barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 resim koysanıza. kaç sayfadır bir asabiyet, bir tartışma. üstüne konum da kitlendi. canım sıkıldı hadi reism.
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 100yillik ses kaydini koymussun sende sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 değerli solküp, sizinle tanışmadığımız için bunu söylemem ne kadar doğru bilemiyorum. ancak kedi ile simetrik ve oranlı bir poponuz var. iyi günlerde kullanmanız dileklerimle ve saygılarımla. dasaaa emilian
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bir de bi çin atasöz yüzünden ne hayır gördük de kıçını döndün der kankayız ya ondan kıçbaş girdim olaya safdgds
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Xaenin said: Dartanian said: Xaenin said: olitere said: sus lan köylü lü lü lü *eko* Bu samimiyet nereden geliyor? Ben bu lafı daha önce başkalarına çok dedim.O yüzden şu lafı etmeye şu forumda kimsenin hakkı yok bakarsan. Hee dipnot: Ünleme bassaydın sakın deme 10 kere falan basmışımdır :D Ünlem çalışmıyor diye topic var. İnsanların arasında dönen geyik tanımadık insanlara taşınca "hakaret" boyutuna ulaşıyor, bazılarımız bunu kavrayabilecek kapasiteye sahip değil. Arkadaşının lise buluşmasına gidip hayatında görmediğin adama NABER LAN İBNECİ demeyeceğin gibi burada da samimiyetin olmayan adama arkadaş arasında dönen muhabbetten türeyen bir takı yakıştırmayacaksın. Bunun adına da terbiye deniyor halk arasında. İşte bunu en iyi yapan sizin arkadaşlarınız, ayar verme çabasında haddini aşan terbiyesizlik yapan. ( isim vermicem muhattap olmak istemiyorum )
Catzee Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 tanımadığın insana rörörö diye konuşma deyip bunu en çok yapan insanlardan olmak çok rörörö
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 rasta vardi diye hatirliyorum sende en son?
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sekilden sekile giriyor adam, turban da denemistir kesin sfd
Masakari Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Devir kapanma devri yanlış yapmışsın.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 sen başını türbanla kaparsın ben rasta ile kaparım. 100000çeşit saç kapama şekli var
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Fistan said: çapulcu barı mı ora evet çapulcu barı. ama senin girebileceğin bir yerden çok üstün fistan hazretleri. Sanal ortamda her şeye bok yetiştiren kısa beyinli insanları sevmiyorum artık. Hep sustum ama artık yeter. Aptal insanların ego tatmini yapmaya çalışması yoruyor artık beni.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 fistana ben de o konuda tepkiliyim. ablasının 2. sınıf bir şehirdeki 2. sınıf mekanına çöküp kendini mehmet koçarslan sanması falan çok üzücü.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 koçarslan.. bi soyada iki hayvan fazla...
sesu Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 BeIlow said: Fistan said: çapulcu barı mı ora evet çapulcu barı. ama senin girebileceğin bir yerden çok üstün fistan hazretleri. Sanal ortamda her şeye bok yetiştiren kısa beyinli insanları sevmiyorum artık. Hep sustum ama artık yeter. Aptal insanların ego tatmini yapmaya çalışması yoruyor artık beni. Şu çocuğu bile kızdırdınız. Şeker gibi adamdı.
Öne çıkan mesajlar