kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Otrivine said: kermit said: bazen 2005ten sonra sürekli aynı aptal insanları aynı yerlerde görüyorum. aynayı başka yere as çok komik
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 dylanN said: utopia said: zehir hafiye dilan. bu ne diye diye tam soracaktım ulu gugıl dedeye ki, ekşi sözlük aklıma gelince ürperdim vazgeçtim utopia apla :( abla mı? canın sağolsun.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 tabi selincim yaslandik artik. kiz 92li mi ne =P di mi dilan?
barbu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 ohaa. 92li olamaz. o kadar kartlaşamaz yani o yaştaki biri naptınız. öleyse yuh dicem. alıcam bastonumu gidicem.
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 siz ciddi misiniz.yoksa şakalar komiklikler mi.ona göre emekli olucam:S
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 bu kızlarında forumda kendi çaptlarında iyi geçinmeye çalışmaları çok komik gerçek ise birbirlerinden nefret etmeleri. birbirlerini hiç sevmemeleri. birbirlerini kıskanıp arkalarından dedikodu yapmaları.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 91'li galiba 2 çocuğu olan kuzenim gibi duruyo ama
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kermit said: bu kızlarında forumda kendi çaptlarında iyi geçinmeye çalışmaları çok komik gerçek ise birbirlerinden nefret etmeleri. birbirlerini hiç sevmemeleri. birbirlerini kıskanıp arkalarından dedikodu yapmaları. ahaha hadi lan ordan.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 vaniLLe said: tabi selincim yaslandik artik. kiz 92li mi ne =P di mi dilan? e hadi öyle olsun.=P
kermit Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 aquila said: yaslandik mi? hadi lan ordan senin yaşındakiler çoluk çocuğa karıştı lan rezil
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 biceps cektim koyim mi lan. LAN?!
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 synthesizer said: olm biseps kastırıp resim koydurmayın el birligiyle marvelotha meze etmeye calısıyosunuz dimi lan kurtulmak icin bi bildikleri vardir belkü
Otrivine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kermit said: bu kızlarında forumda kendi çaptlarında iyi geçinmeye çalışmaları çok komik gerçek ise birbirlerinden nefret etmeleri. birbirlerini hiç sevmemeleri. birbirlerini kıskanıp arkalarından dedikodu yapmaları. Hıyar mıyar ama doğru demiş. Her yerde öyle gerçi bunlar, facebookta da çirkin çirkin sokakta görsen suratında sigara söndüreceğin kızlara ay çok güzelsiiiiin =)))))) yazıyo 30 tane kız. Çok komik.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 synthesizer said: biceps cektim koyim mi lan. LAN?! koy hadi koy. merak ettim.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 kermit said: aquila said: yaslandik mi? hadi lan ordan senin yaşındakiler çoluk çocuğa karıştı lan rezil benim yasimdakile mudur oldu =| /foreverissizalone
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Otrivine said: kermit said: bu kızlarında forumda kendi çaptlarında iyi geçinmeye çalışmaları çok komik gerçek ise birbirlerinden nefret etmeleri. birbirlerini hiç sevmemeleri. birbirlerini kıskanıp arkalarından dedikodu yapmaları. Hıyar mıyar ama doğru demiş. Her yerde öyle gerçi bunlar, facebookta da çirkin çirkin sokakta görsen suratında sigara söndüreceğin kızlara ay çok güzelsiiiiin =)))))) yazıyo 30 tane kız. Çok komik. evet, biz alici gözüyle bakmiyoruz hatuna cünkü.
Öne çıkan mesajlar