freemaniacss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi kaşık numarasında elindeki kaşıklardan bi tanesi zaten çatlak falan,kırılıp kopmasına az bir şey kalmış bir kaşık,hülya avşar sol elindekini seçiyor,hülya avşara o kaşığı veriyor,sağ elindekini kırıyor.ama diğer elindekini isteseydide zaten sol elindekini verecekti.farkındaysanız diğer kaşığa bi cacık olmadı eline aldıktan sonra,sıkıyosa onu da kırsın :D brat pitt olayıda,büyük ihtimalle o kartlarda sadece onun ismi yazıyordu.kesmeye başladığı anda izlerseniz 4.39 dan itibaren sol eline bakarsanız 2 parmağının arasında ufak bir kağıt var,yani göstermelik kesiyor :D desteden kağıt seçtirme olayını pek anlamadım :D ama sonuncuda cidden elemanların yazdığı rakamları kameralar görmesin diye eliyle kapatıyor zaten,sayfayı değiştirdiği ve başka sayıları toplattırdığı çok bariz. Ha derseniz eleman yetenekli mi gayet yetenekli,yaptığı numaraları çok güzel yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Vay canına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hepsinin gerçek olmadığını açıkladığınız için teşekkürler rahat uyuyabilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.timsah.com/David-Copperfield-Cem-Yilmaz/ZrMQrPpOcnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=AYxu_MQSTTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Entheogen Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://images.4chan.org/b/src/1294625743340.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 freemaniacss said: abi kaşık numarasında elindeki kaşıklardan bi tanesi zaten çatlak falan,kırılıp kopmasına az bir şey kalmış bir kaşık,hülya avşar sol elindekini seçiyor,hülya avşara o kaşığı veriyor,sağ elindekini kırıyor.ama diğer elindekini isteseydide zaten sol elindekini verecekti.farkındaysanız diğer kaşığa bi cacık olmadı eline aldıktan sonra,sıkıyosa onu da kırsın :D brat pitt olayıda,büyük ihtimalle o kartlarda sadece onun ismi yazıyordu.kesmeye başladığı anda izlerseniz 4.39 dan itibaren sol eline bakarsanız 2 parmağının arasında ufak bir kağıt var,yani göstermelik kesiyor :D desteden kağıt seçtirme olayını pek anlamadım :D ama sonuncuda cidden elemanların yazdığı rakamları kameralar görmesin diye eliyle kapatıyor zaten,sayfayı değiştirdiği ve başka sayıları toplattırdığı çok bariz. Ha derseniz eleman yetenekli mi gayet yetenekli,yaptığı numaraları çok güzel yapıyor. abi açıklamaların çok kötü 1- hülya avşar diğer kaşığı isteseydi nasıl yine sol elindekini verecekti 2- üzerinde ünlü yazan kartları seçtiği seyircilere gösteriyor onlar ordan seçiyor hepsinde brad pitt yazsa görürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Korax said: cok hizli gösteriyo ama kagidi dikkat ettiysen hızlı mızlı anlamam arkadaş gösteriyor 4 haneli rakam yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2KX3OriDpgg it's... gone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Cystein said: OHAAAAAAAAA http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=483103326452&comments ilk videoyu izleyen herkes bunu da izlesin. ohaaa resmen kırpmışlar lan şoktayım bunu görünce daha önceden yazılmış olduğuna inandım şimdi sdf bence o tarih olayı rakam gösterisini baya bozmuş o kadar da daha önceden yazıldığını belli etmeye gerek yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hehe evet o olay önceden yazdığını bariz ortaya çıkarmış da niye kesmişler öyle ona mantıklı bi açıklama getiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 feyk meyk cocuk basarili iste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gay alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 cocuk yakisikli degil ama sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi bu videonun devamı yokmuydu? 19519 aslında 19 mayıs 1919 değilmiydi? öyle bişi hatırlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 derp. kurtulus savasinin baslangiciymis falan filanmis sonucta butun olaylari yabanci sihirbazlardan kopyaladi. sihirbazlik & falan filani seviyorum ama biraz orjinallik lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bu herif kesinlikle çeyrek/yarı finale çıkar. Orada izleriz bakalım kendine has bazı numaraları da olabilir. Bu sadece bir öngösteriydi bana göre. Bu herif yarı finalde falan yargılar gibi geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Madem kurtuluş savaşıydı niye kaldırıldı yayından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ya o açtığı kağıtta 19519 yazıyo ya, onu açmaya devam ediyodu. 19 mayıs filan çıkıyodu. neden yok görüntülerde anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Kaşıklardan biri hileli, diğeri değil. Diyelimki sol elindeki hileli. Seçin diyor. Sol elindekini seçselerdi, "tamam seçtiğiniz kaşıkla yapacağım numaramı" deyip hileli kaşıkla yapacaktı numarasını, diğerini verecekti kadına. Yok sağ elindekini yani hilesiz olanı seçseydi "Buyurun seçtiğiniz kaşığı siz tutun, bende diğeriyle yapayım numaramı" diyecekti. Her halükarda seçen kişiye hilesiz kaşık verilecekti. Bilmem anlatabildimmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Öbürünü de büktü, düzeltti. Bilmem farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 hileli kasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 "Aslında kaşık yok ben kendimi büküyorum" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar