Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bozdum browserı galiba. çok uğraştım dün extension vs falan sonunda olan oldu. gül gibi browser taklaya geldi. bazı resimler, youtube falan opera/firefox ile sorunsuz çalışırken chromeda şöyle görünüyor http://img407.imageshack.us/img407/8554/95970937.jpg mesela bu resmi chrome ile upload edemedim nedense. yada bu mesajı chromedan atmaya çalışırken de sorun çıktı falan. tekrar kurmayı denedim de bişey değişmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ctrl f5 denedin mi? diyicem silmişin filan da dene kuki filan sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 css'i yukleyememis ondan olmus. cache falan temizle. addonları disable ederek bi dene falan. chrome'da ctrl f5 yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 uninstall ettim tekrar kurdum düzeldi şimdi. büyük ihtimalle salak bi youtub extensionı yüzünden oldu ama neyse artık. şu operada istediğim 2-3 şey var onlar da olsa kullanıcam ciddi ciddi bi süre. ama laışkanlıklar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 İyi gene chrome ekibi tarafından "yetersizlikle" suçlanmamışsın :) Chrome'a fazla extension yüklememeye çalış. Video download edicem falan dersen kur bir firefox ihtiyacın olduğunda açarsın yüklersin sonra geri kapatırsın. Ben öyle yapıyorum Opera + Firefox + Orbit Download 3'lüsü süper gidiyor. Aynı olayı Chrome + Firefox ile yapabilirsin. Hem browser yavaşlamaz hemde böyle garip sorunlar ortaya çıkmaz. Zaten günlük surf olarak speed dial'ından, bilimum ıvır zıvırı chrome'un kendi içinde var. Opera'da hala bir takım sorunlar var evet. Yeni patch'de gelmedi hala v11 olarak duruyor. Umarım düzeltirler yeni patch e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 toggie said: css'i yukleyememis ondan olmus. cache falan temizle. addonları disable ederek bi dene falan. chrome'da ctrl f5 yok bu arada. var ctrl f5 abi kullanıyorum ben pati anasayfasında giriş yaptıktan sonra turuncuyu yeşile çevirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 video download ediceksem yutuptan jdownloaderımı açıyorum linki kopyalıyorum paşalar gibi indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 toggie said: css'i yukleyememis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 CthuLhu said: toggie said: css'i yukleyememis ondan olmus. cache falan temizle. addonları disable ederek bi dene falan. chrome'da ctrl f5 yok bu arada. var ctrl f5 abi kullanıyorum ben pati anasayfasında giriş yaptıktan sonra turuncuyu yeşile çevirmek için. yok abi, duz f5 kafasiyla calisiyor o sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ama o zaman turuncunun yeşile dönmemesi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar