Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Hic uyumadan uyumus gibi hissetmek mumkun mudur ? Nasil o psikolojiye sokacagim kendimi ? Hic uyumayinca kendimi mal gibi hissediyorum. Sokaga cikiyorum falan boyle herkes uyanmis takiliyor ben uyumamisim, koyuyor. Bence mumkun degil. Mumkun olsaydi hic uyumazdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yaşıyonmu sen? ben seni niye yaklaşık 4 senedir falan hiç buralarda görmemiş gibi hissettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Benim merak ettigim bu psikolojik etkiyi kimyasal birşey mi ortaya çıkarıyor, o. Böyle uyumadıktan sonra o beynin reset yememiş olması hali herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 uyumayınca vücudumuzdaki reseptörler kıçımıza kaçtığından mütevellit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mal gibi hissetmen geçene dek uyuma. nasfikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 1 saat uyku beyni resetler vaziyette hissettirebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yeterince inanırsan buna mavi küçük adamları da dahil edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o 1 saat uyku genelde daha çok mallaştırıyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://blog.milliyet.com.tr/Korkulu_kabus__Karabasan_gercegi/Blog/?BlogNo=55153 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bi de enerji içeceği falan o uykusuzluktaki mallığı alıyo gibi sanki, belki de psikolojik ama iyi hissettiriyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 overseer'ın linki said: Karabasan her ne kadar ürkütücü bir olay olarak adlandırılsa da, bilimsel anlamda açıklamasına bakılırsa, son derece yararlı bir olaydır. Eğer uyku felci yaşamasaydık, belki rüyamızda koştuğumuz için biz de koşmaya yeltenecek, kollarımızı bir yerlere çarpacak ve kendimize bir şekilde istem dışı zarar verecektik. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çogsaçma ahahahahah O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kadının tipi çokdahasaçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sağdaki karabasan çalışması çok etkiliyici ama =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o şeytanınresmi değil miydi oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 oh noes /O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://www.colinfahey.com/funny_images/funny_animation_lol-rofl_copter.gif O O <(GET TO THE CHOPPA!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 seviyosan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 uyumamana emgel ne uyuman için öğütler şeklinde konu akışını değiştiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar