Cystein Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Cuce said: milletin biririne dümbürdek dediği foruma yeni gelen adamda tanısın tanımasın, bende dümbürdeğim! diyecektir. cok normal bişey bu.Bağa mi didin? Bağa mi didin? Yoksa son 20 sayfaya mi didin. Bağa ise sana laflar hazırladım. Cunku xunnla ventte konusmuslugumuz falan var. Biz çok yakın arkadasiz inanılmaz yakınız ama ben yine de xunn diyorum bak. Yoksa ohoo yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 genel duruma dedim, sanada derim istersem, madalyalıyım ben. şimdi aramızda konsuyoruz dimi ne güzel sen benım götüme ko ben senin OAHOAHOAHAOHA bunlar hayatın tadıdır, ama öle değildir. burasıda bizim arka bahcemiz dğeil yanı. her gün paticikte gezen eski kullnıcılar olarak forumun atmoferini, tadını tutuzu biz belirliyoruz işte, cıvık msn muhabbetinin dibine vurursan, seni tanıyan etmeyen, bilen bilmiyen laf atar işte vıcık vıcık.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Cüce tanımadan isimle hitabedenlere hak vermiş. Diyor ki biz eskiler vicik muhabbet edersek olcagi bu. Ben zor anladım mesajı. Anlayamayanlara anlatayım dedim. Bu arada cüce ben o kadar da genc değilim su forumda. Meriç ben. Jahrein hani Meriç kıbrıslı falan...
fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben forumun gidişatını beğenmiyorum gerçi ben insanlığın gidişatını beğenmiyorum ama zaten tek sosyal alanım burası olduğu için sorun yok
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Bu forumda fede'yi sevmeyen var mı acaba diye düşünüyorum bazen.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 böyle şeyleri düşünerek vakit harcayanları düşünüyorum bazen.
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Böyle şeyleri düşünerek vakit harcayanları düşünen insanları düşünüyorum ben de bazen. Şimdi oldu.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 beni düşündüğünü biliyordum :) :) :) :) :) :)
napae Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Evet fotoğraflarımla oynadığından beri aklımdan çıkmıyorsun.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Xaenin said: Naptın lan hayvan herif. sosyal tespitte ayıp olmaz abi
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Cystein said: bir Toygar olabilirmisiz. off
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ayrıca gökçen haklı, ama kaan'ı da seviyorum baya arada kaldım, keşke bu açmazdan bi çıkış yolu olsaydı ????????
Saeros Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ve evet yavuz çok iyi bi isim, diğer isimleri bayıra karşı yatırabilecek kapasiteye falan sahip
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 arkadaslar en iyi ismin kimde oldugunu biliyoruz
Öne çıkan mesajlar