olitere Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Myshkin said: escape, yalnız savaşçı.ahahah
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 barnacle said: tarafsız gözle bakınca escape yargılamış. karşılığında hakaret vs gelmiş. bizim orda buna ; kızgınlık deniyor. Diyorum topicten topiğe hakaretle gönderdiğim bir yetersiz daha vardı ama adınıbile unutmuşum, yetmişsin. Ama inan escape'in senin boostundan fazlasına ihtiyacı var herhangi bir postla yetersiz kalmamak için. Her neyse shitstorm /on
olitere Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xuun vs escape fight bitti , şimdi ikinci rand için sahaya yancıları alalım sdf
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 olitere said: xuun vs escape fight bitti , şimdi ikinci rand için sahaya yancıları alalım sdf sen çık aradan
olitere Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tamam canım komikli smileyli ifaden bana değildi biliyorum
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 escape said: hayır bebeyim benim bahsettiğim gaza gelmen bu tartışmanın en başındaki postların. emin ol xunn "karanlık" topicinde de laf atsaydı arkasında senin postunu görmek hiçte imkansız olmazdı. neyse sıkıldım ben kaçıyım yapıcak daha önemli işlerim var tuvalet gibi. i lol'd ayrıca buyrunuz. yardımcı olayım
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 barnacle said: tarafsız gözle bakınca escape yargılamış. karşılığında hakaret vs gelmiş. bizim orda buna ; kızgınlık deniyor. Yancılık yapayım, düşmanımın düşm-HNNNNGGGGGGGGG Ben yemeğe gidiyorum, akşam eve geldigimde falan okurum beyin kusmuklarını.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 escape said: hayır bebeyim benim bahsettiğim gaza gelmen bu tartışmanın en başındaki postların. emin ol xunn "karanlık" topicinde de laf atsaydı arkasında senin postunu görmek hiçte imkansız olmazdı. neyse sıkıldım ben kaçıyım yapıcak daha önemli işlerim var tuvalet gibi. şimdi farkettim. öm ını bekliyorum. gel biraz seninle yürüyüşe çıkalım genç.
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 SOVALYELER SARMIS DÖRT BIR YANIMI ATTIGIM POSTLARDA IZIM DURUYOOR BEN SANA ATAR YAPMAK ISTEMESEMDE ANAN ZAAAAAA
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 barnacle said: tarafsız gözle bakınca escape yargılamış. karşılığında hakaret vs gelmiş. bizim orda buna ; kızgınlık deniyor.
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Arkadaslar bi kiz icin degmez yapmayin
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 şu patideki adamların hepsi votka enerji içen cinsten ya. rakı içen adam yok mu.
Cons Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xunn said: Kaede said: ahmet bırak şimdi birkaç lan party öncesine kadar legal olarak 4chana girmen bile yasaktı lan senin Karı bu geyigine boynum kıldan ince lakin benden 2 yaş büyüksün ve hala sabahları etekleri çıkarılmış anime figürlerinin tozunu alıyorsun. Bence yapma. AHHAHAHAAHHAHHAAHHAHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHH
Öne çıkan mesajlar