dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 İKİNCİ KANITIM DA GELDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 evet. bütün gün oturup sağ üst köşede davul çalan adam bekliyorum zaten f5 ata ata.. özellikle senden dfs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 escape said: evet. bütün gün oturup sağ üst köşede davul çalan adam bekliyorum zaten f5 ata ata.. özellikle senden dfs <3 lan hani benden bekliyordun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SekerPembe said: Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan bir burç daha yok. aha abi doğru söylüyo mesela yani, burca niye inanmıyım ki, adam beni tarif ediyo. ikizler de multitasking burcudur, hızlı hareket eder, hızlı düşünür, iyi rol yapar, çok güzel yalan söyler yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 SekerPembe said: Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan bir burç daha yok. Selam kezban ,tanışalım mı sdfsdf Bu arada başak burcuyum,yanlış anlaşılmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 CoCa123 said: SekerPembe said: Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan bir burç daha yok. aha abi doğru söylüyo mesela yani, burca niye inanmıyım ki, adam beni tarif ediyo. ikizler de multitasking burcudur, hızlı hareket eder, hızlı düşünür, iyi rol yapar, çok güzel yalan söyler yani kendini bildiğinden beri öyle olman gerektiğini etrafından duyduğun için o davranışları benimsemiş olabilir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: escape said: evet. bütün gün oturup sağ üst köşede davul çalan adam bekliyorum zaten f5 ata ata.. özellikle senden dfs <3 lan hani benden bekliyordun! yalandı hepsi. bir, peri masalı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu arada yeni burç takvimine göre yay burçları yılan burcu diye geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bu arada ben birebirde yalan söyleyemem abi yüzüm kulaklarım kızarır deli gibi. bildiğin fail bi ikizlermişim demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Dark_Soul said: SekerPembe said: Erkeklerde kova kadar bencil, kendini beğenmiş, acımasız , merhametsiz, sadece mantığıyla hareket eden, duyguları zaten olmayan bir burç daha yok. Selam kezban ,tanışalım mı sdfsdf Bu arada başak burcuyum,yanlış anlaşılmasın :) hadi hadi kovalar çıktı ortayaa...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ikizler erkeğiyim, iyi sevişirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 oğlak ım ama hiç ilgilenmiyorum. şurası daha iyi açıklıyor beni (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 gerizekalı burç yok mu? kimse çıkıp da "BEN KÖMÜR BURCUYUM ÖZELLİĞİMİZ SALAK OLMAKTIR. AYNI BEN!!" demiyor çünkü barnum effect böle işlemiyor. bu kısmın yanıtı da buydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: oğlak ım ama hiç ilgilenmiyorum. şurası daha iyi açıklıyor beni (:P) KAPLAN BURCU! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 NE SANDIN OLM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben de kaplan'ım!!! değilsem bile öle olduğumu düşünüyorum sanırım. o da olmadı armadildo olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa bu tablo sana...=) http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/482956_10151127432124151_400295940_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: gerizekalı burç yok mu? kimse çıkıp da "BEN KÖMÜR BURCUYUM ÖZELLİĞİMİZ SALAK OLMAKTIR. AYNI BEN!!" demiyor çünkü barnum effect böle işlemiyor. bu kısmın yanıtı da buydu.. her birine ayrı ayrı yazmaya gerek duymamışlardır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 abi bu konunun zevki kaçtı ya, bi kova erkeği olarak tek mesaj stalklamamla forumun yörüngesini değiştirdim sabah sabah daha ne olsun işte, hırs küpüne mi girenler desem, kova sevgilisinden gelip şikayet edenler mi desem vs vs. biraz da çin takvimine bakalım 12 hayvanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 memelerin diğer adı ne ikizler dasaa ne sever memeler demekki dasaa ikizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 burçlara inanıyorum!! teşekkürler babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 22 mayis ne oluyorum ben simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 haydi o zaman lolden karakter tahlili baya tutuyo. kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 kova>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 dasaaa said: burçlara inanıyorum!! teşekkürler babacum inanmıyorum, saf değiştirdin ya! yoldaş,hayal kırıklığısın.Alfa Centurie çarpsın seni ne diyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar