synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bana esmer demen ne derece gerceklikten uzaksa koylu de o kadar uzak olacagı icin degildir heralde
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 son 12-13 sayfayı tamamen okudum, çoğunuz haklısınız. görüşürüz.
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 xunn said: Xaenin said: Şu forumda gerçekten hiç sevmediğim bir kaç tane adam bir de Bonec var, onun dışında ne yazarsam yazayım sanki bir gün bir buluşmada oturup beraber iki bira çakacakmışız gibi yazmaya çalışıyorum, hani kimsenin kalbini kırmayayım ya da tatsız bir şey söylemeyeyim diye uğraşıyorum ama gerçekten şöyle eskisi gibi bir ortam bırakmadınız forumda. Ne artık böyle yazılarını okuduğum adamları gerçekten tanıyıp bir yerlerde bişeyler içip muhabbet etme isteği kaldı, ne alttan alıp kimseyi kırmama isteği. Biri çıkar tanımadığı adama gereksiz samimiyet kurar, diğeri manken kız msnden iki gülücük attı diye şövalye kesilir çok afedersiniz textbook YAVŞAKLIK yapar, biri gelir OHOAHOAOHOA KARIYA BAK diye yarı çıplak 3-5 fotoğraf koyar, ondan gazı alan 50 kişi gittikçe mekanı köy kahvesine çevirir, bi de bonec var işte zırt pırt link koyup taslak gibi post atmak için uğraşan. Ben buradan edineceğim 3-5 insanı edindiğime inanıyorum 10 yıl içinde, en yakın arkadaşım, ev arkadaşım vs. Daha da sanmıyorum olacağını böyle olayların, ne benim için ne forumdaki herhangi bir insan için. Çünkü gerçekten forumun çoğu, şu foruma yazan insanlar olarak bile değil direk "insan" olarak çok kayda değer kişiler değil gibime geliyor. Bu da benim böyle bir tepkim, nasıl ısıtıp yerseniz yiyin. Bir insan %100 mü hislerime tercüman olur. Agzını öptügüm. ulan sen şu forumda ayarsızlığın lakayıtlıgın samimiyet abuserın önde gidenisin. 2 gün önce berke yazdığın posta bi bak sonra bidaha şunu oku. gidip kaanı ağzından öpme bari. götünü öp kaanın. berktende özür mü diliyosun napıyosun yap yeminle gördüğüm yerde eklerim ağzına yüzüne pis herif. sevmesem yeminle düşmanın olurum ya burdan sonra arassal küfürler kullanıyorum aklında sesim canlansın
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Kojiroh said: Sadece aynı forumda takılıyosun diye samimi olduğunu sanmak garipmiş ya. Forumdan samimiyet mi olur lan, hangi bi insan sadece forumda yazısını okuduğu adamla hakaretli espri muhabbeti açar (oh wait...). Kendi aralarında bunu yapanların belli ki forum dışında da bi samimiyetleri var. 9 seneyi geçkindir burdayım, bugüne kadar burdaki insanlarla konuşurken kullandığım en samimi kelime "abi", ki o da bildiimiz "abi naber ya" abisi. Kusura bakma da, hoş oldu güzel oldu tamam mı http://iruntheinternet.com/lulzdump/images/forever-alone-hug-thumb-fingers-1286228552h.jpg
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 şu tartışmaların hepsini okudum ve bir tane bile haklı bulamadım.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AdPJjT58mcs
Chastise Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Lan boş boş dururken son 10 sayfayı okudum, forumda hala aynı içerikli kavgaların dönmesi çok ilginç cidden. ayrıca o kadar sinirli postun ardından bir anda bellow'un "saçları açtım" isimli çalışmasına denk gelince pırıl pırıl oldum.
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Her son 10 sayfayı okuyan gelip de konuyla ilgili bişey demesin artık ama. SİNTO'nun fotoğrafına yorum yapın sdfsf.
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 son 10 sayfayı okudum ve ünzileyi özledim
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Sen niye ayaktasın, uyumadın mı lan yoksa?
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 O zaman bu benden sana gelsin Aras. Bu vakitte ayık olduğun için. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/9125_141622977838_692102838_2531077_4111912_n.jpg
Cystein Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Zelam Son 9 sayfayı okudum. Sunu söylemem lazım olitereye insanustu bir sekilde yuklenmissiniz kermit kızdı diye. Ama hemen arkasından olitereninki gibi bir geyiği fistan beilowa yapmış. Beilow da kızmış ama yapan fistan olunca kimsenin sesi çıkmamış. Seviyorum sizi patiler :) @napae Ben artık synthi ayırt edemez oldum. Mesela son koyduğu fotoda o varsa en adamın tipini bilmiyormuşum demektir. Adam hep toplu mangal foto koyuyor. O fotolardan bakarak belirli bir korrelasyonla neye benzediğini söyle betimleyebilirim(ya da koyduğu fotoların hiç birinde yok hepsi arkadaşları. Ya da ya da adam her fotoda farklı görünüyor )
sesu Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 SoulCube said: evde kalmassın inşallah Amin.
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 napae said: Her son 10 sayfayı okuyan gelip de konuyla ilgili bişey demesin artık ama. SİNTO'nun fotoğrafına yorum yapın sdfsf. İlginç değil. Ve senin gibi araları doldurmak için memeleri de yok. Devam.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 hacı sen memelerin arasını mı dolduruyosun sadece
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 sesu said: O zaman bu benden sana gelsin Aras. Bu vakitte ayık olduğun için. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/9125_141622977838_692102838_2531077_4111912_n.jpg bunu biraz düşünmeliyim ben ya. bikaç gün düşünmeliyim birazkaçgün. azıcık düşüniym ben şeyapamadım şimdi. yorum yapamıyorum gülüyorum sadece baktıkça fdkhksadf
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Dayman said: xunn said: Xaenin said: Şu forumda gerçekten hiç sevmediğim bir kaç tane adam bir de Bonec var, onun dışında ne yazarsam yazayım sanki bir gün bir buluşmada oturup beraber iki bira çakacakmışız gibi yazmaya çalışıyorum, hani kimsenin kalbini kırmayayım ya da tatsız bir şey söylemeyeyim diye uğraşıyorum ama gerçekten şöyle eskisi gibi bir ortam bırakmadınız forumda. Ne artık böyle yazılarını okuduğum adamları gerçekten tanıyıp bir yerlerde bişeyler içip muhabbet etme isteği kaldı, ne alttan alıp kimseyi kırmama isteği. Biri çıkar tanımadığı adama gereksiz samimiyet kurar, diğeri manken kız msnden iki gülücük attı diye şövalye kesilir çok afedersiniz textbook YAVŞAKLIK yapar, biri gelir OHOAHOAOHOA KARIYA BAK diye yarı çıplak 3-5 fotoğraf koyar, ondan gazı alan 50 kişi gittikçe mekanı köy kahvesine çevirir, bi de bonec var işte zırt pırt link koyup taslak gibi post atmak için uğraşan. Ben buradan edineceğim 3-5 insanı edindiğime inanıyorum 10 yıl içinde, en yakın arkadaşım, ev arkadaşım vs. Daha da sanmıyorum olacağını böyle olayların, ne benim için ne forumdaki herhangi bir insan için. Çünkü gerçekten forumun çoğu, şu foruma yazan insanlar olarak bile değil direk "insan" olarak çok kayda değer kişiler değil gibime geliyor. Bu da benim böyle bir tepkim, nasıl ısıtıp yerseniz yiyin. Bir insan %100 mü hislerime tercüman olur. Agzını öptügüm. ulan sen şu forumda ayarsızlığın lakayıtlıgın samimiyet abuserın önde gidenisin. 2 gün önce berke yazdığın posta bi bak sonra bidaha şunu oku. gidip kaanı ağzından öpme bari. götünü öp kaanın. berktende özür mü diliyosun napıyosun yap yeminle gördüğüm yerde eklerim ağzına yüzüne pis herif. sevmesem yeminle düşmanın olurum ya burdan sonra arassal küfürler kullanıyorum aklında sesim canlansın Ben yazmadım onu salak. Biri hesaba girip saga sola yazdırmış üstüne "I have a pencil dick." yazmış benim hesaba. Bir bok bilmeden yardırdıgın için diz çok özür dile şimdi.
Öne çıkan mesajlar