Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gözlüklerimiz birbirine benziyomuş =)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/189424_143354435732268_100001731366867_275828_5912065_n.jpg
ayrıca kask 2bin dolar
foto makineside 10 bin dolar belirteyim.
zenginim ve en mğkemmelim.
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

elarine gelinim ol ya

Ya sen ne bicim arkadassin ya? Arkamdan vurdu hiyar ya. Nerd falan degil bu gitar falan caliyo. Gercek nerd burda.

O gozlukleri de sakin cikarma.
Mesaj tarihi:
ya ne için yarışıyosunuz anlamadım ki adhajshdajsd madem çok isteklisiniz izmirde sürekli oynanacak ADND 2nd edition istiyorum. Bunu bana verebilir misiniz hı? HI?
Mesaj tarihi:
Elarine said:

ya ne için yarışıyosunuz anlamadım ki adhajshdajsd madem çok isteklisiniz izmirde sürekli oynanacak ADND 2nd edition istiyorum. Bunu bana verebilir misiniz hı? HI?

BEN VERİRİM !
Mesaj tarihi:
Ya biz boyle yapinca eglenceli oluyor, sen de egonu tatmin oluyorsun. Win/win iste. Ne gelip boyle ne icin yarisiyorsunuz demeler falan? Sempatikligini kaybetme. DND falan yok sana.
Mesaj tarihi:
Elarine said:

İSTANBULA GEL WİZARDSIN FAPRİKASI SENİN
Mesaj tarihi:
Deacon said:

Ya biz boyle yapinca eglenceli oluyor, sen de egonu tatmin oluyorsun. Win/win iste. Ne gelip boyle ne icin yarisiyorsunuz demeler falan? Sempatikligini kaybetme. DND falan yok sana.

terbiyesiz kaba barzo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...