BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 olmaz olmaz sen at olursa bi telefon et serhatla geliriz ben yükü kaldırırım serhat da beni kaldırır nasıl ama?
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Frantic said: fotoyu gorunce hic 1 siseymis, kafa guzelmis, yok jagermis felan islemedi vallahi. "roket adam" said: abi o ne gay bir kazak yakası ya. yannış mıyım usta? bu giyim tarzı yakılarak yok edilmeli ve külleri bilimum şekil barların önünde öpüşen bir çiftin üzerine boca edilmeli
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Albüm normale dönsün bari, kankutum be. http://i.imgur.com/CK2RX.jpg tunca patide popüler diye üstünden hit almaya çalışıyorum. taylan ve başak ile de fotoğraflarım gelecek tapi.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 "roket adam" said: Frantic said: fotoyu gorunce hic 1 siseymis, kafa guzelmis, yok jagermis felan islemedi vallahi. "roket adam" said: abi o ne gay bir kazak yakası ya. yannış mıyım usta? bu giyim tarzı yakılarak yok edilmeli ve külleri bilimum şekil barların önünde öpüşen bir çiftin üzerine boca edilmeli sdssdsdfdsffd. ya yok patiyi uzerime yapsalar bile giymem oyle yakali kazak ama adam da hakli yani zevk&renk meselesi.
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 @kuheylan, abi sizin o orclu videoyu gordukten sonra bu foto garip geliyor bana sddfg.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetintas yine haksız olmus ne guzel gidiyorum geliyorum her sey aynı.
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Frantic said: @kuheylan, abi sizin o orclu videoyu gordukten sonra bu foto garip geliyor bana sddfg. albümü kendine getirememiş gibi ama fjba
napae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 sipeyskeyk said: cetintas yine haksız olmus ne guzel gidiyorum geliyorum her sey aynı. Ne cevap vericek acaba, onu merak ediyorum ben.
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 çetin bey'i hiç sevmediğimi belirtip gidicem ben *belirtir* *gider*
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 cetintas said: küheylan said: yalnız tuncaın o postu aylar önce idi nasıl buldun be çetin ağa? Geriye doğru albümü inceledim güzel kardeşim. 1 ay önce paylaşılan güzel bir paylaşımdı. Yazdım ama suç işlemişim anlaşılan?! Tepkilerinizden öyle anlaşılıyor da, bir trol-mrol gidihyor havada. Başka laf bilmez misiniz canım kardeşlerim? Özgün olsanıza biraz, yaratıcı olsanıza. 2 bilgisayar oyunu oıynayınca zart diye lafı kapmak pek delikanlıya yakışır bir tavır değil. Neyse, böyle işte. Hoşuma gitti Tunca'nın paylaşımı vesselam... cevap veremedi yazmışsınız da, olay burada troll ün nereden geldiğini yanlış tespit etmesi mi? kurtulun şu komplekslerinizden , birazcık.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 yok kendisini cok yaratıcı ve delikanlı sanıp bizi aşağılaması
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 adamın kimseyi aşağıladığı yok herkese çok sevecen yaklaşıyor hatta bir de çıplak fotoğraf koymasa iyi olcak. bi de trollun nerden geldiğini bilmiyor olabilir cevap verememekle ne alakası var of.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 of bella bi fotoğraf koy da güncel kitlensin. http://i.imgur.com/y9R9T.jpg
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 küheylan said: Albüm normale dönsün bari, kankutum be. http://i.imgur.com/CK2RX.jpg tunca patide popüler diye üstünden hit almaya çalışıyorum. taylan ve başak ile de fotoğraflarım gelecek tapi. tunca çok gerizekalı
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 bella'yı sadece twilight sananlar için imza yaptım, yetmedi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Lyvanna_Dolores said: http://i.imgur.com/y9R9T.jpg of bundan ne sabun yapilir eeeki.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cons said: bella tam bir gebeş mal ya OHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 iyi de forumun güzelliği liseli ergeninde 40 yaşındaki amcanın da kişisel özelliklerini değil mesajlarıyla post kasabilmesi düşünceler kurşun geçirmez değil mi adminler ve kızlar değerlendirme dışı tabi sayemizde özet: gençler ya da liseli ergen diye yaftalanarak atılan postlar okunaklı deil mesajın içeriği ön planda olsun
Öne çıkan mesajlar