Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi salak,aptal,zeki,super,tas gibi,sarisin farketmiyor birilerine ayni seyi defalarca soyleyince artik bir anlami kalmiyor, tam aksine soyleyen kisinin cumleleri irite etmeye basliyor.

Su son muhabbetten sonra ayni durumdasiniz. Tamam kendini bi halt zanneden denyo bol forumda da yeter artik yuruyelim ilerleyelim azcik.

Bi Kaan'a hak verdim tepkisinde ama gerisi cooook gereksiz uzatildi.
Mesaj tarihi:
Xunn bisey sorcam. Senin de mi rahmetli Dede'nin adı falan Ahmet. Ya ne boktan isim su Ahmet. O kadar kasmış 80lerde halktan daha bir gelişmiş kültürlü sosyalist takılan insanların kalkıp cocuklarına Ahmet ismini vermeleri ne boktan bisey.
Yani biz de bir ögeday bir can ne bileyim bir Toygar olabilirmisiz. Ahmet ne ya?

N'olur söyle. Benim de dedem amcam bilmemneyim ahmetmis rahmetli olunca bu ismi uygun görmüşler de.
Mesaj tarihi:
Abi bu ismin boktanligi en çok yurt dısında belli oluyor. İsim direkt buram buram yüzlerce yıllık ıslam kokusunu yaninda getiriyor.
Bi kizla tanışıyosun. He şey guzel zevkler renkler kimya her şey örtüşüyor. Kakara kikiri muhabbet uzuyor ve o kaçınılmaz soru geliyor :"adın ne senin?"...
....
...
Emm Ahmet?
Lol kib bye
AMA
AMA!
Ya da direkt instant turn off
Mesaj tarihi:
barnacle said:

ben direk can diyorum hoho. john.

aynen.. buyuk kolaylik :D

edit: hatta Ali lerin durum bile daha iyi ahmetten :P

eli (ilay) de cik isin icinden :D sufer..
Mesaj tarihi:
Ya can mesela direkt mükemmel bir isim. Annem can koymak istemiş babam vetolamis. Bari 2. ismi can olsun demiş yine veto. Abisine artizlik yapicak diye Ahmet koymuş adımı zorla.
Mesaj tarihi:
benim de kadir dedemin adı işte. ama yanına opsiyon koymuşlar. ha tüm arkadaşlarım bana kadir diyo o ayrı. alıştım ona sokakta can deseler bakmam. bi kısmı da kecan diyo ahusd.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...