Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barnacle said:

tarafsız gözle bakınca escape yargılamış. karşılığında hakaret vs gelmiş. bizim orda buna ; kızgınlık deniyor.

Diyorum topicten topiğe hakaretle gönderdiğim bir yetersiz daha vardı ama adınıbile unutmuşum, yetmişsin.

Ama inan escape'in senin boostundan fazlasına ihtiyacı var herhangi bir postla yetersiz kalmamak için.

Her neyse shitstorm /on
Mesaj tarihi:
escape said:

hayır bebeyim benim bahsettiğim gaza gelmen bu tartışmanın en başındaki postların. emin ol xunn "karanlık" topicinde de laf atsaydı arkasında senin postunu görmek hiçte imkansız olmazdı.

neyse sıkıldım ben kaçıyım yapıcak daha önemli işlerim var tuvalet gibi.

i lol'd

ayrıca buyrunuz.
yardımcı olayım
Mesaj tarihi:
barnacle said:

tarafsız gözle bakınca escape yargılamış. karşılığında hakaret vs gelmiş. bizim orda buna ; kızgınlık deniyor.

Yancılık yapayım, düşmanımın düşm-HNNNNGGGGGGGGG

Ben yemeğe gidiyorum, akşam eve geldigimde falan okurum beyin kusmuklarını.
Mesaj tarihi:
escape said:

hayır bebeyim benim bahsettiğim gaza gelmen bu tartışmanın en başındaki postların. emin ol xunn "karanlık" topicinde de laf atsaydı arkasında senin postunu görmek hiçte imkansız olmazdı.

neyse sıkıldım ben kaçıyım yapıcak daha önemli işlerim var tuvalet gibi.

şimdi farkettim.
öm ını bekliyorum. gel biraz seninle yürüyüşe çıkalım genç.
Mesaj tarihi:
xunn said:

Kaede said:

ahmet bırak şimdi birkaç lan party öncesine kadar legal olarak 4chana girmen bile yasaktı lan senin

Karı bu geyigine boynum kıldan ince lakin benden 2 yaş büyüksün ve hala sabahları etekleri çıkarılmış anime figürlerinin tozunu alıyorsun.

Bence yapma.

AHHAHAHAAHHAHHAAHHAHAAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHAHAHAAHAHAAHAHAHH
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...