klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 demin baska yere actim konuyu yanlislikla burdan devam ediyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 anasını ağlattın forumun millet birbirine düştü salya sümük ne kadar sıvı varsa erkek vucudunda hepsi bulaştı klavye üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o paraya en kalitelisi rus oldugundan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 :) ben yanlislikla oldu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 eski said: o paraya en kalitelisi rus oldugundan ?? 1-3-2-7,canim bunu hizli oku tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben esmer rusları beğeniyorum. güzel oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fede said: ben esmer rusları beğeniyorum. güzel oluyolar hos geldin fede:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 esmer ruslar da seni beğeniyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sarisin ruslar tepkili! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 olum biraz daha az testesteron salgılayın bu ne... apış arası kokmuş bütün forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 esmer rus ne lan. kumraldır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fede yine turnayı vurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 adam biliyor bu işi. kızın saçını çekip yüzüne tükürüp tavlama dönemleri geçti demişti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi anlamıyorum bu fede nasıl başarıyor ya. adam normal bi tip gibi bir de. honda filan da kötü. nasıl böyle kızları tavlıyor çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 4 aydır rusların içindeyim. öncelikle büyük bir açık yüreklilikle söylemeliyim ki; klubnichka gerçekten güzel değilsin. burdaki ırkdaşlarına göre gayet de alt seviyede kalan bir güzelliğin var. diğer taraftan polonyolı kızlar rus kızlardan daha güzeller. görüldü, bulundu, dans edildi, eğlenildi, test edildi, onayladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben kendim sıkıldım şu durumdan. tabi patinin geneli memnun görüküyor, yapacak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 salt filminde angelina rus ajanı oynamıyor muydu işte esmer rus figürü .. http://www.cazforum.net/wp-content/uploads/2010/07/Ajan-Salt.jpg Aluriel said: esmer rus ne lan. kumraldır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 begenilmeyecek gibi mi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 barbu said: abi anlamıyorum bu fede nasıl başarıyor ya. adam normal bi tip gibi bir de. honda filan da kötü. nasıl böyle kızları tavlıyor çözemedim. honda apmem çok iyi dikkatini çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi dur zaten moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 fede'nin performansini bende begeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hepimize yetecek kadar rus var rahat olun. esmeri, sarışını, yaşlısı genci.. http://www.bride.ru/ I was very pleased with your agency and your site. Thank you. - Ismail Aksan (Turkey) 2005-05-28 I have find a warm woman friend by using your site. Thanks a lot for your help. - Dr Celalettyn Sonmez (Ankara, Turkey) 2005-02-12 Hello. I am very pleased with your systems and servises. I recommended to my friends. Thanks - Emin Bayramoglu (Turkey) 2004-09-22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dragonmax said: 4 aydır rusların içindeyim. öncelikle büyük bir açık yüreklilikle söylemeliyim ki; klubnichka gerçekten güzel değilsin. burdaki ırkdaşlarına göre gayet de alt seviyede kalan bir güzelliğin var. diğer taraftan polonyolı kızlar rus kızlardan daha güzeller. görüldü, bulundu, dans edildi, eğlenildi, test edildi, onayladı Arkadaş bu nasıl bi mesaj? Cidden komik desem komik değil, aşağılamaya çalışmış desem saçmalık, ciddi desem trajikomik, ne diyeyim bilemedim. Şuna hak verdim yani okuyunca: Griswold said: BabacumMostors said: kusura bakmayın da forum genelinde acaip bir andavallık var.. hani "yeni gelenlere test yapılsın ehde hödö" deniliyor ya arada geyiğine, bence artık eski üyelere (admininden balonlusuna) bir test yapmak lazım.. genel kültür, mantık ağırlıklı hani artık böyle "aptallık" görmekten gözlerim kanamaya başladı Öpücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 benec başlık değişmeli fede neden rus kızı seçiyor olsa güzel olur yada rus kızlar neden fedeyi seçiyor yada fede kızları nasıl tavlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar