aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yakisikli oldugu kadar, zeki de adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kım abdullah gul mu evt oyledır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 vay be 7 senedir bilkentte. jaguarı bırak, okulu uzatmak bile resmen lüks benim için. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Jaguar degilde insan bi tras olur ya ayip. Bu arada bilkentte secimler ciddi para gerektiren seyler o yuzden kazananin gercek siyaset gibi cok zengin olmasi cok dogal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Jaguar Ford'un Tata'ya sattığı bir markadır deyince daha boşuna konuşuluyormuş bunlar hissiyatı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fede said: yoo burda esas mesele, altında arabası olan, jaguar demiyorum bak arabası diyorum, bir öğrencinin cumhurbaşkanı ile öğrenci problemlerini konuşmaya gitmesi. çünkü öğrencilerin bir sürü problemi var ve özgürlük filan listenin üst sıralarında yer almıyoro konseyin ve temsilciyi secenlerin problemi. cocugun arabasına baksalardı o zaman secmeden. paso şartı koşsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ya bilkette okuyan adamin ne problemi olcak, en fazla benzinden dert yanarlar iste, veya gloria jeans fiyatlari yuksek fln diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 %95'i elit ve zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar