Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patide her akımın öncüsü olmak kadar sinir bozucu bişi yok
sonra ben sıkılıp bıraktığımda insanlar hala devam ettiriyo sinir bozucu bi şekilde.
yazık ya
Mesaj tarihi:
Elarine said:

evet ismimi öğrenince noldu şimdi? :D

kardeş
sen böyle balonlu balonlu gelip burda "ben sunun arkadaşşıyım hedehödö" diye girersen sana böyle davranırlar

ilk önce git takıl bi forumda 1 2 ay sonra yavaş yavaş garbıçtaki konuları trolleeynelre katıl bişiler yap
sonra ilk önce sohbetlere katıl kermitin söylediklerine gül
napaenin fotoalrını beğen sıgılın sulanmalarına ters cevaplar ver beni gördüğün yerde selam ver

ondan sonra foto koy buraya
bak o zaman daha güzel karşılıcak insanlar
Mesaj tarihi:
escape said:

Elarine said:

kardeş
sen böyle balonlu balonlu gelip burda "ben sunun arkadaşşıyım hedehödö" diye girersen sana böyle davranırlar

ilk önce git takıl bi forumda 1 2 ay sonra yavaş yavaş garbıçtaki konuları trolleeynelre katıl bişiler yap
napaenin fotoalrını beğen sıgılın sulanmalarına ters cevaplar ver beni gördüğün yerde selam ver

Ya ben arkadaşı olduklarımla övünmedim ki hiç :S baştan samimiyet iyidir diye düşündüm de yanılmışım demekki. zaten bilgim olan konularda yazmaya çalışıyorum da neyse. sen de saol.
Mesaj tarihi:

selam ünzile,

bu blurlenmiş fotoğrafım, canlısını merak ediyorsan yarım saat sonra sevincin önünde ceketimin cebine beyaz siklamenle bekliyor olacağım.

Mesaj tarihi:
Elarine said:

kızıl foto shopluydu orjinali de kötü o yüzden atmicam. yeterince trolleniyoruz şu anda ztn yeterli aljshdaskjdhask

şap şup, idare edicez artık napalım.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Elarine said:

kızıl foto shopluydu orjinali de kötü o yüzden atmicam. yeterince trolleniyoruz şu anda ztn yeterli aljshdaskjdhask

şap şup, idare edicez artık napalım.

HAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
Elarine said:

escape said:

Elarine said:

kardeş

Ya ben arkadaşı olduklarımla övünmedim ki hiç :S baştan samimiyet iyidir diye düşündüm de yanılmışım demekki. zaten bilgim olan konularda yazmaya çalışıyorum da neyse. sen de saol.

dinleme onu sen güzel kız..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...