huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Steppes of War, Delta Quadrant, Blistering Sands ve yeni haritaya yer açmak için henüz belli olmayan bir tanesi çıkartılıyor harita havuzundan. Aiur Garden http://i.imgur.com/pmJeg.jpg Tal'Darim Altar http://i.imgur.com/zDFd3.jpg Biohazard http://i.imgur.com/vPxmg.jpg Crossfire http://wiki.teamliquid.net/starcraft/images2/thumb/2/2c/Crossfire.jpg/405px-Crossfire.jpg sonuncusu blizzard çıkışlı, geri kalanlar custom. haritalar şu anda deneniyormuş. son harita gerçi söylemeye gerek yok blizzard'ın olduğu belli. her taraf upground, gelsin tanklardan free hitler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Crossfire BW'deki Peaks of Baekdu'nun neredeyse birebir kopyası. Yani Blizzard haritası değil tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 cheese olaylarini önlemek icin böyle bir karar alinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 oho blistering sands ve stepps of warda pvt max 3 dk sürüyordu ne güzel proxy gate + proxy forge :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 haritaları denemek için lombak cup isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi yalnız baya olay olucak bu hamle. şimdiye akdar en cok orulanlardan biriydi bu. turnuvalar kendi haraitlarını kullansınmı genelde yenıi oyuncualr bu haritalarda kolay kolay antreman yapamaz o yüzden okymıyalımdı. bu durum gsl kalibresinde bi urnuva ıcın sorun değil tabi ama gerisi icin işlk adım olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 turnuvalrdan önce zaten yayımlanır bu haritalar. turnuvaların sadece kendine ait haritaları olması saçma olurdu tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 güzel gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Pythonu, Lunayu özledim. Yok mu benim gibi gözünde tüten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 incubus ve jungle story güzel haritalardı. bw'nin pro bir sektör olduğu ilk zamanlardı, çok efsane maçlar oldu o haritalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 iccup mapleri war sc2 icin yapilmiş . python fln filan war netten bi bakın oynuyoruz biz akşamları o maplerde. ama bu yeni gelen mapleri bende sevdim cok. blistering sands ve scrap ı bi atsalar su map pooldan cok sevinicemde.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 lost temple'ı da atsınlar. cliff abuse ile terranların free win almasını görmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Cliff i tek terranlar kullanmıyorki,kullanabilen protoslarda cliff yapabiliyor.Bw de z nin hatch atıp sunken attığını bilirim clife =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 cliff ayrıc amuta demek basnhee demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Abi harita kontrolü iyi oyuncunun özelliklerinden biri değil mi? Düz ovada mı oynanacak bu oyunlar? Tamam bazı haritalar cheese'e daha uygun ama bunu bilerek oyuna başlamıyor musunuz zaten. Pro adam karşısındaki cheese yapınca oyunu pause edip 5dk halay çekmiyor mu? Çekiyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kaç maçta sunken atılmış cliffe. bw ile sc2 bir değil. protoss yapar terran yapar ama zerg yapamaz. ayrıca muta range 3 ne zaman cliff gölgesinden vurabildiği görülmüş banshee gibi. bana dk 10dan sonra yapılabilecek şeyleri söylemeyin dk 10u geçtikten sonra cliff zaten problem olmuyor problem early attacklarda herşeye illa bir cevap vereceksiniz. o map normal olsa zerglerin %90u loss almaz. biri çıkar şimdi muta bas der. oyunun daha 7-8.dksında. 2 turret + 1 thor + 2 scv olan clifi almak için basarsın sen muta. ne zaman lt oynasam ya biri kapıma bunker atar ya da tam cliffe daha spire bitmeden tank veya thoru koymuş olur. bu mape balanced diyenin oyun bilgisini sorgularım. daha rakibi zararı uğratacak şekilde şu cliff abuse'sini savuşturabilen zerg görmedim. savuşturanlar rakipten daha çok zarar alarak savuşturuyor. zerg friendli maplere dandik çıkarılsın dersiniz, scrap blistering vs. ltye gelince güzel map. oldu canım. biraz objektif olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 GSL'de Leenock ve Clide'ın 2. maçını izle LT'de dropa expansion verip nasıl kazanılır görmek için. Dengeli bir harita değil bence de ama abartıldığı kadar bir şey yok. Dün Ciara muta yerine roach yapsaydı rahat rahat tutmuştu, özellikle de creep tumor vision verirken. Terrran o dropu yapmak için çok kaynak harcıyor ve iyi bir Zerg oyuncusu bunu cezalandırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 _Spartacus_ said: GSL'de Leenock ve Clide'ın 2. maçını izle LT'de dropa expansion verip nasıl kazanılır görmek için. Dengeli bir harita değil bence de ama abartıldığı kadar bir şey yok. Dün Ciara muta yerine roach yapsaydı rahat rahat tutmuştu, özellikle de creep tumor vision verirken. Terrran o dropu yapmak için çok kaynak harcıyor ve iyi bir Zerg oyuncusu bunu cezalandırabilir. baseye dalmak yerine cliff ucundaki roachlara vurmaya başlasa thor, o zaman ne olacak? zaten hemen her terran 14 supply gibi orbital açıyor, tek scanla indirirsin o tumoru de. roachın range 4, thorun 7. roach basılsa bile yine üzebilir zergi iyi mikroyla. veya geçtim adam thoru defetmek için roach bastı, terran buna karşılık hemen mara basarsa ne olur? ciara orda adam turret dikemesin diye attı tumoru. 1 kişi dropu def edip yendiyse 5 kişi yeniliyor. dropu tutmak çok zahmetli. dropla oyalanan zerg yerinde sayarken terran arkada ordusunu toparlayıp geliyor ve oyunu bitiriyor çoğu zaman. bu zamana kadar turnuvularda drop yüzünden oyun verenler noob muydu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 zerg tears gasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bügn çok zerg gözyaşı içtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
artstvol Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Tyrannus said: zerg tears gasdfasdf ahashdhaduhadshahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 DeathWarrioR said: _Spartacus_ said: GSL'de Leenock ve Clide'ın 2. maçını izle LT'de dropa expansion verip nasıl kazanılır görmek için. Dengeli bir harita değil bence de ama abartıldığı kadar bir şey yok. Dün Ciara muta yerine roach yapsaydı rahat rahat tutmuştu, özellikle de creep tumor vision verirken. Terrran o dropu yapmak için çok kaynak harcıyor ve iyi bir Zerg oyuncusu bunu cezalandırabilir. baseye dalmak yerine cliff ucundaki roachlara vurmaya başlasa thor, o zaman ne olacak? zaten hemen her terran 14 supply gibi orbital açıyor, tek scanla indirirsin o tumoru de. roachın range 4, thorun 7. roach basılsa bile yine üzebilir zergi iyi mikroyla. veya geçtim adam thoru defetmek için roach bastı, terran buna karşılık hemen mara basarsa ne olur? ciara orda adam turret dikemesin diye attı tumoru. 1 kişi dropu def edip yendiyse 5 kişi yeniliyor. dropu tutmak çok zahmetli. dropla oyalanan zerg yerinde sayarken terran arkada ordusunu toparlayıp geliyor ve oyunu bitiriyor çoğu zaman. bu zamana kadar turnuvularda drop yüzünden oyun verenler noob muydu yani?Roachlara vurmaya başlayınca geri çekilecek Zerg, tamir edip geri gelmesi Thor'un uzun bir süre alıyor. Böyle böyle oyalaryarak dropu upgrade edebilir ve çok rahat temizleyebilirdi. Alternatif olarak oyalamak için spine crawler ve bir miktar roach yaptıktan sonra 5-6 muta yapıp Thor'u roach ve queenlerin de yardımıyla temizleyebilirdi (nasılsa Kas turret koyamıyordu). Lost Temple'ın dengesiz olduğunu söyledim zaten ama bu maçı örnek vermek çok saçma. Ciara kelimenin tam anlamıyla berbat oynadı. O dropu savunmak için ne yapmaması gerekiyorsa yaptı, onlarca gereksiz ling yaptı, mutaları biriktirmek yerine 2'şer 3'er yollayarak Thor'lara yem etti. Lost Temple dengesiz diyeceksen de ama bu maçı örnek veremezsin. Ciara Kas'tan daha kötü bir oyuncuydu ve gaz çalarak geciktirdiği drop'u bile savunamadığı için yenilmeyi hak etti, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 _Spartacus_ said: Dün Ciara muta yerine roach yapsaydı mutaları 2'şer 3'er yollamasa gene olurdu o iş. 10'a yakın muta kaybetti bu şekilde ki kas o arada rahat rahat expini aldı, thorları 3ledi. kötü oyuncu mudur bilmem ciara; ama dün benim izlediğim maçların hepsinde kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 (Terran için) Lost Temple T-Z reçete: Z için yazmak isteyen varsa ya da değişik alternatifler sunmak isteyen lütfen yazsın. Bu benim oynadığım stil, ya da yenildiğim stil. Bunker rush dene yemezse geri çekil, kapıyı kapa. Ne kadar marine geliceğini bilemeyen zerg gereğinden fazla zling basmakla ekonomiyi batırmıştır zaten. Çok lingim var banelinge gidiyim psikolojisi vardır zerg oyuncularının, buna karşı defansı güçlendir. Baktın az ling basmış; bi push daha deneyebilirsin (isteğe bağlı). Thor drobunu yap, expi alamazsan mikronun boktan olmasındandır ama üzülme, zerg hala geridedir. Tek thoru almak için varını yoğunu Roach+quine harcamıştır. Öldürücü darbe olarak Banshee tavsiye edilir. Ben risk almam banshee kontrol edemem Atak+stim+1'ciyim diyorsan kimse seni yargılayamaz. Thorla oyalanırken adam, sende döşe barakaları bas çocukları. Sonra Rage Quiti bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Tyrannus said: zerg tears gasdfasdf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar