Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 evet ismimi öğrenince noldu şimdi? :D
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 patide her akımın öncüsü olmak kadar sinir bozucu bişi yok sonra ben sıkılıp bıraktığımda insanlar hala devam ettiriyo sinir bozucu bi şekilde. yazık ya
escape Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Elarine said: evet ismimi öğrenince noldu şimdi? :D kardeş sen böyle balonlu balonlu gelip burda "ben sunun arkadaşşıyım hedehödö" diye girersen sana böyle davranırlar ilk önce git takıl bi forumda 1 2 ay sonra yavaş yavaş garbıçtaki konuları trolleeynelre katıl bişiler yap sonra ilk önce sohbetlere katıl kermitin söylediklerine gül napaenin fotoalrını beğen sıgılın sulanmalarına ters cevaplar ver beni gördüğün yerde selam ver ondan sonra foto koy buraya bak o zaman daha güzel karşılıcak insanlar
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kızsan direk resim koy
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 escape said: Elarine said: evet ismimi öğrenince noldu şimdi? :D kardeş sen böyle balonlu balonlu gelip burda "ben sunun arkadaşşıyım hedehödö" diye girersen sana böyle davranırlar ilk önce git takıl bi forumda 1 2 ay sonra yavaş yavaş garbıçtaki konuları trolleeynelre katıl bişiler yap sonra ilk önce sohbetlere katıl kermitin söylediklerine gül napaenin fotoalrını beğen sıgılın sulanmalarına ters cevaplar ver beni gördüğün yerde selam ver ondan sonra foto koy buraya bak o zaman daha güzel karşılıcak insanlar Ya ben arkadaşı olduklarımla övünmedim ki hiç :S baştan samimiyet iyidir diye düşündüm de yanılmışım demekki. zaten bilgim olan konularda yazmaya çalışıyorum da neyse. sen de saol.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 selam ünzile, bu blurlenmiş fotoğrafım, canlısını merak ediyorsan yarım saat sonra sevincin önünde ceketimin cebine beyaz siklamenle bekliyor olacağım.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Elarine said: kızıl foto shopluydu orjinali de kötü o yüzden atmicam. yeterince trolleniyoruz şu anda ztn yeterli aljshdaskjdhask şap şup, idare edicez artık napalım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Cuce said: Elarine said: kızıl foto shopluydu orjinali de kötü o yüzden atmicam. yeterince trolleniyoruz şu anda ztn yeterli aljshdaskjdhask şap şup, idare edicez artık napalım. HAHAHAHAHAHAHA
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Elarine said: escape said: Elarine said: evet ismimi öğrenince noldu şimdi? :D kardeş sen böyle balonlu balonlu gelip burda "ben sunun arkadaşşıyım hedehödö" diye girersen sana böyle davranırlar ilk önce git takıl bi forumda 1 2 ay sonra yavaş yavaş garbıçtaki konuları trolleeynelre katıl bişiler yap sonra ilk önce sohbetlere katıl kermitin söylediklerine gül napaenin fotoalrını beğen sıgılın sulanmalarına ters cevaplar ver beni gördüğün yerde selam ver ondan sonra foto koy buraya bak o zaman daha güzel karşılıcak insanlar Ya ben arkadaşı olduklarımla övünmedim ki hiç :S baştan samimiyet iyidir diye düşündüm de yanılmışım demekki. zaten bilgim olan konularda yazmaya çalışıyorum da neyse. sen de saol. dinleme onu sen güzel kız..
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bu konuya dair özel mesaj gelmedi. Eskiden gelmiş olanlar vardı onlar konuyla veya konularımla tamamen alakasızlar.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 peri kizi.... sen... vaktinden cok sonra gelen, sevdali bir yagmur gibisin cisil cisil gözlerimden.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 sen cildirmis sairlerin.. titreyen misralarinda bahsettigi o perisin!
Elarine Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 çıldırmış member'ların titreyen postlarında bahsettiği o üyeyiiiiim asldkasd
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 güneş kız Söyle söyle güneşin kızı Ne yapmaktasın Hani benim hani benim Benim olacaktın
kermit Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Elarine said: çıldırmış member'ların titreyen postlarında bahsettiği o üyeyiiiiim asldkasd HAHAHAHAHA çok komiksin
Öne çıkan mesajlar