Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Kredi kartı borcundan dolayı satıyorum. İçim gidiyor satarken, her an vazgeçebilirim yani. Eğer ben borcu ödeyene kadar alan olmazsa da satış kapanır, istiyorsanız acele edin. Kitaplar bunlar: Paperbackler (30 tane): Ken Folleth - The Pillars of Creation Tad Williams - Memory, Sorrow & Thorn George R.R. Martin - A Song of Ice and Fire Simon Hawke - The Iron Throne (Birthright kitabı) Weis & Hickman - The Sovereign Stone China Mieville - Perdido Street Station China Mieville - Iron Council China Mieville - Un Lun Dun Murakami - Kafka on the Shore Terry Goodkind - The Sword of Truth ilk 9 cilt Tad Williams - The War of the Flowers Clayton Emery - Netheril Trilogy Hardcoverlar (3 tane): Tad Williams - Anathem Thomas Pynchon - Inherent Vice Heidegger - Being and Time Fiyat: 300 TL + kargo
dhoward Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Tad in hatırına kargo dahil 50 veririm.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 niye herkes toplu satiyor ya, ayri ayri satin da alalim arkadas.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Para toplu gerektiği için. Ama 50 TL edecek bir teklifte bulunursan en az, alabilirsin. Asgari ödemeyi kapatırım en azından bir şekilde.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Satmıyorum artık.
Öne çıkan mesajlar