Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cetintas said: Ya çoluk çocuk derken belli bir yaşın üzerine içki izni var, ben değil Tayyip dedi, yasa çıkarttı adam. Belli yaşın altındaki kardeşlerimiz de gelsinler, balık gazozla iyi gider, şöyle yaptırırım herkese hamsi tava, karides güveç, kalamar, tereyağlı peynirli mantar. Açtırırız kara kapak Efe, rakıcılara acılı ezme, Haydari, közleme biber-patlıcan, patlıcan salata... Önce Atatürk'ün masasına kaldırırız rakıları, sonra vururuz muhabbetin dibine. Şunu o kadar çok çekti ki canım şu anda.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahaha ben yaptım yedim bide üstüne limon sıka sıka mercimek köftemi ohhh
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben de yapcam simdi =D belki tutorial yaparim üsenmezsem. yanina da ispanakli börenk.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 offf valla bi tuto lazım aslında ben ilk defa yaptım çünkü cıvık oldu biraz=/
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 adfsh ben de ilk defa yapcam. bakalim nasi olcak. kisiri cok kez yaptim ya, ama cok farkli olmaz heralde ondan. mantik ayni.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ya benim de kısırım tadından yenmiyo ama bunda su olayını ayarlayamadım:D welcome to kadınlar kulübü asdfghjkl
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 dsfhuh cok iyi oldu bence bu muhabbet. paticik'e kiz cekebiliriz bu sekilde. ama geldikleri gibi giderler o ayri :( ben su tarife göre yapcam. http://www.portakalagaci.com/oburcuk/2004/04/mercimek_kftesi.html
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bilmiyosak nasi ögrencez yapmadan? hiyar bu da konusuyo.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 gökalp gecen topikleri gezerken baileys'li cok seker bi resmini buldum koyyim mi :D
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: bilmiyosak nasi ögrencez yapmadan? hiyar bu da konusuyo. bi bilene sor benim gibi mesela...
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 koyuyosan koy lan napıyım resmimi koyduktan sonra yani mercimek köftesinide kırmızı mercimeği haşlayıp ezeceksin püre haline getirir gibi sonra malzemeyle karıştırcaksın bu kadar yani zor bişi değil ama bilmeyenler işte cıvık falan yapıyolar neyse...
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 koymadan önce soruyorum ben de. alala o dedigin tarifte de yaziyo. ne cirkef bi adam oldun sen :/
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/37_450xNULL.jpg canim ya abucibibibi bakisini yerim.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 haa bu foto ahahaha baya gencim lan fotoda yuh moralim bozuldu bıyıklarımı yesinler.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 kermit said: koyuyosan koy lan napıyım resmimi koyduktan sonra yani mercimek köftesinide kırmızı mercimeği haşlayıp ezeceksin püre haline getirir gibi sonra malzemeyle karıştırcaksın bu kadar yani zor bişi değil ama bilmeyenler işte cıvık falan yapıyolar neyse... benim ruhum cıvık! uh baileys =(
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 rakili fotoraflarin da var, onlar da tipin kaymis ama. ictigin seye göre tip de degisiyo demek ki tititi
napae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Hatırlıyorum bu fotoğrafı. Bana nispet yabayodu mal.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o zamanlar bile zenginmişim orjinal takılıyom hep
napae Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Baileys yoktu evde o zaman üü. Yine yok lan. Alayım bi tane odama barim.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: rakili fotoraflarin da var, onlar da tipin kaymis ama. ictigin seye göre tip de degisiyo demek ki tititi rakı değildi o vodkaydı anasını satayım 40 kere söyledim rakı içmemiştim vodka içmiştim aaaaa
Öne çıkan mesajlar