Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jaguar'lı öğrenci görevden alınıyor.

dylanN

Öne çıkan mesajlar

tezat cok guzel ya

bi yanda sopa yiyen, yumurta attigi icin terorist ilan edilen, kendileri ile ilgili toplantiya BIZ NIYE CAGIRILMADIK diye mucadele eden bi gurup var

basbakan bunlara "buna siz davetli degildiniz, sizide cagirip goruslerinizi alicaz merak etmeyin" diyor, sopanin nedeni oalrak davet edilemdiniz i gosteriyor

ogrencileri davet ediyorlar, ogrencinin derdini anlatmak icin jaguarli kirli sakalli simarik bi tip cikiyor koske...

"political correctness" zirvasi icinde yorumliyabilirsiniz universitenin yaptigi hariketi asdffads

yanlis zamanda, yanlis sekilde yanlsi yerde bulundu o jaguarli genc
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

şirkette toplantıya pijama ile katılan adam olayı yaşanmış.. komik olmuş biraz.

gerçi adamı tanımam etmem ama böle birisi ise esas seçilebilmesi komik olmuştur.

abi türkiyede öğrenci birliğini pek takan yok.. ha bi istanbul üniversitesinde sallıyolar bildiğim kadarıyla o kadar.. adamlar kurul yapıyor oy vrmeye 200 kişi fln gidiyor

böyle çingene çalıyor kürt oynuyor
Sosyal ağlarda paylaş

siyaset okulu palavra.. hani siyset öyle okulda öğrenilecek birşey değil

akadmeik düzeyde öğrenmek isteyen siyasi bilimler fakültelerinin sempozyumlarına katılabilir mesela onalr daha çok katkı sağlar..

hani bir partinin kalkıp da "siyaset okulu" açması (hangi parti olursa olsun) iyi niyetli bir şey değil

ha ekonomi, hukuk semineri verir onlara bir şey denmez iyi yapsınalr bakalım denir
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

hacım ben de düşündüm bu sene gideyim mi diye..

sonra alakasız bişi için gitmiş olacağım bi de yaftalanacağım diye salladım..

aslında gidip öğrenmek gerek. eğitimleri iyi ki adamlar başarılı bu konularda bak..

Bir siyasi partinin siyaset okulunda ancak belli bir ideolojiyi temel alarak konular döner mesela akpninkinde gidip de sosyal devleti vs. konuşacak değiller ama tabi liderlik,hitabet,karar verme yetilerinde gelişim sağlar mutlaka.Bu arada ilgilenen olursa bu hafta bahçeşehir üniversitesinin siyaset okulu başladı ona bi gözatarsanız alanında uzman sağlam konuşmacılar gelecek,tabi bu zamana kadar kontenjan kalmışmıdır orası da var
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bir siyasi partinin siyaset okulunda ancak belli bir ideolojiyi temel alarak konular döner mesela akpninkinde gidip de sosyal devleti vs. konuşacak değiller ama tabi liderlik,hitabet,karar verme yetilerinde gelişim sağlar mutlaka.Bu arada ilgilenen olursa bu hafta bahçeşehir üniversitesinin siyaset okulu başladı ona bi gözatarsanız alanında uzman sağlam konuşmacılar gelecek,tabi bu zamana kadar kontenjan kalmışmıdır orası da var

çok bi vulnerable değilizdir ideolojiye gerçi. ama hitabet ve liderlikte + puan toplamak faydalı olurdu hani. bi de NLP falan gibi hedeler altında manipulation veriyorlar ya.. işte ondan da faydalı olurdu bak..

hayata fallout penceresinden bakıyor gibi hissettim şu an.

bahçeşehirin ki daha bi profesyonel ve tek noktaya odaklanmış bi teknik gibi duruyor. bu partinin verdiği ise günlük hayatta kullanılabilir bence.

abi ne reklamını yaptım adamların yalnız! kesin yarın çağırırlar bak beni.
Sosyal ağlarda paylaş

bence elemanın üstüne gereksiz yere fazla gitmişler. yazık. taksiyle gitse bu sefer taksiyle geldi diceklerdi, öğrenci taksiye binermi falan.

otobüse binse, gazeteler: OĞHA BİLKENT ÖRÖNCÖ TÖMSÖLCÖSÖ OTOBÜZLEN GELDİ. yapıcaklardı. AKBİLMİ BASTIN, ARABANI EVDE Mİ BIRAKTIN. sıkıştırıcaklardı. bilkent ya işte..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

otobüsle gelse kimse bişi demezdi..

gerçi taksi ile gelmeyi düşünemediği için "ahahahha" denilmesi gerekebilirmiş..

cumhur başkanının karşısına çıkacaksın. ve doğal olarak 1,5 - 2 milyarlık bi takım elbise giymişsin üstüne (2milyar ne lan demeyin ben bilkentli değilim bende bile var okadarlık takım).
ve o saç baş ayakkabı, takım elbise ile otobüse mi biniceksin.

arka sağ paçanda bi 42 numar ayakkabı izi, sol paçanın yan tarafında bi topuk izi daha, 2 ayakkabının uçlarında da kafadan basılma izleri bilmemne. oydu buydu rezil gibi inersin o otobüsten.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ve o saç baş ayakkabı, takım elbise ile otobüse mi biniceksin.

alıntı yaptığı yerden alıntı yapıyorum

said:
gerçi taksi ile gelmeyi düşünemediği için "ahahahha" denilmesi gerekebilirmiş..

ha bi de bana da 2milyarlık takım alın olm..

kanye west'in bi terzisi vardı. çok süper takım elbise dikiyor pis zenci. ondan 5000$lık bişi alsanız da olur vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...