BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 "öğrenci" sıfatıyla gidiyorsan o sıfata yakışır şekilde gideceksin.. nasıl ki milyar dolarlık ciro yapan şirketin yönetici gideceği yere vosvosla gitmemeliyse bu da aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tezat cok guzel ya bi yanda sopa yiyen, yumurta attigi icin terorist ilan edilen, kendileri ile ilgili toplantiya BIZ NIYE CAGIRILMADIK diye mucadele eden bi gurup var basbakan bunlara "buna siz davetli degildiniz, sizide cagirip goruslerinizi alicaz merak etmeyin" diyor, sopanin nedeni oalrak davet edilemdiniz i gosteriyor ogrencileri davet ediyorlar, ogrencinin derdini anlatmak icin jaguarli kirli sakalli simarik bi tip cikiyor koske... "political correctness" zirvasi icinde yorumliyabilirsiniz universitenin yaptigi hariketi asdffads yanlis zamanda, yanlis sekilde yanlsi yerde bulundu o jaguarli genc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ya önemli olan jaguarının olup olmaması değil. O görüşmeye öğrenci temsilcisi olarak gideceksen temsilci adabıyla gitmen lazım. Kalkıp bu şekilde gidersen insanlar güler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şirkette toplantıya pijama ile katılan adam olayı yaşanmış.. komik olmuş biraz. gerçi adamı tanımam etmem ama böle birisi ise esas seçilebilmesi komik olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben başka bir konuya değinmek istiyorum bu bahsi geçen mğrenci temsilcilerinden kaç tanedi şu meşhur partinin "siyaset okulu"ndan ders almıştır acaba? birileri şu konuyu incelese daha da şenlenecek ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ogrenci temsilcileri ile ak parti ne alaka yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dasaaa said: şirkette toplantıya pijama ile katılan adam olayı yaşanmış.. komik olmuş biraz. gerçi adamı tanımam etmem ama böle birisi ise esas seçilebilmesi komik olmuştur. abi türkiyede öğrenci birliğini pek takan yok.. ha bi istanbul üniversitesinde sallıyolar bildiğim kadarıyla o kadar.. adamlar kurul yapıyor oy vrmeye 200 kişi fln gidiyor böyle çingene çalıyor kürt oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dasaaa said: gerçi adamı tanımam etmem ama böle birisi ise esas seçilebilmesi komik olmuştur. devlet okullarında da genelde zaten bu tarz tipler başkan oluyor, nüfuz meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @senko "aha bunlar akpli!" demek için değil sadce medyanın bu olayı daha ne kadar maymunlaştıracağına dair bir noktaya barnak basmak istedim düşünsene orada toplantıya katılan öğrenci birliği bnaşkanlarından 4-5 tanesi siyaset okulunda çalışma yapmış olsa bu nereye ne yönde çekilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hacım ben de düşündüm bu sene gideyim mi diye.. sonra alakasız bişi için gitmiş olacağım bi de yaftalanacağım diye salladım.. aslında gidip öğrenmek gerek. eğitimleri iyi ki adamlar başarılı bu konularda bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 siyaset okulu palavra.. hani siyset öyle okulda öğrenilecek birşey değil akadmeik düzeyde öğrenmek isteyen siyasi bilimler fakültelerinin sempozyumlarına katılabilir mesela onalr daha çok katkı sağlar.. hani bir partinin kalkıp da "siyaset okulu" açması (hangi parti olursa olsun) iyi niyetli bir şey değil ha ekonomi, hukuk semineri verir onlara bir şey denmez iyi yapsınalr bakalım denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bi şekilde bi faydası vardır elbet.. görmeden ne desem yalan olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dylanN said: Bunun üzerine Jaguar geyikleri "Eğer köylüysen, sakın bir Jaguar'ım var deme. Niye biliyor musun? Çünkü inanırım!" bu iyiymiş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 zenginin malı zugurdun cenesini yorarmıs dicem de 2001 model jaguardan bahsedıyoruz. sadece adı jaguar dıye hater modunu acmıs herkes. gulerek takıp edıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dasaaa said: hacım ben de düşündüm bu sene gideyim mi diye.. sonra alakasız bişi için gitmiş olacağım bi de yaftalanacağım diye salladım.. aslında gidip öğrenmek gerek. eğitimleri iyi ki adamlar başarılı bu konularda bak.. Bir siyasi partinin siyaset okulunda ancak belli bir ideolojiyi temel alarak konular döner mesela akpninkinde gidip de sosyal devleti vs. konuşacak değiller ama tabi liderlik,hitabet,karar verme yetilerinde gelişim sağlar mutlaka.Bu arada ilgilenen olursa bu hafta bahçeşehir üniversitesinin siyaset okulu başladı ona bi gözatarsanız alanında uzman sağlam konuşmacılar gelecek,tabi bu zamana kadar kontenjan kalmışmıdır orası da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kıskanmayın lan adamın jaguarı var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GERGE said: Jaguar: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-jaguar-s-type-acill-satilik-2001-s-type-64000-km-de-38034093/detay tüp takmış lan adam jaguara omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 said: Bir siyasi partinin siyaset okulunda ancak belli bir ideolojiyi temel alarak konular döner mesela akpninkinde gidip de sosyal devleti vs. konuşacak değiller ama tabi liderlik,hitabet,karar verme yetilerinde gelişim sağlar mutlaka.Bu arada ilgilenen olursa bu hafta bahçeşehir üniversitesinin siyaset okulu başladı ona bi gözatarsanız alanında uzman sağlam konuşmacılar gelecek,tabi bu zamana kadar kontenjan kalmışmıdır orası da var çok bi vulnerable değilizdir ideolojiye gerçi. ama hitabet ve liderlikte + puan toplamak faydalı olurdu hani. bi de NLP falan gibi hedeler altında manipulation veriyorlar ya.. işte ondan da faydalı olurdu bak.. hayata fallout penceresinden bakıyor gibi hissettim şu an. bahçeşehirin ki daha bi profesyonel ve tek noktaya odaklanmış bi teknik gibi duruyor. bu partinin verdiği ise günlük hayatta kullanılabilir bence. abi ne reklamını yaptım adamların yalnız! kesin yarın çağırırlar bak beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bence elemanın üstüne gereksiz yere fazla gitmişler. yazık. taksiyle gitse bu sefer taksiyle geldi diceklerdi, öğrenci taksiye binermi falan. otobüse binse, gazeteler: OĞHA BİLKENT ÖRÖNCÖ TÖMSÖLCÖSÖ OTOBÜZLEN GELDİ. yapıcaklardı. AKBİLMİ BASTIN, ARABANI EVDE Mİ BIRAKTIN. sıkıştırıcaklardı. bilkent ya işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 otobüsle gelse kimse bişi demezdi.. gerçi taksi ile gelmeyi düşünemediği için "ahahahha" denilmesi gerekebilirmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hukuk bölümünü bırakıp siyaet bilmem ne bölümüne geçmiş o yüzden 7 yıldır olrdaymış sakallı amca. yazıyor işte haberde. atılma olayı da 7+2+2 dolaylı olarak. çok ilgilenen varsa atsın öm anlatayım yada topic açın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dasaaa said: otobüsle gelse kimse bişi demezdi.. gerçi taksi ile gelmeyi düşünemediği için "ahahahha" denilmesi gerekebilirmiş.. cumhur başkanının karşısına çıkacaksın. ve doğal olarak 1,5 - 2 milyarlık bi takım elbise giymişsin üstüne (2milyar ne lan demeyin ben bilkentli değilim bende bile var okadarlık takım). ve o saç baş ayakkabı, takım elbise ile otobüse mi biniceksin. arka sağ paçanda bi 42 numar ayakkabı izi, sol paçanın yan tarafında bi topuk izi daha, 2 ayakkabının uçlarında da kafadan basılma izleri bilmemne. oydu buydu rezil gibi inersin o otobüsten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sakalı da otobüste uzadı dimi zibidinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ona ben de ayar oldum. terbiyesiz. cumhur başkanı gibi bir makamla temasın olacak. etek traşı bile olman lazım asdasds. adam 1 karış kirli sakalla gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 said: ve o saç baş ayakkabı, takım elbise ile otobüse mi biniceksin. alıntı yaptığı yerden alıntı yapıyorum said: gerçi taksi ile gelmeyi düşünemediği için "ahahahha" denilmesi gerekebilirmiş.. ha bi de bana da 2milyarlık takım alın olm.. kanye west'in bi terzisi vardı. çok süper takım elbise dikiyor pis zenci. ondan 5000$lık bişi alsanız da olur vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar