Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 [meclisdışı].[/meclisdışı][signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! O Şimdi Londoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SatanJager Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 AngeL_DusT +1 diyorum ne diyim Laistragon da farklı açılardan bakmış yorumları çok güzel ama size söleyim ABsiz daha mutlu olabliriz[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır ) Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür* aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir* aente : Etek nerde? Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır* aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bilmiyorum aslında pek bi firkim yok ancak abye girmemize kesin gozuyle bakıyorum. cunku adamlar eger abden terslenirsek doguya yonelecegimizi biliyolar ve doguda en azından tum turklerin birlikte konusması buyuk yankı yaratır. ama adamlar bunu engellemek icin gosterip vermiyo resmen oynatıyo. Ancak bunlar her seferinde yaklaşıo. adamlar tarihin tarihinin tarihinin tarihini veriyolar o zamana kadar bekliyoruz son anda yok reformdur yasadır filan diyo yapıyoruz. Bana kalırsa isterse 2300 senesi olsun %100 giricez ve aslında ab uyesi olmak=Ülkenin kalkınması olmadıgını gorucez sonra tabiri caizse .mına koyum buna mı bu kadar kastık dicez:-P[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ülkemizin nüfusu 70 Milyon biraz daha kasarsak AB de bulunan ülkelerin nüfusunu da geçiceğiz (belki de geçmişizdir :D) Adamlar korkmakta haklılar.Ülkemizde bir genç nüfus var onlar yaşlılıktan kırılıyorlar vs...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Aaa ben bu konuyu çok önce açmıştım. ehehe http://forum.paticik.com/view.php?id=23301 ne tesadüf [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Ağustos 2004 04:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 usendim ve okumadm konu nedşr ztn saat kac oldu ozetleyen var mi olayi?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 önemli olan AB'ye girmek değil AB standartlarına ulaşabilmemizdir.Bakın İsviçre Avrupa'da Hristiyan ekonomik olarak Avrupa'nın tam istediği bir ülke ama girmiyo adamlar nie?!Gerek yok!Bu tür toplululukların içinde bulunmak bence bir ezikliktir zaten Amerika'ya karşı kurulmadımı?Bu ne demek biz tek tek ABD'yle mücadele edemiyoruz güçlerimizi toplarsak belki baş edebilecez! Her ülke bireysel olarak gelişebilmelidir ve bunu yaparkende başkalarının iteklemesine ihtiyaç duymamalıdır.İlerlemeyi zaten kendisi isteyerek yapabilmelidir.Ama biz hiçbirşey için savaş veren bir ülke değiliz!Cumhuriyet bile hediye edildi!Kurtuluş Savaşı yabancı devletlerin himayesi altına girilmemek için yapıldı kendi içinde özgür olmak için değil.Daha Cumhuriyet Kavramını benimseyememiş bir devlet nasıl ilerleyebilirki?! Bu arada LeMonde gazetesinin sitesine girdim ülkemiz hakkında çıkmış olan bazı haberleri okudum bizden gayet iyi bahsedilirdu![signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 imzam yeter beah :)[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar