yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 şu an cin gibiyim ama uykumun gelmesi ve yatmam gerekiyor sabah da 6.15'de kalkıp 10+km yürümeye gidecem. şimdi bu ataraxtan bi kaşık içsem uykumu getirir mi, getirirse sabah 6'da kalkmamı engelleyecek şekilde mi getirir yarınımı etkiler mi sorcak kimse de yok uyumuş herkes napacam ben(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Şurubunu hiç içmedim ama hapı çok aptallaştırıyor elim ayağım titriyor bir bitkinlik oluyor üstümde ki uyku ilaçları fazla etkilemez beni. Risk alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bosver ataraxi fln 3 kulluvallah bir elham oku yat uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yavuz sen ne popo adamsın yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 bi kampanyaya alet edecen diye cevap vermiyorum sana msnden :D ciddi bişi varsa söyle direkt :D sdfg bence de riske girmiym ben 3kuvulallah1elham da güzel fikir tövbe yarabbiX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lan ne kampanyası ing biliomusun diye sorcaktm sallamıyosun bile allam yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi ne bileyim ısrar ediyosun sonra mahcup oluyorum ondan yane(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 atarax sadece atara karşı etkili oluyor. bişey olmaz iç gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gidere gider atara atarax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hapı bi saat içinde bayıltıyodu beni de şurubun kaşığı kaç mg hapa denk geliyor ki bilemicem şimdi dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şimdi uyutur ama sabah istediğin saatte kalkmana bi oda dolusu zenci bile yardım edemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yav said: abi ne bileyim ısrar ediyosun sonra mahcup oluyorum ondan yane(:P) AHAHHAAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar