Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 sevindim gerçkten türkiyede sağlam bir mtg kaynağı yoktu paticik bunun için biçilmiş kafatan tebrikler. bu arada stikyler çok iyi olmuş [signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 tunca ile başbaşa verip çook detaylı bir el kitabı hazırlamayı düşünüyorum. Herkesin her sorusuna cevap verecek, hatta o kadar geniş olacakki onu download edip bir daha buraya uğramayacaksınız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 geniş bir şeyler hazırlarsanız çok sevincem. - newbie'lerin magic hakkında merak ettiği, öğrenmesi gereken herşey, - eskiden oynamış, ama tamamen unutmuş kişilere de, eski günlerine çabucak dönebilecekleri, kısa özet bilgiler içerirse o yazdıklarınızda, iki yanağınızdan da öperim :)[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bu arda tuncacım modluun kutlu olsun,koaly gelsin.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Ne ara açıldı lan burası? Oha, erken yaşlanma erken yaşlanma erken yaşlanma çok erken yaşlanma.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 said: Bonecrusher, 23 Ağustos 2004 12:55 tarihinde demiş ki: geniş bir şeyler hazırlarsanız çok sevincem. - newbie'lerin magic hakkında merak ettiği, öğrenmesi gereken herşey, - eskiden oynamış, ama tamamen unutmuş kişilere de, eski günlerine çabucak dönebilecekleri, kısa özet bilgiler içerirse o yazdıklarınızda, iki yanağınızdan da öperim :) Ben kabul edilirse yazabilirim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar