Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frantic said:

fotoyu gorunce hic 1 siseymis, kafa guzelmis, yok jagermis felan islemedi vallahi.

"roket adam" said:

abi o ne gay bir kazak yakası ya.

yannış mıyım usta?
bu giyim tarzı yakılarak yok edilmeli ve külleri bilimum şekil barların önünde öpüşen bir çiftin üzerine boca edilmeli
Mesaj tarihi:
Albüm normale dönsün bari, kankutum be.

http://i.imgur.com/CK2RX.jpg
tunca patide popüler diye üstünden hit almaya çalışıyorum. taylan ve başak ile de fotoğraflarım gelecek tapi.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Frantic said:

fotoyu gorunce hic 1 siseymis, kafa guzelmis, yok jagermis felan islemedi vallahi.

"roket adam" said:

abi o ne gay bir kazak yakası ya.

yannış mıyım usta?
bu giyim tarzı yakılarak yok edilmeli ve külleri bilimum şekil barların önünde öpüşen bir çiftin üzerine boca edilmeli

sdssdsdfdsffd. ya yok patiyi uzerime yapsalar bile giymem oyle yakali kazak ama adam da hakli yani zevk&renk meselesi.
Mesaj tarihi:
cetintas said:

küheylan said:

yalnız tuncaın o postu aylar önce idi nasıl buldun be çetin ağa?

Geriye doğru albümü inceledim güzel kardeşim.
1 ay önce paylaşılan güzel bir paylaşımdı.
Yazdım ama suç işlemişim anlaşılan?!
Tepkilerinizden öyle anlaşılıyor da, bir trol-mrol gidihyor havada. Başka laf bilmez misiniz canım kardeşlerim? Özgün olsanıza biraz, yaratıcı olsanıza. 2 bilgisayar oyunu oıynayınca zart diye lafı kapmak pek delikanlıya yakışır bir tavır değil. Neyse, böyle işte.
Hoşuma gitti Tunca'nın paylaşımı vesselam...

cevap veremedi yazmışsınız da, olay burada troll ün nereden geldiğini yanlış tespit etmesi mi?

kurtulun şu komplekslerinizden , birazcık.
Mesaj tarihi:
adamın kimseyi aşağıladığı yok herkese çok sevecen yaklaşıyor hatta bir de çıplak fotoğraf koymasa iyi olcak.

bi de trollun nerden geldiğini bilmiyor olabilir cevap verememekle ne alakası var of.
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Albüm normale dönsün bari, kankutum be.

http://i.imgur.com/CK2RX.jpg
tunca patide popüler diye üstünden hit almaya çalışıyorum. taylan ve başak ile de fotoğraflarım gelecek tapi.

tunca çok gerizekalı
Mesaj tarihi:
iyi de forumun güzelliği liseli ergeninde 40 yaşındaki amcanın da kişisel özelliklerini değil mesajlarıyla post kasabilmesi
düşünceler kurşun geçirmez değil mi
adminler ve kızlar değerlendirme dışı tabi sayemizde

özet: gençler ya da liseli ergen diye yaftalanarak atılan postlar okunaklı deil
mesajın içeriği ön planda olsun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...