Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sakin ol. merak edilcek bi yanım yok . herkes gibi benimde iki gözüm bi burnum falan var. gel izmire görürsün.
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 BENZİN DÖKÜP YAKICAM KENDİMİ http://www.bizimantalya.com/newpics/11348/230120112319459367434.jpg
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: sakin ol. merak edilcek bi yanım yok . herkes gibi benimde iki gözüm bi burnum falan var. gel izmire görürsün. izmir ? HA HA HA ANLAŞILDI ŞİMDİ HAHAHAHAHAHAHA
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 AYRICA BENİ TEHDİT EDİYO İZMİRE GELLER FALANLAR UUUU
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yancılar gelmedi hareketlenme falan olmaz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 lyvanna bir ara böyle cartoon bir resim koymuştu avatar yaratma sitelerinden birine ait, ona benziyordur kesin sdfs.
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben de izmir'de doğdum izmir'de büyüdüm gökalp, neden izmirlileri aşağılarmış gibi bir şeyler yazdın sen az önce? olm şu yaptığın çok ayıp gökalp. bak biz uzun zamandan beri tanışığız, hatta arkadaşız bile diyebilirim? ama sürekli izmir'e ve izmirlilere karşı olan bu tür söylemlerin ve sinem arkadaşımıza olan sırtımdaki kambur diye tabir edebileceğim davranışlarınla bir anda şimşekleri üzerine topladın ve tabii toleransımın da sonuna geldin gökalp bak seni severim bilirsin ama şu yaptığın çok ayıp. bi kere insan ne oldum dememeli, neydim demeli. yani nerden geldiğini unutmamalı insanlar. şimdi sen izmir'e ve izmirlilere her fırsatta laf atıyorsun, dil uzatıyorsun, çıkarıyorsun, peki, tamam, fakat nerden geldiğine bile bakmadan izmir gibi güzel bir şehrimize laf etmen beni üzüyor ve türlü şaşkınlıklara gark ediyor. belki izmir kendine özgü değişik alışkanlıkları olan bir şehir olabilir, fakat yurdumuzun neredeyse her yöresinde bu tür şeylere rastlayabiliriz, fakat sen illa ki izmir'e ve izmirlilere yüklenmekte ısrar ediyorsun. gökalpçim senin bu yaptığın çok ayıp. seni bunca zaman sevdim ve kolladım ama sen benim toleransımı sömürdün ve adeta kendi amaçlarına göre eğdin ve şekil verdin. bu sana son uyarımdır gökalp, lütfen yazdıklarımı oku, oku ve anla ki bundan sonra sana ve davranışlarına ve özellikle izmir ve izmirlilere karşı olan hakaretlerine ve aşağılamalarına tolerans göstermeyeceğim
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yavuz sevimli misin nesin ahahahahaha LathspeLL said: lyvanna bir ara böyle cartoon bir resim koymuştu avatar yaratma sitelerinden birine ait, ona benziyordur kesin sdfs. close enough
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: yavuz sevimli misin nesin ahahahahaha 10 points from turkey
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Saeros said: oku lan o kadar yazdık okıycam birazdan dur ahahaha
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 İzmirin güzel olması için bütün binaların beyaz olması ve her tarafta palmiye ağaçlarının olması lazım bence. Miami havası vermeleri gerek. Yoksa standart şehir işte.
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 0ne said: yavuz rage'e girmiş ama haklı. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
0ne Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 @kermit bi üstteki mesaja alıntı yapmasaydın daha komik olabilirdi
Öne çıkan mesajlar