Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Cons said: dasaaa said: o zaman geçmişe bakmak yerine geçmişten aldığın güç ile ileriye gitme zamanı değil de nedir? ABİ BUNU DEVLET BAHÇELİ SÖYLÜYOMUŞ GİBİ DUYDUM KAFAMDA ÇOK İYİ OLDYU ASDVHUNASICJMASKXLASAS lol guzel oluyo lan deneyin
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 dasaaa said: said: Atatürk'e duyulan özlemin ve onun devrimlerine sadakatin ifadesi olan yukarıdaki pankartçıktaki sözleri bu şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Atatürk devrimleri ve ilkelerine o kadar yabancılaştırıldı ki toplum, Atatürk'e duyulan özlemin ve sadakatin ifade edilmesinden bile rahatsız oluyorsunuz. valla kimse kusura bakmasın da benim bu konudaki sıkıntım şudur, abi bu dediğiniz geri geriye ilerlemeye çalışmak. ben arabayı ileri viteste sürme taraftarıyım. Atatürk devrimleri tartışmasız faydalı ancak üstüne bişi konulamamışsa, hâlâ aynı şeylere özlem duyuluyorsa a-devrimler başarısız olmuştur b-geriye bakarak vakit kaybediyoruzdur. bir de bunların dışında bir durum daha var. devrimler başarısız olmadığına göre bu halk çeşitli sebeplerden yerinde saymış demektir. hani şu an gelişmiş ülkelerin üzerinde ilerlediği ana ayaklar doğrusunu söylemek gerekirse Atatürk devrimlerinin yapıldığı zamanlardan oldukça ileride. E o zaman geçmişe bakmak yerine geçmişten aldığın güç ile ileriye gitme zamanı değil de nedir? geçmişe bağlı demiyorum burada. dikkat etmek lazım buna. ama geçmişe saplı kalmış söylemlerin bi işe yaradığını hiç görmedim. devrimleri ve inkilapları tartıştığın zaman otomatikman dinci olduğun bir ülkede yaşıyoruz hala putlaştırmıyoruz diyorlar lol
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 cetintas said: Cons said: 35 milyonun hayali arkadaşı var diğer 35 milyon puta tapıyor nası bi ülkeyiz ya Dinsizliğini reklam edeni de ilk kez seninle gördüm. Senin gibi aklı bir km havada adamlar yüzünden karşı devrim bu günlere geldi. Ayıp ediyorsun. Puta tapan kim? Put kim? Dinin karşıtı Atatürk tuzağına ne güzel de gelmişsin, ne güzel de yazdıklarımı sıcağı sıcağına doğruluyorsun... Dinin karşıtı Atatürk mü denmiş Madem öle denmiş şöle diyim Allah Yok, Hz. Muhammed Yok nede güzel geldim oyuna :(
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Saeros said: Cons said: dasaaa said: o zaman geçmişe bakmak yerine geçmişten aldığın güç ile ileriye gitme zamanı değil de nedir? ABİ BUNU DEVLET BAHÇELİ SÖYLÜYOMUŞ GİBİ DUYDUM KAFAMDA ÇOK İYİ OLDYU ASDVHUNASICJMASKXLASAS lol guzel oluyo lan deneyin denedim evde net gitti lan!!
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 atatürk devrimlerindeki devrimcilik ilkesini korkunç bir şekilde görmezden gelmek yol açıyor bu tartışmalara.
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 cetintas said: Geçen ay, Balyoz Davası tutuklularına destek için gittiğimizde çektirmiştim... çetin abi ben seni hep soldaki gibi düşünmüştüm ya. böyle tonton, sevimli ve 80'lerde heavy metal dinleyen odtü mezunu tipi varmış abi sende.
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 az önce iki dürüm götürmüş gibi bir hali var.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Pankartımın içeriğini kendilerince yorumlayan arkadaşlara diyedcek başka bir şeyim yok. Herkes nasıl istiyorsa öyle anlasın. Benim elimdeki pankartçık son derece bazit ve anlaşılır bir pankartçık. dasaaa, sen kimin için yazdın o yazdıklarını bilmiyorum ama ben geçmişe saplanıp kalalım diye bir şeyi savunamam, mümkün değil. Kemalist insan Atatürk'ün sürekli devrim ilkesini benimser. Atatürk'ün devrimlerini koruduktan sonra imkan varsa bu devrimlerden daha da ilerisine gitmektir amaç. Yanlış anlamalardan bıkmışım zaten. Sen doğru anla bari. Floridsdorf, yavrum komik olmaya mı çalışıyorsun? moncici, ODTÜ değil ama İTÜ mezunuyum. Metal müziğie bayağı bir ömür verdim, süper değil ama iyi elektro gitar çalarım. zaidral, yeminlen tersine açım orada ama babam ve kayınpederle birkaç saat sonra Silivri sahilinde yapacağımız rakı-balık keyfinin hayali gözlerimde parlıyorsa sen bunu öyle anlamış olabilirsin. B)-
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Olur, neden olmasın, gitarımı toparlamam lazım. Aklı evvel kardeşim benden habersiz yıldız gitarımı alıp bir arkadaşına vermiş ve o gitar tam 4 sene sonra bana manyetoları kırılmış, telleri kopmuş şekilde geri geldi. Kardeşim kendini dışarı son anda atmasaydı monte ediyordum gitarı ona.
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Atatürk'çü olmak kavramından bu kadar rahatsız olmak niye onu anlamadım ben. Atatürk'ü putlaştırıp, körü körüne ezbere savunmak zaten itici orası ayrı. Fakat ülkemizde bunu yapan çok çok az. Ortalık militan, bölücü örgüt, bağnazlar grubu gibi illetlerin aşırı ve baskıcı propagandaları ile doluyken ve bunlara "fiili" olarak hiçbir müdehaleniz yokken, burada sanal bir ortamda elinde Atatürk bıdı bıdılı pankartı olan bir adam görüp, Atatürk'ü sembol olarak kullanmak öö falan muhabbeti sonrasında gidip benzin 4.5 lira olmuş diye konu açıyorsanız kendinizle çelişiyorsunuz demektir. Ve ADD olaylarına değinilmiş, bu dernek ciddi anlamda amacından sapmıştır fakat, en azından boş boş kahve içilip batak oynanan çoğu dernekten farklı olarak "genç"lere sosyal bir yaşam algısı katmıştır. Ben ADD'de müzik öğrendim, nota öğrendim, tiyatro öğrendim, fotoğraf öğrendim. Ben orada benden küçük arkadaşlarıma nasıl bildiklerimi aktarırım, büyüklerimden nasıl işime yarar bilgileri edinirim bunu öğrendim, hiç bir zaman da bu olayların sembolü Atatürk olmadı. Zaten olayı da budur Atatürkçülüğün.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 çetin abi senin için dvvc korktum lan ahah
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 var ya. ters birisi çıksa bundan dava açılır.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 NİAHUAUAHUAHUAUHUAHUAHUAHAIHIAHAIHAI HAPİSLERDE ÇÜRÜYECEKSİN SSIMARTHAAAN
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 editle editle başkalarına mazleme olur bilmeden başın yanar bide
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 abi bence iyi olmuş ifadeyi de çok güzel vermiş
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ataturke zurafa demis varrocktereden kikletelim
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hapse atmazlar len seni korkma 2 saat nezarette tutarlar sonra annen baban gelir alır.
Öne çıkan mesajlar