Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burçlar..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan bir burç daha yok.

aha abi doğru söylüyo mesela yani, burca niye inanmıyım ki, adam beni tarif ediyo. ikizler de multitasking burcudur, hızlı hareket eder, hızlı düşünür, iyi rol yapar, çok güzel yalan söyler yani
Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan bir burç daha yok.

Selam kezban ,tanışalım mı sdfsdf

Bu arada başak burcuyum,yanlış anlaşılmasın :)
Mesaj tarihi:
CoCa123 said:

SekerPembe said:

aha abi doğru söylüyo mesela yani, burca niye inanmıyım ki, adam beni tarif ediyo. ikizler de multitasking burcudur, hızlı hareket eder, hızlı düşünür, iyi rol yapar, çok güzel yalan söyler yani

kendini bildiğinden beri öyle olman gerektiğini etrafından duyduğun için o davranışları benimsemiş olabilir misin acaba?
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

escape said:

evet. bütün gün oturup sağ üst köşede davul çalan adam bekliyorum zaten f5 ata ata.. özellikle senden dfs <3

lan hani benden bekliyordun!

yalandı hepsi.
bir,
peri masalı gibi
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

SekerPembe said:

Selam kezban ,tanışalım mı sdfsdf

Bu arada başak burcuyum,yanlış anlaşılmasın :)

hadi hadi kovalar çıktı ortayaa...=)
Mesaj tarihi:
gerizekalı burç yok mu?

kimse çıkıp da "BEN KÖMÜR BURCUYUM ÖZELLİĞİMİZ SALAK OLMAKTIR. AYNI BEN!!" demiyor

çünkü barnum effect böle işlemiyor. bu kısmın yanıtı da buydu..
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

gerizekalı burç yok mu?

kimse çıkıp da "BEN KÖMÜR BURCUYUM ÖZELLİĞİMİZ SALAK OLMAKTIR. AYNI BEN!!" demiyor

çünkü barnum effect böle işlemiyor. bu kısmın yanıtı da buydu..

her birine ayrı ayrı yazmaya gerek duymamışlardır ^^
Mesaj tarihi:
abi bu konunun zevki kaçtı ya, bi kova erkeği olarak tek mesaj stalklamamla forumun yörüngesini değiştirdim sabah sabah daha ne olsun işte, hırs küpüne mi girenler desem, kova sevgilisinden gelip şikayet edenler mi desem vs vs.

biraz da çin takvimine bakalım 12 hayvanlı
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

burçlara inanıyorum!!

teşekkürler babacum

inanmıyorum, saf değiştirdin ya! yoldaş,hayal kırıklığısın.Alfa Centurie çarpsın seni ne diyim=)
  • Yeni Oluştur...