ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi bu sistemi napmışlar böyle? http://www.osym.gov.tr/belge/1-12261/2011-osys-basvuru-bilgileri.html lys'leri bölmüşler ayrı ayrı günlere her bir gün için 20 lira istiyorlar falan. anasının dini lan. soygun direk. hangi okul için hangi sınava girmek lazım? mesela hukuk için veya ne bileyim iletişim için bu yeni sistemden anlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 geçen sene değişti :D tm ise bölüm türkçe ve matematige giricen ama tabi bi de kayıtları büyük ihtimalle baslamış olan ygs'ye giricen (1. basamak sınavı) 35 lira olması gerekiyo ilk sınav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Yeni mi öğrendin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben tm idim ama eskiden az da olsa etkilesin diye edebiyat tarih falan da yapardım onlar iyi olduğu için. şimdi sadece matematikle türkçe ye girecem? saçma sapan işler ya. abi matematikte yetemediğim soruları diğer yerlerden kapatıyordum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Abi nerdeyse öğrendiğin sistem değişcek :P welcome to world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ha bu arada katsayılar mevzusunda baya eşitlenmiş. sözel falan yazsam çok kaybım olmayacak sanırım. neyse iyi bi bakayım şu kılavuza. 9 gün kalmış başvuruların bitmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ilk sınavda her şey var türkçe mat fen sosyal ne kadar yaparsan o kadar çok puan alırsın tabi eger fenciysen sosyal 1 puan getiriyo sana sosyalciye 3 puan getiriyo ama atıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 O öyle. Sayısaldan hukuka girdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 türkçe yapmadıgım halde (girmedim edebiyat sınavına) 100k oldum ben alan dışı tm1 puanında geçen yıl ilk bölüm baya etkiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar