napae Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Albümün 2-3 ay önceki halini özler olduk. :(
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bi fotoğrafımı koyayım albüm kendine gelsin mi?
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 bak sen şu munislere. üzüldüm bildiğin.:(
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Aluriel said: bi fotoğrafımı koyayım albüm kendine gelsin mi? koy koy malzeme çıksın bana accık
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Afyonu patlamamış ben...Az önce çektim...
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Zaten Alamancı bakkalım...deeeeerrrrmişiiiimmmm?! ;) Evet, gerçekten, bizim mahallenin bakkalı da hep böyle görünür gözüme.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Sorma Laorx kardeşim. Allah'da beni böyle yaratmış. Arkadaşlarla gençlik zamanımızda birlikte denize gittiğimizde plajda yatarken benim sayemde çok kız tavladılar. Hee, tavlama olayı da şu, benim vücudumdaki kıllarla ilgili espiriler, şebeklikler yaparak çevredeki hatunların ilgisini çok çekip manita yaptılar...Mesela bir arkadaşımın fiks cümlesi, "Çetin, oğlum plaja geldik, yine mi kazağını çıkarmadın?" dı. Çevrede bunu duyan hatunlar hele bir de gözü-kulağı bizde olanlar hemen başlardı kikirdemeye ve benim çakal arkadaş ve tayfası yanaşırlardı iskeleden hatunlara. 90% akşam plajdan hatunları ayarlamış olarak ayrılırlardı.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Tabii çetin gençliğini yaşıyamadıgı için o günden sonra bütün forumlara girip gençlere kan kusturdu. Hayatlarından bezdirdi gençleri, o yaşıyamadıysa kimse yaşıyamıyacaktı!!! :D
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 bu fotodan sonra ben çetinağabeye sonsuz saygı duyuyorum.hörmetler=)
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Afyonumu patlattım, kızıma ödevlerini yaptırdım, evi süpürdüm, banyomu yaptım, saçımı topladım, giyindim ve aynı konumda bir fotoğraf daha çektirdim(kızım çekti). Aha işte aşağıda.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Eyvallah canlar. Sevdim ben de hepinizi.
Öne çıkan mesajlar