Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lyvanna_Dolores said:

sakin ol. merak edilcek bi yanım yok . herkes gibi benimde iki gözüm bi burnum falan var. gel izmire görürsün.

izmir ?
HA HA HA ANLAŞILDI ŞİMDİ HAHAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
ben de izmir'de doğdum izmir'de büyüdüm gökalp, neden izmirlileri aşağılarmış gibi bir şeyler yazdın sen az önce? olm şu yaptığın çok ayıp gökalp. bak biz uzun zamandan beri tanışığız, hatta arkadaşız bile diyebilirim? ama sürekli izmir'e ve izmirlilere karşı olan bu tür söylemlerin ve sinem arkadaşımıza olan sırtımdaki kambur diye tabir edebileceğim davranışlarınla bir anda şimşekleri üzerine topladın ve tabii toleransımın da sonuna geldin

gökalp bak seni severim bilirsin ama şu yaptığın çok ayıp. bi kere insan ne oldum dememeli, neydim demeli. yani nerden geldiğini unutmamalı insanlar. şimdi sen izmir'e ve izmirlilere her fırsatta laf atıyorsun, dil uzatıyorsun, çıkarıyorsun, peki, tamam, fakat nerden geldiğine bile bakmadan izmir gibi güzel bir şehrimize laf etmen beni üzüyor ve türlü şaşkınlıklara gark ediyor. belki izmir kendine özgü değişik alışkanlıkları olan bir şehir olabilir, fakat yurdumuzun neredeyse her yöresinde bu tür şeylere rastlayabiliriz, fakat sen illa ki izmir'e ve izmirlilere yüklenmekte ısrar ediyorsun. gökalpçim senin bu yaptığın çok ayıp. seni bunca zaman sevdim ve kolladım ama sen benim toleransımı sömürdün ve adeta kendi amaçlarına göre eğdin ve şekil verdin.

bu sana son uyarımdır gökalp, lütfen yazdıklarımı oku, oku ve anla ki bundan sonra sana ve davranışlarına ve özellikle izmir ve izmirlilere karşı olan hakaretlerine ve aşağılamalarına tolerans göstermeyeceğim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...