BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ay inan mıyorum burası gay forumu diilmidiii! oha falan oluyorum yane![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bak sonra inkar ediosun bu dediklerini.. :D[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ooldu gözlerim doooldu[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Merveee, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 abi buraya kadınlar giremezmi girer ama burdan tutunabilirlermi onu hiç bilemem *ŞAKA* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VegabondE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: namesiz, 30 Ağustos 2004 03:19 tarihinde demiş ki: abi buraya kadınlar giremezmi girer ama burdan tutunabilirlermi onu hiç bilemem *ŞAKA* hea ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ama lütfen adam gibi yazsınlar. %111 percent small guns yeteneğim var. ona göre[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 copcatan baslıı yapcaktık noldu yaw[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ya ben bunu nasıl görmem :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: BonePART, 30 Ağustos 2004 03:44 tarihinde demiş ki: batilcim kultur koprusu dedim kultur cadırı deel Kültürün olduğu yerde çadır kurulmaz zaten. *** Böyle dönem dönem açılan "aşık oldum", "nasıl kız tavlanır" topiclerine son nokta oldu bu; paticik bana kız bul lan allahsız[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 selam şekerim ben aylin buluşalım istersen bi yerde ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Xenia, 29 Ağustos 2004 22:38 tarihinde demiş ki: slm arkadashlars...cok küsel pi site paticik.Tüm erkeklers kılından,yününden,otundan,b.kundan,akıllarına gelen her konudan sorunlarınısı,anılarınısı herbisilerinisi paylaşıyosunusss...Keshke kıslar da böle bi sitede bulussa,tiye tüşünüyorumm... Başımıza taş yağacak...[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 ben 2 senedir burdayım zati xenia.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şimdi kardeşim buranın sırf erkekler için olduğunu kim söyledi :).ben kız değilim ama burada bir sürü kız üye var.hem galiba bir adet kız yöneticimiz var :).[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 LO bayan felan yokh buralarda olsa bizede pay duserdei demi yaaw? biz kimiz icer tufenk ile cakal avlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 eheh. internette erkek sitesi noluyo ya :P bayan üyelerimiz var.. hastasıyız hepsinin... ama naparsın işte.. sayıları az... Peeeh bi de bi pink vardı zamanında :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: BabacumMostors, 30 Ağustos 2004 01:08 tarihinde demiş ki: ay inan mıyorum burası gay forumu diilmidiii! oha falan oluyorum yane! said: arcane, 30 Ağustos 2004 01:16 tarihinde demiş ki: bak sonra inkar ediosun bu dediklerini.. :D said: BabacumMostors, 30 Ağustos 2004 01:18 tarihinde demiş ki: ooldu gözlerim doooldu AUHAKsfjksdfghsfdjhdfyjkdgck >LOL Öyle bi güldüm ki annem nooluo diye geldi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar