Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Şöyle bir ürün buldum: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000MDMQRK/ref=nosim/?tag=wwwravensburg-21 Sipariş vermeye çalışınca bu ürünü ülkenize yollayamıyoz diyor. Restriction varmış. Daha önce böyle bişeyle karşılaşan var mı? Çok saçma. Nedenini anlayamadım. Herhalde İngiltere'den bir tanıdık bulup onun adresine sipariş verip kargoyla bana yollamasını isticem. Başka bir yolu var mı?
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Amazon'un her yere her şeyi göndermediği bilinen ve kabullenilen bi şey zaten. Tüm dünyaya gönderdikleri ürünleri şurdan arat: http://www.amazon.com/International-Shipping-Direct/b?ie=UTF8&node=230659011
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 üzerindeki resim hoşuna gittiği içinmi almak istiyosun bunu, yoksa ucuz falanmı dicemde saçma gelcek ingiltereden kargo falan diyosun istanbuldaysan eğer bebek sahil yolu taraflarında hobi garaj diye bi yer vardı orda daha güzellerini bulabilirsin. 5 bin parçalığı 120 lira falandı gayet hesaplı.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ravensburger ve resim güzel..
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 dediğim yerdede ravensburger satılıyor zaten bi git derim ama puzzle hastası isen tavsiye etmem girince böyle yerlere 1 tane değilde 3 4 tane alıp paranı bitirebiliyosun. ayrıca resimde güzel falan değil yani net söyleyeyim. bu ve buna benzer dünyanın 7 harikası vb. tarzında daha güzelleride var ama kötü bence. 5 ay önce http://i56.tinypic.com/ornrmg.jpg bunu yapıp bitirip bi arkadaşıma hediye etmiştim antalyadayken böyle karışık kuruşuk şeyleri yapmak daha bi hoş oluyo
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 istanbuldaysan adresime gönder 9 şubatta gelicem veririm (ufak bi ücret karşılıgı ^_^ )
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 biliyorum dünyanın harikalarını da o yüzden istiyom zaten. parça parça renkler daha rahat bitiyor.. dediğin yere bi uğrarım..
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi o dünyanın harikaları kolajı aksiyon dergisi fotoşopları gibi abooov. kermitinki gibiler, işte bütün dünyadan soda örnekleri, makarna çeşitleri sebzeler vs vs daha güzel oluyor
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj gönderilemedi. 'mulgear6' adlı kullanıcının mesaj kutusu doludur.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bu herif puzzle'ı alır kız arkadaşına hediye eder, ortada kalırsın. Aman diyeyim onla iş yapma sdfsdf
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bebeğim ama burdan fiyatını gördün sana hediye edemem artık :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kalbimi geri kazanmak için çalışman lazım ama :D neyse benim de makro çalışmam lazım :(
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ya şimdi amazon'dan sipariş verdim, onay emaili de geldi. kredi kartı bilgilerimi aldı ama cvc2 numarasını sormadı. sorması gerekmez miydi? şimdi bi yamukluk çıkmasın?
Öne çıkan mesajlar