dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 vaniLLe said: bütün paticik gaziymis meger. soldakiler gazilik madalyası kızım! bu arada neden üç tane small tag'i var burada?
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 burnu hasarlılara bişey anlatmaya çalışıyor galiba
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Deviasyon feci ya... Ben de bundan iki yıl önce olmuştum. Genetik midir nedir. Ben de koyim de benim de süksem olsun. Bak, benimki gerçek zamanlı ama ha. Belirtiyorum tarihi yukarda sjdhfsdf Di benimkini de bi incele, kendimden şüphelerim var, resimde narkozlu gibiyim sdfsdf
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 BEYLER TARİHLERİ KONTROL ETTİM! ADAM DOĞRU DİYOR
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dasaaa said: vaniLLe said: bütün paticik gaziymis meger. soldakiler gazilik madalyası kızım! bu arada neden üç tane small tag'i var burada? bi titreme geldi tiklarken.
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ahah. Tamam lan vurmayin. Hakkatten kirilacak simdi kizin agzi burnu, yaptirip fotosunu koymak zorunda kalacak.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Rynza said: Gargameller yamukluk içerde dışarda değil. benim burnum gayet düz sdf
Fin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 dylanN said: o resim ayfonla bile çekilmedi. ay çok ezdiniz beni. :( ağır fail oldum :( intahar ediyim :( good riddance
escape Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Rotweiler said: Deviasyon feci ya... Ben de bundan iki yıl önce olmuştum. Genetik midir nedir. Ben de koyim de benim de süksem olsun. Bak, benimki gerçek zamanlı ama ha. Belirtiyorum tarihi yukarda sjdhfsdf Di benimkini de bi incele, kendimden şüphelerim var, resimde narkozlu gibiyim sdfsdf beyler bidk o tarihte hastanelerde genel grev vardı böyle bişi imkansız
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Rotweiler said: Deviasyon feci ya... Ben de bundan iki yıl önce olmuştum. Genetik midir nedir. Ben de koyim de benim de süksem olsun. Bak, benimki gerçek zamanlı ama ha. Belirtiyorum tarihi yukarda sjdhfsdf Di benimkini de bi incele, kendimden şüphelerim var, resimde narkozlu gibiyim sdfsdf yok be gittim lokalle yaptırdım ben yarım saat sürmedi, bitek o taponları cıkartırken acıdı o kadar. 3-4 günlük mesele abartıcak bişi değil. ypatırın rahat nefes alın oh mis
olitere Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kahretsin kimseye güvenemicez artık..
napae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Lokal mi? Yuh. Yüzünün ortasında çalışıyorlar be, nasıl dayanabildin?
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Cuce said: Rotweiler said: Deviasyon feci ya... Ben de bundan iki yıl önce olmuştum. Genetik midir nedir. Ben de koyim de benim de süksem olsun. Bak, benimki gerçek zamanlı ama ha. Belirtiyorum tarihi yukarda sjdhfsdf Di benimkini de bi incele, kendimden şüphelerim var, resimde narkozlu gibiyim sdfsdf yok be gittim lokalle yaptırdım ben yarım saat sürmedi, bitek o taponları cıkartırken acıdı o kadar. 3-4 günlük mesele abartıcak bişi değil. ypatırın rahat nefes alın oh mis Here is the trick; lokal anestezi olunca sigorta karsilamiyor. Burun estetigine giriyor olay.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 devlet hastanesi, ssk lokali karşılıyor. viva la sosyal devlet. iğne yaparken acıyo biraz sora cat cut giriyo hiç bişi hissetmiyosun. gece kalmıyosun rahat rahat evine dönüyosun, anestezinin hiçbir riski yok cillop gibi.
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Guzelmis. Yuz hastalik acisindan en nefret ettigim bolge. En cok aciyan ve agriyan bolge cunku. Beyne yaklastikca artiyo agri/aci. Gereksizse bile memnun oldum ben tumden uyutulduguma cunku biktim sikildim cidden kafa bolgesindeki sorunlardan. edit : bi tek beyin saglam heralde ama ondan da suphe ediyorum arada bir. asdads
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 di said: Sagolun varolun. Bu arada su asagidaki tarih bilgilerine bakiyoruz, fotografin cekim tarihini goruyoruuuz. Meraklisi icin, konum bilgileri de exif'in icinde. Ben usendim lokasyonuna bakmaya. http://www.zpnd.com/attention-whore.jpg abi insafsız mısın ahahahahaha
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 di ciğim ben bu fotoğrafımı demin facebooka koyup altına da "sene 2008" yazmıstım.. çok emin değilim elin değmişken bir bakıverde doğrusunu bir yazıyım :)
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 enine kesit alıp soymuk borularını saymak lazım
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Tarihten cok kalca-bacak kalinligi orantisizligina takildim ben. Once onu bi inceleyeyim, sonra diger konuya doneriz.
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ehah durumu duzelteyim diye kalca konmus
Öne çıkan mesajlar