BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Xaenin said: Ya bu kızı şımarık, görgüsüz bir insan olarak görmektense gelip troll olarak görebiliyor olmanız acaip komiğime gidiyor. O ışığı görebiliyorsunuz yani. kız o kadar yüzsüz ki ne yazacağımı bilemiyorum keza yüzüne tükürsem "yarabi şükür" diyecek, kafası çalışsa zaten bu npktaya gelmezdi en azından "ya ben bir yerde bir yanlış yağıyorum" diye düşünürdü, abi direk bonzi fln yapsanıza şunu? hayır yani küçük yerin küçük insanı olarak katılıyor, köydeki kezbandan tek farkı başında yemenisinin, elinde çapasının olmaması kümes hayvanındna hallice
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 barnacle said: dylan foruma renk kattı bence.inkar edilemez ama durmayı bilmesi lazım. herkesi yendim hırsı gereksiz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 paticik forumlarının "aptallar" ve "insalar" olarak ikiye ayrıldığını gösterdi bence
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 BabacumMostors said: Xaenin said: Ya bu kızı şımarık, görgüsüz bir insan olarak görmektense gelip troll olarak görebiliyor olmanız acaip komiğime gidiyor. O ışığı görebiliyorsunuz yani. kız o kadar yüzsüz ki ne yazacağımı bilemiyorum keza yüzüne tükürsem "yarabi şükür" diyecek, kafası çalışsa zaten bu npktaya gelmezdi en azından "ya ben bir yerde bir yanlış yağıyorum" diye düşünürdü, abi direk bonzi fln yapsanıza şunu? hayır yani küçük yerin küçük insanı olarak katılıyor, köydeki kezbandan tek farkı başında yemenisinin, elinde çapasının olmaması kümes hayvanından hallice haters gonna hate yazicak gene hazir ol. Onu da xunn dan ögrendi.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kermit said: olitere said: 100 liraya bi rus zaten ayarladardınız ya engelolamıyorumsalyalarıma fotokoyduklarıandabikıpraşmageliyosabenimsuçumne yaradılışımdavarpenisimin tüyü bile kalkmadan yazdım lan ben onu
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi hayatı gibi her şeyi arak zaten.. özgün değil.. gelişime açık değil.. c/p insan müsvettesi
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi kızda davarlık var ama trollük daha aşikar yani , bende isterdim ezim , eğlenim , egomu kusim üzerine falan ama bazı detaylara dikkat edince troll olduğunu anlıyorsun içinde patlıyo hevesin
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Sanal hayatı çözemeyen insanlar rage olmaya devam edecek
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 off abi trollügün detayligi ne ya. bi kopun gidin. Forumda kendini salak yerien koydurup, millete kendiyle dalga gectirip sonra da aslinda ben salak degilimdim demek trollükse, baska sözüm yok.
olitere Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 evet dilanın usta bir troll mü yoksa düşük iqlu bir embesil mi olduğu üzerine paticik ikiye ayrılmış durumda sayın seyirciler.Açık oturum devam etmekte.. off kendimden utandım lan bu konuları tartıştığım için ne kadar işsiz herifiz
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ragers gonna rage. ulan reklamin iyisi kötüsü olmaz da sayenizde popstar falan olacak başımıza.
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Haha rage degildi saka yaptim. nasilda kandiniz ama. görev tamamlandi falan filan.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bizimki de rage değil.. direk tespit yani ben bunu 2 hafta önce de yazabilirdim ama yani artık "dilan git" demenin başka yolunu bulamadım hani ilk başta iplemedim "geçer gider" dedim ama millet buradan prim verdikçe iş büyüdü sonra "yeter bi kendinize gelin" dendiğinde insanların zihninde "OLOLOLOL TROLLENDİN DOSTUM" kafası başladı.. arkadaşım troll değil bu artık bu kadar uzun soluklu troll olmaz bir zamanlar einstein/tamer vardı işte bu da onun 10 yıl sonraki uyarlaması olmuş "bu yanlıştır" dediğimizde de "aga rage e girdin yine" diyre gelmeyin bir zahmet keza rage dediğin bu kadar düzgün üslupda olmaz
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 ayrıca "lol ben seni trolledim ki eke eke" gibi zayıf bir örtü altına girmeyi planlayanları mümkünse ıssızlarda gerçek troller kovalasın, werewolf öpsün hepsini
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 moncici said: xunn kime benziyor diye düşünüyordum çıkaramamıştım. nihayet çıkardım. xunn http://img211.imageshack.us/img211/5660/xunnnnn.png benim bi arkadaş http://img80.imageshack.us/img80/2615/32573394340652786647162.jpg offfaasfasdasda
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 xunnun sacları daha basarılı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şunları baş göz etsek.. yok abi 2012 erken gelir
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 moncici said: xunn kime benziyor diye düşünüyordum çıkaramamıştım. nihayet çıkardım. xunn http://img211.imageshack.us/img211/5660/xunnnnn.png benim bi arkadaş http://img80.imageshack.us/img80/2615/32573394340652786647162.jpg TANIŞALIM BU ARKADAŞLA.
Öne çıkan mesajlar