Dayman Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gözlerim de mistik ve erotik bir tat biraktin yavuz. Ask yapasim geliyor fotoya baktikca
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Saeros said: 31 aralıkta seksi seksi kahve karıştırırken http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/das.jpg Burası Dolapdere kantinin ordaki tuvaletin hemen önündeki, cam kenarındaki masa değil mi? Dolapdere gibi çirkin bi yerde sadece 1 sene okuduğum için çok şanslıyım yea. Sen de iyi çıkmışsın Yabızcığım.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 evet o masa ben santrali de dolapdereyi de sevdim ya, bence birbirlerini tamamlıyolar sdf
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Dayman said: Ask yapasim geliyor fotoya baktikca off fap malzemesi oldum
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 napae said: Saeros said: 31 aralıkta seksi seksi kahve karıştırırken http://img.photobucket.com/albums/v603/saeros/das.jpg Burası Dolapdere kantinin ordaki tuvaletin hemen önündeki, cam kenarındaki masa değil mi? Dolapdere gibi çirkin bi yerde sadece 1 sene okuduğum için çok şanslıyım yea. Sen de iyi çıkmışsın Yabızcığım.Offf zengin elitizmine bak. Ben bir kere gittim sizin uninin Dolapdere kısmına fena degildi. Sonra merkeze götürdüler beni o da fena degildi. Ha Avrupa standartlarına göre ikisi de ufacık ve boktan. Problem?
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Bilmem ben istanbulun yabancısıyim. Boyle giriyosun sag tarafında büyük Bi bölüm var o gun parti bişeyler vardi okulda millet dansediyodu falan. Sonraaaa cam tüp geçitten geçip aşağıya indik yemek bölümü falan soğuk makarna yiyen kızlar. Ben hastaydim domadiz çorbası içmiştim fena degildi. Sonra vapurların kalktığı bir ere çok yakın bi yurt vardi oraya gittim. Kapıda en az 4 kız vardi cep telefonuyla konuşan "Toygar arama artık beni diyorum anlamiyo musun?" diye Bilgiyle ilgili izlenimlerim bunlar. Ablam burslu okuyodu ordan biliyorum. Burslunun altını çizmek isterim.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 fakir kampusune gitmişsin sen
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ben tarif ettiğin kampüsü hala anlayamadım. Dolapdere'den bahsediyosun gibi. Yurt da Tophane'de.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cystein said: Sonra vapurların kalktığı bir ere çok yakın bi yurt vardi oraya gittim. tophane yurdu işte ben de orda kalıyorum o kız toygar'dan ayrıldı
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Baba parasıyla hava atanların hastasıyim. Benim param yok ben fakirim ama babam be annem için aynı şeyi söyleyemem.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 asıl soru, toygar kızdan ayrıldı mı
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Nesi var baba parasıyla hava atmanın? Tercih değil mi sonuçta? Parası olup parası olduğunu belli eden insanlardan hoşlanmıyorsan arkadaş olmazsın, ama böyle komunistlik yapıp düşmanlık yapmak tam olarak zenginin malı züğürdün çenesi yani, sorry.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 napae said: Ben tarif ettiğin kampüsü hala anlayamadım. Dolapdere'den bahsediyosun gibi. Yurt da Tophane'de.2 farklı yere gittiğimden eminim. Hatta seni stalkladim. Dedim burda naz diye bi kız varmış var mi tanıyan. Kimse bilemedi. Sonra ablamın arkadaslarından birisi bildi. Hea dedim geçtim
napae Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Can'a vericek cevap bulamadın diye bana mı sataşmaya başladın?
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cystein said: Baba parasıyla hava atanların hastasıyim. Benim param yok ben fakirim ama babam be annem için aynı şeyi söyleyemem. Mantık hatası var senin dediğinde ama. O baba, anne öldüğünde her şeyleri veledine kalacak. Benim hep dediğim gibi babamların parası benim param, benim param gene benim param oh mis. Bu arada zenginlerden nefret edicekseniz delikanlı gibi benim yok onun var kıskanıyorum falan deyin. Ben ederken böyle yapıyorum. 'Hanzoya bak parası var takmış koluna hatunu aceba parası olmasa o kız buna bakar mı?' falan diyorum mesela.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 +1 baban sana para vermiyo diye veren babaların ogullarını kıskanma ya da kıskan tabi
Deacon Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 synthesizer said: ahaha only allah can judge me
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 üretmeyip sadece tüketiyorsa "bobo porosu yiyo" denmez parazit denilir, asalak denilir. bu durumun zenginlikle de alakası yoktur. herkes parazit olabilir.
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 sipeyskeyk said: Nesi var baba parasıyla hava atmanın? Tercih değil mi sonuçta? Parası olup parası olduğunu belli eden insanlardan hoşlanmıyorsan arkadaş olmazsın, ama böyle komunistlik yapıp düşmanlık yapmak tam olarak zenginin malı züğürdün çenesi yani, sorry.Vallahi kendi hayatım guzel. Şimdiye kadar maddiyat yönünden gram sıkıntı çekmedim. Bu konuda sadce şanslı olduğuma inanıyorum. Kolejde de okudum zamanında 8 yıllık egitim gelince ama tamamen kendi istegimle Anadolu lisesini kazanıp oraya gittim. Göstermek var bir de şanslı olduğunun bilincinde olmak var. Ben bilgide okuyan bir çok insanın sadece göstermekten ibaret olduğunu gordum bir kac gun icinde. Ha guzel insanlar var miydi. Tabii ki vardi.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 dasaaa mantıklı bi noktaya değindi mesela bakın ^_^
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 synthesizer said: asıl soru, toygar kızdan ayrıldı mı YAZDIK YA KARDEŞİM gerçi toygar'ı tanırım biraz hayalperest bi çocuktur, hayır ayrılmadı benden o sadece ufak bi ara verdik diyerek kendini avutuyor olabilir, ama toygar'ın bu hale gelmesinde en büyük pay sahibi olan kişiler annesi ve babası bence, çocuğa hiçbi zaman bi başarı hissiyatı yaşatmamışlar o yüzden toygar bişeyler başarmanın ne demek olduğunu unutmuş yoksa bu kızı unutur yeni denizlere yelken açardı ama yooo hala geçmişe bağımlı yaşıyor toygar ve unutamıyor o kızı, adeta saplantı haline getirmiş bile diyebilirim, çünkü toygar'ın kızlarla arası hiçbi zaman iyi olmadı o yüzden kırk yılın başı bi kızı tavlayınca elde ettiği o başarı hissini bırakmak istemiyor, yani dediğim gibi işte yine annesinde babasında bitiyor. gelin toygar'ı bu hezimetin içinden çekip alalım, ne dersiniz?
Cystein Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 napae said: Can'a vericek cevap bulamadın diye bana mı sataşmaya başladın?iphonedan yazdığım için bayağı bir yavaş tempodayim diyelim ona.
Öne çıkan mesajlar