Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU girdikte ne oldu acaba?

SatanJager

Öne çıkan mesajlar

AngeL_DusT +1 diyorum ne diyim Laistragon da farklı açılardan bakmış yorumları çok güzel ama size söleyim ABsiz daha mutlu olabliriz[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiyorum aslında pek bi firkim yok ancak abye girmemize kesin gozuyle bakıyorum. cunku adamlar eger abden terslenirsek doguya yonelecegimizi biliyolar ve doguda en azından tum turklerin birlikte konusması buyuk yankı yaratır. ama adamlar bunu engellemek icin gosterip vermiyo resmen oynatıyo. Ancak bunlar her seferinde yaklaşıo. adamlar tarihin tarihinin tarihinin tarihini veriyolar o zamana kadar bekliyoruz son anda yok reformdur yasadır filan diyo yapıyoruz. Bana kalırsa isterse 2300 senesi olsun %100 giricez ve aslında ab uyesi olmak=Ülkenin kalkınması olmadıgını gorucez sonra tabiri caizse .mına koyum buna mı bu kadar kastık dicez:-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkemizin nüfusu 70 Milyon biraz daha kasarsak AB de bulunan ülkelerin nüfusunu da geçiceğiz (belki de geçmişizdir :D) Adamlar korkmakta haklılar.Ülkemizde bir genç nüfus var onlar yaşlılıktan kırılıyorlar vs...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan AB'ye girmek değil AB standartlarına ulaşabilmemizdir.Bakın İsviçre Avrupa'da Hristiyan ekonomik olarak Avrupa'nın tam istediği bir ülke ama girmiyo adamlar nie?!Gerek yok!Bu tür toplululukların içinde bulunmak bence bir ezikliktir zaten Amerika'ya karşı kurulmadımı?Bu ne demek biz tek tek ABD'yle mücadele edemiyoruz güçlerimizi toplarsak belki baş edebilecez!
Her ülke bireysel olarak gelişebilmelidir ve bunu yaparkende başkalarının iteklemesine ihtiyaç duymamalıdır.İlerlemeyi zaten kendisi isteyerek yapabilmelidir.Ama biz hiçbirşey için savaş veren bir ülke değiliz!Cumhuriyet bile hediye edildi!Kurtuluş Savaşı yabancı devletlerin himayesi altına girilmemek için yapıldı kendi içinde özgür olmak için değil.Daha Cumhuriyet Kavramını benimseyememiş bir devlet nasıl ilerleyebilirki?!

Bu arada LeMonde gazetesinin sitesine girdim ülkemiz hakkında çıkmış olan bazı haberleri okudum bizden gayet iyi bahsedilirdu![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...