Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Deviasyon feci ya...
Ben de bundan iki yıl önce olmuştum. Genetik midir nedir.

Ben de koyim de benim de süksem olsun. Bak, benimki gerçek zamanlı ama ha. Belirtiyorum tarihi yukarda sjdhfsdf
Di benimkini de bi incele, kendimden şüphelerim var, resimde narkozlu gibiyim sdfsdf

Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Deviasyon feci ya...

Ben de koyim de benim de süksem olsun. Bak, benimki gerçek zamanlı ama ha. Belirtiyorum tarihi yukarda sjdhfsdf
Di benimkini de bi incele, kendimden şüphelerim var, resimde narkozlu gibiyim sdfsdf

beyler bidk o tarihte hastanelerde genel grev vardı böyle bişi imkansız
Mesaj tarihi:
Rotweiler said:

Deviasyon feci ya...

yok be gittim lokalle yaptırdım ben yarım saat sürmedi, bitek o taponları cıkartırken acıdı o kadar. 3-4 günlük mesele abartıcak bişi değil. ypatırın rahat nefes alın oh mis
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Rotweiler said:

Deviasyon feci ya...

yok be gittim lokalle yaptırdım ben yarım saat sürmedi, bitek o taponları cıkartırken acıdı o kadar. 3-4 günlük mesele abartıcak bişi değil. ypatırın rahat nefes alın oh mis

Here is the trick; lokal anestezi olunca sigorta karsilamiyor. Burun estetigine giriyor olay.
Mesaj tarihi:
devlet hastanesi, ssk lokali karşılıyor. viva la sosyal devlet.

iğne yaparken acıyo biraz sora cat cut giriyo hiç bişi hissetmiyosun. gece kalmıyosun rahat rahat evine dönüyosun, anestezinin hiçbir riski yok cillop gibi.
Mesaj tarihi:
Guzelmis.

Yuz hastalik acisindan en nefret ettigim bolge. En cok aciyan ve agriyan bolge cunku. Beyne yaklastikca artiyo agri/aci.

Gereksizse bile memnun oldum ben tumden uyutulduguma cunku biktim sikildim cidden kafa bolgesindeki sorunlardan.

edit : bi tek beyin saglam heralde ama ondan da suphe ediyorum arada bir. asdads
Mesaj tarihi:
di said:

Sagolun varolun.

Bu arada su asagidaki tarih bilgilerine bakiyoruz, fotografin cekim tarihini goruyoruuuz.

Meraklisi icin, konum bilgileri de exif'in icinde. Ben usendim lokasyonuna bakmaya.

http://www.zpnd.com/attention-whore.jpg

abi insafsız mısın ahahahahaha
Mesaj tarihi:

di ciğim ben bu fotoğrafımı demin facebooka koyup altına da "sene 2008" yazmıstım..
çok emin değilim elin değmişken bir bakıverde doğrusunu bir yazıyım :)

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...