Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum. İçim gidiyor satarken, her an vazgeçebilirim yani. Eğer ben borcu ödeyene kadar alan olmazsa da satış kapanır, istiyorsanız acele edin. Kitaplar bunlar: Paperbackler (30 tane): Ken Folleth - The Pillars of Creation Tad Williams - Memory, Sorrow & Thorn George R.R. Martin - A Song of Ice and Fire Simon Hawke - The Iron Throne (Birthright kitabı) Weis & Hickman - The Sovereign Stone China Mieville - Perdido Street Station China Mieville - Iron Council China Mieville - Un Lun Dun Murakami - Kafka on the Shore Terry Goodkind - The Sword of Truth ilk 9 cilt Tad Williams - The War of the Flowers Clayton Emery - Netheril Trilogy Hardcoverlar (3 tane): Tad Williams - Anathem Thomas Pynchon - Inherent Vice Heidegger - Being and Time Fiyat: 300 TL + kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Tad in hatırına kargo dahil 50 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 niye herkes toplu satiyor ya, ayri ayri satin da alalim arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Para toplu gerektiği için. Ama 50 TL edecek bir teklifte bulunursan en az, alabilirsin. Asgari ödemeyi kapatırım en azından bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Satmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar