Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 buraya bir kıl resmi koymak için google images'a girdim (türkçe) ve kıl yazdım. koymaktan vaz geçtim siz de bi deneyin
olitere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Ardeth said: buraya bir kıl resmi koymak için google images'a girdim (türkçe) ve kıl yazdım. koymaktan vaz geçtim siz de bi deneyinöerh ya
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 kermit said: Xenocide said: yalnız güncele bakınca dylan foto koymuş gibi olmuş hahah girenler hayal kırıklığına uğrayacak yoo 3 5 kişi eksik o olay için dylan foto koyunca bi portal açılıyo ve direk 3 5 kişi summonlanıyo yani. o kişiler olmayınca anlıyoruz biz dylan fotosu olmadığını. Şey şey, Wowdaki Violet Hold, Rift portallar açılıp 3lü guurplar halinde riftkeeperlar geliyor ahasdfhjgsd
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Rotweiler said: kermit said: Xenocide said: yalnız güncele bakınca dylan foto koymuş gibi olmuş hahah girenler hayal kırıklığına uğrayacak yoo 3 5 kişi eksik o olay için dylan foto koyunca bi portal açılıyo ve direk 3 5 kişi summonlanıyo yani. o kişiler olmayınca anlıyoruz biz dylan fotosu olmadığını. Şey şey, Wowdaki Violet Hold, Rift portallar açılıp 3lü guurplar halinde riftkeeperlar geliyor ahasdfhjgsd ahahah iyiydi
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ilk fotoda kapalı alanda güneş gözlüğü sendromu mu yaşanıyor? ne tür kimyasallara maruz kaldık
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 çok acayip bi gündü o . yok yaw gözümde arpacık gibi bişi çıktıydı o gün her yerde gözlükle gezdim dalga konusu olaraktan :/ . alkol kullanmıyorum ben temizim 7 8 aydır. ben o gözlükleri seviyodum ama kayboldu napae :/ deri ceket çok güzel ama küçük geliyor artık
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 olitere said: nerd espirileri Duygusal yaklaşmamı mı isterdin? :P
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 uçaklı muçaklı bi oyun vardı angut gibi ona kitlenmişkene edit: ayrıca merak konusu olan gözlüklerim de resimde bulunmakta
olitere Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Rotweiler said: olitere said: nerd espirileri Duygusal yaklaşmamı mı isterdin? :Ptaunt attım hemende yediniz
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 BeIlow said: Aaa, Mustafa'yla çıkıyo musunuz hala? :D
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 sadece havaalanına güvenli bi şekilde inişi sağladığın oyun değilmi o gidip delikanlı gibi uçak similatörlerinden oynayın
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 ucak simulatoru is so 2000s
kermit Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 yok lan fazla kaptırmayın kendinizi zaten fps oyunlarında invert mouse oynuyosunuz mecburen sonrada arkadaşlarınız ananıza bacınıza sövüyo malmısın lan sen diye
Öne çıkan mesajlar