napae Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 DELİYİM, GÖZÜ KARA DELİYİM YAKARIM, ROMA'YI DA YAKARIM BEN Yaparım bilirsin.
olitere Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 -daha doymazsan beni ye ben tokum sen ye
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 napae soulcube'u seviyooo, napae soulcube'u seviyoooo
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Zegna said: 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SoulCube said: ya bsg battlestar galactica da ne diziydi ya.
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 SoulCube said: ya bsg Horcrux said: Zegna said: 4. Mesajlarda kullanılan üsluba dikkat edilmeli ve küfürlü kelimeler ile mesaj atmaktan kaçınılmalıdır. Kısaltarak, kelime değiştirerek veya net bir şekilde yazılan küfürlü mesajlara aynı yaptırım uygulanacaktır. Argo kelime kullanımı abartılı olmadığı sürece serbest olup insanları rahatsız etmemeli, kışkırtmamalı ve ikili münakaşalara neden olmamalıdır. Lütfen.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://img543.imageshack.us/img543/8343/guinnessu.jpg reklam gibi cocugum edit: abi su domaini register edin de kurtulalim su kurbagadan
Öne çıkan mesajlar