Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yavuz fatih denmiş, padişahlardan gidecektiniz.
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 biliyorum lan şaka yaptım. senin adını bilmeyen yoktur heralde forumda sflks
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Saeros said: aahahah lcd ile dalga geçilmiş çünkü lcd aslında televizyon falan doğrusu lsd olucaktı lsd uyuşturucu lcd televizyon oluyo lcd kafası diyince garip durmuş o yüzden ama aslında lsd kafası olucaktı yani lsd aldıktan sonra içinde bulunulan durum kastedilmiş olur böyle şeyler hayat güzel kafaya takmamak lazım bunları hepimiz insanız herkesin başına gelebilir lcd kafası ayrı.. sen bilmezsin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 limited slip differential, yokuşta falan iyi oluyo.
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 en vasıfsız kullanım alanı yokus olabilir yani sfd
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 en fenası ardeth hadron collider'da kendi formülüne göre hazırlıyo bişiler.. kafalar bi garip ondan sonra
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Saeros said: aahahah lcd ile dalga geçilmiş çünkü lcd aslında televizyon falan doğrusu lsd olucaktı lsd uyuşturucu lcd televizyon oluyo lcd kafası diyince garip durmuş o yüzden ama aslında lsd kafası olucaktı yani lsd aldıktan sonra içinde bulunulan durum kastedilmiş olur böyle şeyler hayat güzel kafaya takmamak lazım bunları hepimiz insanız herkesin başına gelebilir Janım benim yhaaa. öpüjem geeh!1
0ne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kermit said: peki arkadaşlar bi soru bi insan bursada ikamet edip neden her şehirdeki buluşmalarda illaki fotolara girer ? çünkühttp://img107.imageshack.us/img107/661/cezdze1.jpg
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aktiftablet said: limited slip differential, yokuşta falan iyi oluyo. düzeltiim, virajda.
napae Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Son 1 haftadır burası çok sakin. Çok şaşırtıcı.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 o çürük dişli arkadaşını davet etsene foruma napae.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 harbi şu LCD muhabbetine bakmaya girdim böle 100 lerce sayfa gitmiştir die geri gittim yok sadece 3-4 sayfa gitmiş. performansınız düşmüş
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 napae said: Çürük değil o ya alala. daha fazla fotoğrafla bunu bize kanıtlayadabilirsin.
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 doktor var aramızda açmıştı biri bi threat bi ara konu dışına. o resmi atsın biz karar veririz cürük mü değil mi. yabancı doktora gerek yok. gereksiz. yok.
Öne çıkan mesajlar