yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 şu an cin gibiyim ama uykumun gelmesi ve yatmam gerekiyor sabah da 6.15'de kalkıp 10+km yürümeye gidecem. şimdi bu ataraxtan bi kaşık içsem uykumu getirir mi, getirirse sabah 6'da kalkmamı engelleyecek şekilde mi getirir yarınımı etkiler mi sorcak kimse de yok uyumuş herkes napacam ben(:D
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Şurubunu hiç içmedim ama hapı çok aptallaştırıyor elim ayağım titriyor bir bitkinlik oluyor üstümde ki uyku ilaçları fazla etkilemez beni. Risk alma bence.
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bosver ataraxi fln 3 kulluvallah bir elham oku yat uyu.
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bi kampanyaya alet edecen diye cevap vermiyorum sana msnden :D ciddi bişi varsa söyle direkt :D sdfg bence de riske girmiym ben 3kuvulallah1elham da güzel fikir tövbe yarabbiX(
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lan ne kampanyası ing biliomusun diye sorcaktm sallamıyosun bile allam yae
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi ne bileyim ısrar ediyosun sonra mahcup oluyorum ondan yane(:P)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 atarax sadece atara karşı etkili oluyor. bişey olmaz iç gitsin.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hapı bi saat içinde bayıltıyodu beni de şurubun kaşığı kaç mg hapa denk geliyor ki bilemicem şimdi dfs
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şimdi uyutur ama sabah istediğin saatte kalkmana bi oda dolusu zenci bile yardım edemez
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yav said: abi ne bileyim ısrar ediyosun sonra mahcup oluyorum ondan yane(:P) AHAHHAAHHAAH
Öne çıkan mesajlar