Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU girdikte ne oldu acaba?

SatanJager

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde (epey önce) gelen bir mailin imla hatalarını düzelttim koyuyom bakalım ne ses çıkacak sizden paticikler bence son nokta 2. mektuptur hadi hep beraber bu uzun metini okuyalım yorumlayalım:

Asagida 2 adet acik mektup bulacaksiniz. Bunlar su anda Paris'te yasamakta olan ve bilimsel calismalarla ugrasan iki degerli (ve duyarli) Turk vatandasi tarafindan kaleme alinmis. Birinin cagrisina digeri cevap yazmis!.... Yorumu size birakiyorum.

-----------------------------------------------------------------

Fransiz'larin gerçek yüzünü ögrenmek için bu yaziyi lütfen okuyun. Aslinda bu bütün Avrupa Birligi ülkelerinin ortak görüsü ancak her nedense çikip delikanli gibi konusmayip isi yokusa sürüyorlar.
Ben su an Paris'te doktora calismalari yapmak icin bulunmaktayim....Buradaki basin yaklasik bir haftadir hergun bas sayfadan Turkiye haberleri veriyor, ben de sizinle biraz cikan haberleri paylasmak istedim:

Oncelikle sunu belirtmeliyim ki burada, sol basin bile artik irkciliga varan bir Turkiye karsitligi yapiyor.
Secimlerden sonra cikan haberler zaten Turkiye'yi neredeyse Afganistan gibi gosterdi ve hemen ardindan Turkiye'nin AB'ye dahil edilmesine elbirligiyle karsi cikilmasi temelini hazirlamak icin gazetelerde Turkiye'yi ve Turkleri kucuk dusurucu haberlerin yer almadigi bir gun bile gecmiyor....Le Figaro'da cikan bir haber Avrupali bir diplomatin, 'Esasinda onlari kimse Avrupa'da istemiyor ancak nasil disarida tutacagimizi da bilmiyoruz," dedigini belirtirken, bugun Le Monde bas sayfadan, Giscard D'Estaing'in, "Turkiye'nin AB'ye girisi AB'nin sonu olur" baslikli roportajini ve D'estaing'in bir grup Turk'u gostererek "onlar bize benzemiyor" dedigi karikaturunu yayinladi (Le Monde burada en cok okunan ve en saygin gazetelerinden biri bildiginiz gibi!!!!)..... Zaten amac, bu sekilde Avrupa halkini hazirlamak ve sonra da Turkiye'nin AB'ye girisini refaranduma baglayarak halktan red cevabi almak....

Gazetelerde ayrica hergun okuyucu kosesi mektuplari yayinlaniyor, ben de bir mektup gonderdim ancak henuz
basmadilar.... basacaklarini da umut etmiyorum. zaten, sonucta demokratik ve ozgur diye gecinen basin su
an gercekten felaket derecede irkci ve yanli propaganda yapiyor.....Zaten Le Monde sitesinde, "Kurtler icin Irak savasi buyuk bir firsat" baslikli bir bolume bile yer vermis durumda.....

Ben AB'ci bir insan degilim, uzuntum AB'ye giremeyecegiz falan diye degil, ancak bu kadar da asagilanmayi Turk milletinin ve ulkemizin hak etmedigini dusunuyorum....Bize XV. yuzyilda yahudilere ya da Guney Afrika'da apartheid doneminde zencilere nasil davrandilarsa oyle davraniyorlar ve Avrupa gercekten de her bakimdan
Turkiye'ye dusmanca tutum takiniyor......Bu arada dun de elime ortaokul ve liselilerin okuduklari bir tarih kitabi gecti....Turkiye'yi koloni ulkesi gibi, Mustafa Kemal'i de ulkesini kolonilikten kurtaran (bu arada Ataturk'u tanitmak icin korkunc bir karikatur koymuslar, aglayasim geldi) biri gibi gosteriyorlar.....yani Cezayir, Tunus gibi falan.....ve diyor ki Ortadogu'da Turkiye'nin disinda hicbir musluman ulkesi de bagimsizligini 2. Dunya Savasi'na kadar alamadi....buyrun bakalim.....Sonucta verdigimiz isgalcilerden kurtulus savasiydi, tipki Fransa'nin Almanlar'a karsi savastigi gibi; kolonilikten kurtulma savasi degil!!!!!
Sonuc olarak, Avrupa medeniyeti bitmis arkadaslar.....inanin ki burasi irkcilik, Hacli zihniyeti ve ikiyuzlulukten gecilmiyor....Mesajima son verirken bir de cagrida bulunmak istiyorum, Fransizca bilen arkadaslar, lutfen guzel Fransizcanizla, biraz da bizim sesimizi duyuralim...Le Monde ve Le Figaro okuyucu kosesinde mektuplari yayinliyor Fransizca bilen arkadaslar, elestirilerinizi, Avrupa'nin irkciligini, Turkiye'ye karsi nasil herzaman dusmanca tutum alindigi hakkinda biraz fikirlerimizi gonderirsek, belki birinciyi, ikinciyi yayinlamazlar ama 10.yu kesin yayinlarlar....
Le Figaro: direction.redaction@l... Le Monde: 21 bis, rue Claude-Bernard, 75242 Paris/France e-mail adresi
icin de www.lemonde.fr'ya bakilabilir ya da ben size bir iki gun icinde ogrenir yollarim....Fransizca bilmeyenler Ingilizce de deneyebilirler.

Sevgiler, Saygilar, Emel Akcali/ Fr.Ing.Is

---------------------------------------------------------
YUKARDAKI YAZIYA CEVAP VEREN BIR VATANDASIMIZ:

Ben de bilimsel arastirmalarim icin bir suredir Paris'te yasayan ve yurdunu oldukca seven bir Turk vatandasiyim. Emel Akcali isimli zati tanimam ama kendisinin de memleketini tanimadigindan eminim. Turkiye Sizlerin de cok iyi bildigi gibi malesef Turkiye Ankara,Istanbul ve Izmir'in kalbur ustu semtlerinden ibaret degildir. Turkiye orneklemi ne Ankara'daki Tunalihilmi Caddesi nede Istanbul'daki Bagdat caddesidi ne de Izmir'deki Hatay Caddesi'dir. Hayatimin bir kismini Paris'te gecirdigim gibi bir kismini da Anadolu'nun kasabadan bozma yeni il olmus bir kentinde acil servis hekimligi yaparak gecirdim. Bu nedenle Turkiye nedir Avrupa neresidir ve kime Turk denir kime benzer iyice ogrenme firsat
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunedir ya g.t kadar ülkenin yazdığı şeylere bak git bütün fransızları öldür diyo insan ama işte... avrupa arkalarındaya istediklerini yazıyorlar sizin avrupa arkanızdaysa bizimde asya arkamızda laynt! çin yeter lan dünyaya! :)[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Biz ırkçı değiliz onlar gibi erutan zaten kimse ülke bazında arkamızda değil devletin çıkardığı gazeteleri birazcık okusanız anlarsınız[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

yani bilmem pek iplemiyordurda yani bizle olacağını düşünüyorum yani şu ana kadar hiç uzak doğuyla sorunumuz cıkmadı biliyorum ben ne bilim Asyalıyızya hani €pe a giremicez fln fln diyorsunuzya ondan söyledim[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkelerin gerçek amaçlarını biz bliemeyiz. Halk bilemez. Onlar almak istiyorlar mı, ne zaman neden? Biz girmek istiyo muyuz?
Dünya yı kimin yönettiği bile belli değilken, avrupa kaderini gazete vs haberini teslim etmez merak etmeyin. Olsa olsa milleti böyle oyalamak için yaparlar. Türkiye'de olduğu gibi.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dostum ırkçıyım ama genel değil belirli popülasyona ırkçıyımdır

kimdir bunlar???
mtv de kadınları sex objesi olarak kullanan zenciler

aklıma daha gelmiyor ama yeter yani ben bunlara karşı ırkçıyımdır.Öle yani yoksa ben gidip yattara ve agustinle nası konuşiyim? tam ırkçı olsaydım[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Sosyal ağlarda paylaş

biz derken paticiğin genel ini düşünüm türkiye geneli dünya bonehead sayısından fazla bence

Bonehead : Irkçı skinheadlerdir neo-nazi olarak anılırlar Hitler kökenli politikaları benimseselerde her milletten çıkabilirler ve kendi aralarında bile anlaşamazlar Genel olarak RAC (Rock against communism), reggea (ilginç ama gerçek), ska (kendileri icat ettikleri savunurlar ama anti-faşist skinheadlerin bulduğu bir müzik olduğunu bilmezler) dinlerler. Gamalı haç dövmesini vücutlarının heryerine yaptırırlar saçlarını kazırlar ve genelde ırkçı nefretleri kendi ırklarından bile nefret etmelerine neden olur.

Reggea : Jameikalı siyah ırkın geleneksel müziği[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anladın sadece belirli kişilere ırkçıyımdır yoksa git afrikadan 10 kişi getir sarmaş dolaş kardeş mod takılırım
dediğim gibi sadece o züppelerden nefret ediyorum God mod takılmaları yukardada yazdığım gibi daha cok var aklıma pek gelmiyor.[signature][hline]teyteyteyyyy :) bu nasıl beyler beğendinizmi?
imza!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Aha gözlerinden öperim o türkü.. Anlamaynalar için mini bir elkitabı yazmış herif..

Kişibaşı Milli geliri 2500 dolar olan bir ülke nin, ortalama kişi başı milli geliri 10000 dolar olan bir birliğe alınmasını mı bekliyorsunuz..

Kendi halkınının bir bölümünü eğitimden sağlıkdan yoksun bırakan bir devletin birliğe alınmasımı bekliyorsunuz..

Daha çok beklersiniz..

Benimde bir birliğim olsa, mesela o birliğe girmek için herkesin ruj sürmesi gerekiyorsa, ve tüm üyelerin dudağında ruj varsa, bende doğal olarak girmek isteyen birinden ruj sürmesini beklerim..

Sonra bizi gay yapmaya çalışıyor dış güçler demesinler .. İstiyosan boyle bak herkesde var..

[spo1=Bu arada erutanın bir olayı ile ilgili..]
said:
Erutan, 29 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
...mtv de kadınları sex objesi olarak kullanan zenciler...

KOnuyu bölmeden bu konu hakkında bir şeye değinmek istiyorum.. Bir kaç gün önce arkadaşlarla tartıştık aynı şeyide ...

Yüzyıllar boyunca boyle olmadımı Kadınlar hep sex objesi için kullanılmadımı?

Dünyanın her yerinde boyle oldu ben istemesemde...

Şu an hangi kanalı açarsan mutlaka bir kadın için uğraşan bir erkek, yada sex yapan bir kadın, orasınıb urasını striptizle açan bir kadın, yada shaki shaki diye kıçını sallayan bir kadın görürsün.

Sanki kadınlar sadece dünyaya estetik katmak için gelmiş gibi..

Dünyada başkanlar ve büyük şirketler de ceo lar genellikle hep erkek..

Önemli kararlar hep onşlardan çıkar..

Kadınlarmı, hep eğlence aracı olarak kullanıldı ve kullanılmaya devam edilcek gibi gözüküyor.. Ben istemesemde..[/spo][signature][hline]........._|/_
.........(o o)
--oOO-(_)-OOo-- nedanko...
Sosyal ağlarda paylaş

madem karalayıcı yazı yazcaklar bari gerçekleri yazsınlar koloni ülkesiymiş pehh kafasına ettiklerimin.

istanbul da adam kendi kızını telle boğuyor.. bu olay ab de olsa dünya ayağa kalkar be. koydular önümüze parıltılı ab kapısını, kör olduk gerçek sorunlarını göremiyoz.. sorunluyuz biz toplum olarak sorunlu[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

işte daha kendi belimizi doğrultamadan neden ab dir diyen insanlara inanamıyorum. Doğrusu ben bu olaylardan hiç memnun değilim kendim gibi memnuniyezsiz insanlarla beraber olamak hoşuma gidiyor çünkü biz bişeyler yapabiliriz biri yukarda yazmış yeni yüzler görmek istiyorum diye malesef yeni yüzlerlede değişicek bieşy değil bu gelen yemiş giden hala yiyor kaymağın üzerindeki balı düzeni değiştirmek lazım ondan sonra insanların "eğitim seviyesi"ni yükselttikten sonra iş kolaylaşıcak size söyleyeyim ha birde kar oranları düşerse halk daha mutlu olacak kanımca[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 30 Ağustos 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
madem karalayıcı yazı yazcaklar bari gerçekleri yazsınlar koloni ülkesiymiş pehh kafasına ettiklerimin.

istanbul da adam kendi kızını telle boğuyor.. bu olay ab de olsa dünya ayağa kalkar be. koydular önümüze parıltılı ab kapısını, kör olduk gerçek sorunlarını göremiyoz.. sorunluyuz biz toplum olarak sorunlu

olmuyo mu saniyosun?? amerikada avrupada neler oluyo??
sadece kendimizi elestirmek için saçma sapan seyler yazmayin.. cevap yazmicaktim ama dayanamadim.. avrupa birligi sadece kanka olan ülkelerin veya sadece hristiyan ülkelerin birlesimi deildir.. avrupa birligi bundan önce ekonomi komitesi olarak amerikaya bir dur demek için kurulmus simdi de sadece isim deistirmistir. bizi de amerikanin yanindan alip kendi yanlarina cekmek icin ellerinden geleni ardina koymamaktalar.. daha bugun ispanya disisleri bakani turkiyenin ab'ye girmemesi felaket olur dedi..onlar bizim is gucumuze ve pazarimiza muhtaclar.. bunlar guzel seyler deil.. keske biz onlara muhtac olsak bu konuda.. ama bizi almamalari soz konusu deil.. her ertelemede dunya kamuoyunun tepkisini aliolar.. bi ülke bizi istemio demek kamuoyu istemio demek deil.. bütün gazeteler türkiye girsin dio.. çünkü neden adamlarin fabrikada çalistiricak adamlari yok.. nufus yasli.. genc dinamik nufus yok.. niye iistiolar?? çünkü vergisiz ticaret yapip bizim inanilmaz avrupaya acik pazarimizi kullanmak istiyolar.. yeter be almazlar almazlar biz igrenciz bizde telle boguyo.. tek sapik bizim ulkede mi var be ne adamlarsiniz.. biraz dusunun de konusun be. siz her gun ingiliz tabloid'lerin cinayet sayfasini mi okuosunuz almanya hollanda bu ülkelerde olan bitenden ne habreiniz var.. kim kimi vurmus kim kimi bicaklamis.. Adamlar hollandada sokakta ot içio.. bu bizde olsaydi hollandada olmasaydi lan bizde sokakta ot içio millet ya rezalet derdik.. her zaman kendimizi asagiliyoruz biraz mantikli olun be yeter artik..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh dur hemen bana harlama :) tümden ülkeyi kötüleyen kişi/kurum/kuruluşlardan değilim. tabii ki askeri ve ekonomik alanda ab türkiye'yi dışlayamaz, jeopolitik önemi, orta doğunın kapısı olması, genç işgücü vs.. daha gider bu.

ama benim derdim toplumumuzun büyük kısmının gerçekten psikolojik anlamda sorunlu olması. avrupa da da bu tip olaylar oluyordur, ama zannetmiyorum ki bu sıklıkta olsun. bu olay derken zırt pırt kızını öldüren baba değil, bunun polisinin çocuklara ettiği işkencesi var, milletvekili yakınlarının karakol basması var, eminem tişörtü satanın bıçaklanması var.. bu da gider daha.. bunlara istisna deme taraftarı değilim. görüleni buysa görülmeyeninin daha vahim olduğunu düşünüyorum.

belki de ilk olarak çözülmesi gerekenler bu psikolojik sorunlar. ve zaten bi önceki mesajım da da sorunluyuz dedim kötüyüz batıyoruz geberecez gibi bir felaket tellallığı yapmadım.

bir de gözünü sevem bütün hıncını tek bi kişiden çıkarma. bölüştür böle herkese. yanlış kişiden çıkıyor sonra hoş olmuyor.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 30 Ağustos 2004 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

avrupa da trafik kazası bizim ki sıklıkta değil bakınız yurdumda hergün min 30 kişi trafik kazasından ölüyor trenler çarpıştı cnn gösterdi be yuh artık size adamlar iptal oluyor tren nasıl çarpışır nasıl raydan çıkar diye Avrupa bizi alırsa zaten sömürmek için alacak yani şu anki sömürmenin 10 katı için düzelmemiz lazım düzelmemiz[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

sinirimi tek kisiden cikartmiyorum yanlis anlama.. trafik kazasi birkac seyden kaynaklaniyo.. iste size birkac sebep:1) kadinlar.. gercekten felaketler.. istisnalar var tabii ki..
2) igrenc dandik turk arabalari.. 3) hiz yapma meraklisi amaci olmayan kizlari tavlamak icin modifiye yapan gerizekali kesim..
alin size 3 tane sebep.. koyun bunlari avrupaya bak noluyo.. ver almanin altina bi sahin bi dogan bakalim noluyo.. koyun bizim kadinlari oraya bakalim noluo.. onlar bizi sömürücekse biz de onlari somürücez.. senin mahallendeki Bakkal Ahmet gidicek Pariste açicak dükkanini.. Londra'da acicak.. insanlar ordaki yuksek maasli is imkanlarindan faydalanmaya basliycak.. duyduunuz sacma sebebe sahip cinayetlerinin cogunun mantikli bi sebebi vardir. en basitinden tinerci Üzeyir Garih'i öldürdü.. sebep olarak para istedim vermedi dedi.. birakin alla askina.. boyle at gozluguyle bakmayin olaylara..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

bu saatte bu yazıdan çok etkilendim atatürkün ilkelerinden olan milliyetçilik adına bilmem ne ettiğimin fransız gazetelerine cevap vermek yerine ülkemizin gururunu yerlere aldırmayacak kondisyona getirmek gerçek milliyetçiliktir yoksa biz türküz huleyn degetin falanda filanda vs diil şu an ülkenin durumu diğer ülkelere göre kıyaslarsak vahim durumda şu an atatürkün kemikleri sızlamıyor mu mezarda aslında o ileri görüşlülüğünde bunları görüp bize söylemedi mi gençliğe hitabesinde üzerimizdeki oyunlar birer sürpriz değildi o bunları görüp bizi uyardı tek amacı ve bizimde amacımız olması gereken ülkemizi milletimizi kalkındırmamız geliştirmemiz idi onun hediyesine layık olamıyoruz olamayacağızda ...
Çok üzgünüm bu konuda çok[signature][hline]Fire in the Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa birliğine alınıcağımız falan yok, kimse kendini kandırmasın. Bütün bunlar bir oyun sadece. Dış güdümlü medyanın ve işbirlikçi politikacıların bütün halkı uyutmasından ibaret. Avrupa'nın amacı Türkiye'yeye tarih vererek yıllarca istediği her türlü ödünü almak ve Türkiye bunları yaptıkça yerine yeni istekler getirmek. Bu da Türkiye çökene kadar gidicek. Biz Avrupa birliğine nedne girmek istiyoruz? Oraya girince refah düzeyimizin artıcağını, tarımın ve sanayinin fonlarla destekleneceğini düşündüğümüzden ve bunun gibi birçok sebep için.Fakat dünya ticaret örgünün aldığı son kararlar bunun hiç böyle olmadığını gösteriyor. Zaten Avrupa Birliği ekonomik açıdan zor bir duruma girdi artık yeni üyeleri Yünanistan'ı ve İspanya'yı yaptığı kadar kalkındırmaya gücü yok. Hatta serbest dolaşım hakkı bile vermiyolar artık. Yeni alınan 10 ülkeye bir sürü kısıtlamalar getirdiler. Ee peki bizim için hiçbir faydası yokken hatta 100lerce zararı varken neden bir AB sevdasının peşinde koşup duruyoruz? Her gün medyada AB'yle ilgili saçma sapan haberler çıkıyor. Yok Verheugen şunu dedi yok Prodi bunu dedi yok müzakeretarihi alıcaz bilmem ne...Yeter artık! Hepimiz bıktık bu saçmalıklardan. Resmen halk olarak aptal yerine koyuluyoruz, Avrupa Birliği'ndeki adamlar halimize gülüyolardır bu salakları böyle oyalıya oyalıya her konuda taviz verdirtmeye zorluyoruz diye. Zaten bir İngiliz diplomat Lozan görüşmelerinde siz şimdi bizden bunları alıyorsunuz ama ileride acısını çok kötü çıakrıcaz demişti. İşte o hale geliyoruz.
Medya ve politikacılar bize bunları empoze ederken dışarıda bir sürü felaket oluyor fakat hepimiz uyuyoruz , duyarsız kalıoruz. Artık uyanmanın vakti geldi de geçiyor bile yoksa çok geç olucak...
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş asıl sen at gözlüğüyle bakıyorsun olaylara, tinercilerin bu hale gelmesine izin veren de bu ülke, bu arabaları hala kullanan da. şu anda araba alacak olsan hiç bir güç bana doğan şahin falan aldıramaz. param olana kadar basarım akbilimi ordan oraya gezerim.

bu ülkedeki koşulların çok büyük çoğunluğunu yine biz yarattık bahane uydurmaya gerek yok.(dış kaynaklı olanlar da vardır mutlaka ama tinerciler bunlardan biri değil). "bu ülkeden adam olmaz" edebiyatı yapmıyorum eminim ki ilerde bunların hepsi çözülecek ama bir şekilde çaba göstermemiz lazım. (nasıl olcak bilmiyorum ama böle)[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar;

Avrupa Birliği şu anda bizi alırsa kendini öldürtmek için bize para vermiş gibi birşey olucak.

Ancak bilindiği üzere AB Türkiye'yi alacak.Çünkü almak zorunda.Bu birazcık sosyal politik görünümümüze bakıyor.Orta Doğu'ya olan yakınlığımız.Ayrıca 3 tarafımızında denizlerle çevrili olması.

Bizim ülkemiz 50 sene sonra Dünya'nın en zengin ülkesi olacak kapasiteye sahip.Şu anda yer altı bakımından ilk 10'da yer almamıza rağmen çıkartma gibi bir lüxümüz yok.Bilen biliyor.Amerika'nın g.t yalayıcılığı yapan büyüklerimiz saolsun.

Amerika bizimle neden sıkı ilişkiler içerisinde?Hiç düşündünüz mü?10 sene sonra zaten petrol kaynakları tükenicek bütün Dünya'daki ve en büyük zenginlik olan BOR Mineralleri paylaşılmaya başlanacak.Şu anda Dünya'daki en büyük BOR Minerallerini biz barındırıyoruz arkadaşlar.

Bunu bütün Dünya biliyor.AB'nin bizi alma sebeplerine geleyim :

1 - Siyasal ve Politik gücümüz.
2 - Yer altı Dünya'mız.
3 - Yer altı zenginliklerimiz.Özellikle Bor+Altın.
4 - İnsan gücümüz.
5 - Sanayi gücümüz.

Şimdi bakın bunları sıralamak daha uzun uzun sürecek.10 sene içinde zaten AB bizi alıcak.İstemesede almak zorunda.Çünkü AB dağılma politikası izlemeye başlayacak.

Şimdi diyeceksinizki:"Ya çok biliyor sanki.Zar zur atıyor tutuyor."

Nolursunuz yorum yapmayın ve 5 dk. şu yazdıklarımı okuyun ve düşünün.

Bakın bu kanıtlanacak birşey.Konuşulmuş birşey.İnanmayanlar 10 sene beklerler.

Saygılar ;

NoT : Politik konularda her zmn ciddiyimdir.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupa birliğine o veya bu şekilde giricez içden fethetcez büyük bi ihtimal. Bakınız Türkler her yerde türüyor. UEFA asbaşkanı kimden böyle düşünün işte yavaş yavaş içten fethetmeye başladık yanlız benim korkum kendi içimizde fethedilmememiz malum 40 çocuk yapan 1000 tane aile olsa 40,000 asker demek onlar için. Onlara Dayanabilirsek bana inanın EU'ya gireriz. Lakin sonrasını düşünemiyorum.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca bir sanayi önerim var.Bunu mail olarakda bildirdim.Ancak bilmiyorum ne düşündüler.

Türkiye'de enflasyon şu anda alt seviyelerde.Ancak şimdide gizli enflasyon çıktı.

Ha bu enflasyon'dan kurtuluş çaresi yok mu?Bitmeyecek mi bu kriz?

Bitebilir.Bakın önerimi dinleyin ve mutlaka yorum yapın.

Türkiye'de araştırmalarıma dayanarak söylüyorum 1500'den fazla kullanılamayan fabrika duruyor.Kullanılabilinir.Ama yeterli güç Türkiye tarafından sağlanırsa zarar edilinir.

Bu Fabrika'yı özelleştirmek en doğru ve en iyisi.Ama nasıl özelleştirme?Asla ve asla Türklere değil.Bu özelleştirme Dünya'ya açık olacak.

Msl:Bu fabrika'yı 100$'a (gerçek fiyat diyorum)bir İngiliz'e satalım.Bu İngiliz burayı işletmek isteyecek ve kendisi harcamalar yapacak.Bu ek para Türkiye dahilinde olacak.Bu ek para sayesinde Fabrika yenilenecek ve bundan Türkiye'de faydalanmak isteyecek.Bu faydalanma vergi,elektrik gibi gibi şeylerle sağlanacak.Ayrıca +iş gücü gerekecek ve o bölge kalkınacak.

Saygılar ;[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin...
Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla...
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...