Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 http://www.resimle.net/data/media/55/toyota-auris-2010-makyajli.jpg http://www.kaliteliresimler.com/data/media/489/toyota-auris.jpg gideri nedir, var mı kullanan & tecrübesi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 tr de üretiliyor ama azcık bişiler olsun falan dersen fiyat 45bin TL ye çıkıyor o fiyata da Auris alınacak bi araba değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cok konusuldu ya burda, kesin arayinca cikar. tip guzel, malzeme kalitesi kotu, fiyat pahali, alternatif cok, donanim az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 deneme sürüşü yaptım buna ben. çok hoş bir araç. corolla ile aynı motorları kullanıyor diye biliyorum. sağlamlık açısından bir yorum yapamam ama keyifli bir sürüşü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2 kusur senedir kullaniyorum sanzimaninin farkli olmasi disinda bi sorunu yok sanziman sorunu = otomatikin tam otomatik olmamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 nasıl ki auris'in otomatiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 2 ileri 1 geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Masquerade said: nasıl ki auris'in otomatiği yazin sicak havalarda ve yogun trafik te manuel kullanmak zorundasin ama manueli cok rahat direksiyondan degistirebiliyosun nede olsa debriyaj diye bisi yok yinede sikici ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tiptronik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yol tutuşu çok kötü en ufak bi harekette çok savrulan bi araba takla atmak için ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kermit said: yol tutuşu çok kötü en ufak bi harekette çok savrulan bi araba takla atmak için ideal yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kermit said: yol tutuşu çok kötü en ufak bi harekette çok savrulan bi araba takla atmak için ideal yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Selam, Çok iddalı bir tanımlama olmuş sanki :) Denediğin araçtaki lastikler eco sınıfı lastik olabilir mi mesela? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ben&Jerry's said: kermit said: yol tutuşu çok kötü en ufak bi harekette çok savrulan bi araba takla atmak için ideal yalan. Chaotic said: kermit said: yol tutuşu çok kötü en ufak bi harekette çok savrulan bi araba takla atmak için ideal yalan yalamam teyzem 4 takla attı bu araba ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 teyzen kullanmayi bilmiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 teyzelerin takla attigi hangi ulkede gorulmu$ abi, araba sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 dizel auris alacaktım geçen sene , param yetmedi gittim 700km 2010 astra enjoy aldım. içimde uktedir auris açıkçası. hem dizel hem de toyota taş gibi sağlam olduğu için. Ben tavsiye ederim , ha yok araba iyi yol tutmuyor filan denmişse de zaten bu sınıf bir arabayla ne kadar yola tutunmayı umuyorsunuz derim ben de. yola tutunmak istiyosan gel sana 40'a 98-02 arası z3 coupe bakalım böyle yaylı maylı. netekim şehir içi için bence sınıfının en iyi arabalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ustteki yorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yeto niye ukte kaldı içinde? astradan memnun değilmisin? niye? ayrıca opel toyotadan daha sağlam araç yapıyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 cok yanlis biliyosun toyota dan saglam arac yapan bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Selam, Sonuçta farklı hedefleri olan markalar. Bu sebeple tam manasıyla kıyaslama pek mümkün olmamalı diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 3 yıldır Toyota Auris (dizel otomatik) kullanıcısıyım ve aynı zamanda opel astra(benzinli-otomatik) kullanıyorum. Çok farklı karakterde arabalar, toyota gerçekten hiçbir şekilde yol tutmuyor, hiçbir tehlikeli duruma girmemnizi şiddetle tavsiye ederim, Auris çok farklı şekillerde kayarak sizi bile hayret içinde bırakabilir :> Onun haricinde çok sağlam arabadır, okula gidiyorken ben park halinde iken bir tane subaru impreza bana önden çarptı ben duruyorken, millet bile şaşırdı subarunun haline bak toyotaya bak subaru dağıldı aurisin bir tek ön tamponu düştü diye :> Auris tam bir şehir içi arabası, az yakar, içi geniş, az masrafı olan ve kalitesiz. Benim kendi fikrim kesinlikle opelle aynı sınıfta değiller ancak opel masraf olarak can yakıyor, toyota yüz güldürüyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi tek bana yol tutusu iyi geliyo ya cok agirim ondan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 neler olmus abi konuda, yol tutus dediginiz seyin milyon tane degiskeni var. oyle dumduz tum astra lar vs tum auris ler olmuyor. lastik tipi, jant boyutu, lastik olculeri, aracin donanimina gore suspansiyon ayarlari, kamber/kaster v.b. birsuru sey var. auris gayet yol tutan arac, astra da ha keza dengesiz bi arac degil. dengesiz arac istiyorsaniz 307 lere bakin, duz punto lara bakin. auris icin kotu denmesinin sebebini yazmistim, fiyatina oranlayinca donanim azligi, malzeme kalitesi v.b. gibi sebeplerden, birde tam o fiyat araliginda cok disli rakipleri olmasindan dolayi. yaris ile corollanin tam ortasinda sayilir ama auris nedense corollanin karsiti olan araclarla kiyaslaniyor. astra cogu yonden bi gomlek ustun bi arac, ozellikle de fiyati da dusunulurse. toyota saglamligi, servis kalitesi/yayginligi mevzulari tamamen kullanicisinin onceliklerine ve marka sempatisine gore degisen seyler. otomobil gibi nispeten duygusal yaklasilan alimlarda zaten kafa kafaya kiyas yapmanin mumkunati yok, burda memnuniyetini belirten sahiplerinden bunu anlamak gayet mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 iyide diyosunki yol tutuşunda bissürü değişken var. araçları genelde fabrika çıkışı halleriyle değerlendirirsin. elbette bazı ayarlamalar yaparsan her arabanın yol tutuşunu arttırabilirsin. bide auris, yaris ve corollanın ortası diyosun. hayır corolla ile auris aynı sınıfta(alt orta sınıf otomobil). tıpkı megane fluence gibi. tıpkı golf jetta gibi. bu araçlar hep birbirlerinin sedanı. dıştan farklı görünsede içten hep aynılar. astranın aurisle aynı fiyat olmadığı doğru. bu fiyat kalite bakımından farklı değil mi zaten? elindeki parayla alabilceğin en uygun araç neyse onu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar