synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 albümde drama phraseini lugata soktuysam ne mutluı bana
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 synthesizer said: albümde drama phraseini lugata soktuysam ne mutluı bana eskiden ne dramalar vardı peheyy. bunlar bişey değil.
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 2010 üyeligiyle böyle birşey yaptıysam uzay-zaman sürekliliğini bükebilen arkadaşlardansın herhalde. Etkilendim.
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 napae said: Dün telefonuma mesaj geldi, albümde drama var diye shjksd. Bu kadarcık mıydı yani? Ben kendi başıma daha iyisini yapabiliyorum. synthesizer said: albümde drama phraseini lugata soktuysam ne mutluı bana hm mesajı atan synthesizer
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: ahahahahahdfdsfdsf sitim avatarım bundan böyle budur
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olitere said: napae said: Dün telefonuma mesaj geldi, albümde drama var diye shjksd. Bu kadarcık mıydı yani? Ben kendi başıma daha iyisini yapabiliyorum. synthesizer said: albümde drama phraseini lugata soktuysam ne mutluı bana hm mesajı atan synthesizerwouldn't it be too obvious? edit: ayrıca dramaya drama demem corbasında tuzum yoksa
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Güzelsen steam'ini öm'le bana madem. Güzel mi bu kız beyler biri feedback versin.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 bana mıydı o 2010 uyeligi lafı
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: Güzelsen steam'ini öm'le bana madem. Güzel mi bu kız beyler biri feedback versin. sosyal fobisi var kafasını fotoşhoplamadan foto koyamıyo albüme
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 1.76'yım ben. =( @olitere: SEnin kafan karışmış genç adam, beni siz shopluyorsunuz makyaj falan.
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 synthesizer said: bana mıydı o 2010 uyeligi lafı Adeta çekmecedeki en keskin bıçak. -alatariel- said: çok üzgünüm ahmet. Başka yerlerden kapatabiliyorsak da olmuyor değil mi bu?
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olitere said: sosyal fobisi var kafasını fotoşhoplamadan foto koyamıyo albüme =)
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: 1.76'yım ben. =( @olitere: SEnin kafan karışmış genç adam, beni siz shopluyorsunuz makyaj falan.lyvanadan bahsediyorum bilae
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 oh nihaet biri bu lafı eddi. OLOM BONOM BONLONON AKOONTOM 2001 TOOM MO
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 olitere said: xunn said: 1.76'yım ben. =( @olitere: SEnin kafan karışmış genç adam, beni siz shopluyorsunuz makyaj falan.lyvanadan bahsediyorum bilae Pardon ya rage cannon'ı hemen dogrulttum sana.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 kocaman bi kedi olmasan sana laflar hazırlardım xunn
Öne çıkan mesajlar