: 4 aydır rusların içindeyim. öncelikle büyük bir açık yüreklilikle söylemeliyim ki; klubnichka gerçekten güzel değilsin. burdaki ırkdaşlarına göre gayet de alt seviyede kalan bir güzelliğin var. diğer taraftan polonyolı kızlar rus kızlardan daha güzeller. görüldü, bulundu, dans edildi, eğlenildi, test edildi, onayladı Arkadaş bu nasıl bi mesaj? Cidden komik desem komik değil, aşağılamaya çalışmış desem saçmalık, ciddi desem trajikomik, ne diyeyim bilemedim. bişey demek zorunda değilsin. gerçekler ağır gelmesin. yok hayır dünden beri rus rus diye forumun databaseini salladı millet de o bakımdan yani. * Dragonmax titreşim gönderdi * hesaaaabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi madem öyle getir üye yap hacım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ayıpsın :) ilk fırsatta birkaç üye kazandırayım hemen. zaten türkçeyi ingilizcenden daha çabuk ve kolay öğreniyolar. ingilzicenin basitliğini anlayamıyolar onlara zor geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 oo zoru seviyorlar diyosun HARDKOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 diyorsun ki challege accepted!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yığarım buraya bak ! :p asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aslında rus kızlar türk seçiyor. türklerin böyle 91li ufaklıkların bile ki güzel olmadığı halde ilgi manyağı haline getirmesi kendini efsane sanmasını sağlaması bunun sebebi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fede bi tur versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 CthuLhu said: aslında rus kızlar türk seçiyor. türklerin böyle 91li ufaklıkların bile ki güzel olmadığı halde ilgi manyağı haline getirmesi kendini efsane sanmasını sağlaması bunun sebebi de. cem yılmaz hemşire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dostum burda rus bayanların %99,9 unun rus erkeklerden dert yandığı standart tek bi konu var: rus erkekleri kadınlara gerçekten ama gerçekten çok kötü ve kaba davranıyolar. kadın çok olduğu için erkeklerin kızlara kibar davranmak ve onları elde etmek için peşlerinden koşmak gibi bir dertleri yok. ve erkekler sürekli içiyolar. okadarki artık sex hayatlarını bile epey olumsuz yönde etkilemiş bu mevzu. türkiyede de genelde bir kızın peşinden 1000 erkek koştuu için, erkekler romantik ince zarif kibar hesap ödeyen vsvs tarzda oluyolar. aynı türk erkeği bir rus kadına bu şekilde yaklaşında, rus bayan oha nası yaa moduna giriyo ve tabiki doğal olarak direk türk erkeklerini tercih ediyolar. mevzunun özü bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o rus bu rusmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bu arada rus var denmiş selam kızlar programa almanyadan katılıyorum öroya boğarım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi neden kafese koymuşlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dragonmax said: türkiyede erkekler romantik ince zarif kibar hesap ödeyen vsvs tarzda oluyolar. yaa bırah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 böyle de çarpıtırım mesajı asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 mulgear6 said: programa almanyadan katılıyorum alamancı anadolu rock grubu "BAYKUŞLAR!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o degilde ben bu cocukta baya bi makine muhendisi tipi gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 rusta bu kadar saç yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 mekatronik :( yakın sayılır makina da var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nanik_atak said: rusta bu kadar saç yok burda kestirmeye üşendim ( + yemedi) 2 hafta önce dönüp kestirdim insana benzedim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 almanyada nasıl durumlar. ciddi merak ettim. makina gibi bölümlerdeki kız oranı filan ne alemde. türkiye gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 benim okul biraz pratik agırlıklı 44 kişi galiba 3 kız vardı yanlıs hatırlamıyosam (en son 3 ay önce gittim) hatta kızlardan birinin resmini koyıyım hemen hamileydi hatun heralde dogurmuştur 2 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar