Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

milletin biririne dümbürdek dediği foruma yeni gelen adamda tanısın tanımasın, bende dümbürdeğim! diyecektir. cok normal bişey bu.
Bağa mi didin? Bağa mi didin? Yoksa son 20 sayfaya mi didin. Bağa ise sana laflar hazırladım. Cunku xunnla ventte konusmuslugumuz falan var. Biz çok yakın arkadasiz inanılmaz yakınız ama ben yine de xunn diyorum bak. Yoksa ohoo yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez
Mesaj tarihi:
genel duruma dedim, sanada derim istersem, madalyalıyım ben.

şimdi aramızda konsuyoruz dimi ne güzel sen benım götüme ko ben senin OAHOAHOAHAOHA bunlar hayatın tadıdır, ama öle değildir. burasıda bizim arka bahcemiz dğeil yanı. her gün paticikte gezen eski kullnıcılar olarak forumun atmoferini, tadını tutuzu biz belirliyoruz işte, cıvık msn muhabbetinin dibine vurursan, seni tanıyan etmeyen, bilen bilmiyen laf atar işte vıcık vıcık.
Mesaj tarihi:
Cüce tanımadan isimle hitabedenlere hak vermiş. Diyor ki biz eskiler vicik muhabbet edersek olcagi bu. Ben zor anladım mesajı. Anlayamayanlara anlatayım dedim. Bu arada cüce ben o kadar da genc değilim su forumda. Meriç ben. Jahrein hani Meriç kıbrıslı falan...
Mesaj tarihi:
ben forumun gidişatını beğenmiyorum
gerçi ben insanlığın gidişatını beğenmiyorum
ama zaten tek sosyal alanım burası olduğu için sorun yok
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...