Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ne biliim ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 okuyom ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dylanN said: newton o elmayı yememeliydi. adem yememişmiydi elmayı newtonun kafasına düşmemişmiydi elma buda yedi ise ne çekiyoruz biz bu elmalardan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Sen zayıfsın aga ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://blog.beliefnet.com/roddreher/evil_apple.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cern'de buna bakmıyorlar mı ? cern'den gelen hatun söylemişti konferansta, yerçekimi neden bu kadar güçsüz lan, bilemiyoruz arıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Yerçekimi kuvvetini yaratan adamı aramıyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dylanN said: newton o elmayı yememeliydi. newton elma mı yemiş? yemiştir elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ya kafasına at kestanesi düşseydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://img5.imageshack.us/img5/2125/errormessageba.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 gök itimi tezimi bir kere de burada tartışmaya açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Öyle şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bana mantıksız gelmedi gök itimi Yalnız neye göre itiyor bu bosluk? Gezegenlerin kütlesine göre falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: Yalnız neye göre itiyor bu bosluk? Gezegenlerin kütlesine göre falan mı? onu henüz ben de bilmiyorum, bişeler uyduracağız işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sicme micme, temel kuvvetlere falan girmeye gerek yok ayrıca. zaten açıklamış zeper de bahsettiğin sistemlerin M1/r^2 oranlarını karşılaştırırsan anlarsın neden öyle olduğunu. azcık hesap yapın illa hesap piş beynime düş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 neden bu kadar zayıf? bunu itici roketleri tasarlayan adamlara söle de seni bi güzel dövsünler spirit marstan dönene kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Neden mi zayıf? çünkü öyle bir çekim yok, herşey eylemsizliğe uyup uzay zamanda olması gereken yerde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 belki sen çok güçlüsündür. bide öyle düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dasaaa said: neden bu kadar zayıf? bunu itici roketleri tasarlayan adamlara söle de seni bi güzel dövsünler spirit marstan dönene kadar.. eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 çok olsaydıda dwarf mu olsaydık, dağın altında mı yaşasaydık olm sakallı dwarf kızlarından hiç bahsetmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar