synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sahile konmuş masada dalga sesleri eşliğinde sonbahar akşamında loş ışık kısık müzik refakatinde dostlar masasında
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 gökalp abi ne yediğini/yiyeceğini sürekli buraya yazman pek ilgi çekici değil
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit evlendin mi? neden mutfaktan çıkmıyorsun abi
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu arada somon denmiş, geçen hallettim ben o işi. http://i51.tinypic.com/2rgm2s8.jpg
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 samonu şu şekilde yemişsin ve mungar etmişin güzelim eti
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bi ara da llama et nasıl mungar edilir onun tarifini yazsın=)
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 haftaya size likör, şarap ve çeşitli sebzelerle sos hazırlanmış bir somon tarifi vericem. hatırlatın
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bizim evde de somon var bugün ama ben arkadaşımla dışarda yedim. Annem çok kızdı. :/
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ne şekilde yiyeceğim somon steak'i başka? çok biliyorsunuz ha.
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sipeyskeyk said: gökalp abi ne yediğini/yiyeceğini sürekli buraya yazman pek ilgi çekici değil iyide sen her gece gelip "bu gece şu zencinde şunu yedim, bu gece bu zenciden bunu yedim" diye anlatınca ben sesimöi çıkarıyomuydum ehihihihih liseli mod on
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arkadaşlar yediğiniz şeylere dikkat edin kalın gelebilir
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 o diilde mutfak sanatları akademisinde bi somon yaptırdılardı, baya iyidi be. filetoyu fırınlayıp fındıga falan bulayıp kızgın yaglı tavada yuzeyini kızartmaca.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 synthesizer said: o diilde mutfak sanatları akademisinde bi somon yaptırdılardı, baya iyidi be. filetoyu fırınlayıp fındıga falan bulayıp kızgın yaglı tavada yuzeyini kızartmaca. adam jön
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 http://www.grillingtips.net/wp-content/uploads/2009/06/bbq-salmon.jpg
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Biz fırında yapıyoruz evde çok güzel oluyo.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 napae said: Biz fırında yapıyoruz evde çok güzel oluyo. fırında ızgara mı?
Öne çıkan mesajlar