Shaftrigen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Beyler aramızda azınlıkta olan bazı arkadaslar paticign gidisiyle ilgili cok gereksiz ve cahilce tartısmalar yapıyorlar! Simdi sogliycegm laflar bunlara : Bakın arkadaslarım paticik te kotuye giden hıcbırsey yok sızın derdınız sadece yenı uyelerı ezmeye calısmak(cesıtlı nedenler dolayısıyla). Arkadaslar ayıp denılen bısı var ya .ınsanlar buraya laflamaya cesıtlı konuslar uzerınde muhhabet etmeye tartısmaya gelıolar ! lutfen bıraz anlayıslı olalım ;bız bı adrese eglenmk tartısmak ıcın gırıorz ve sonuc ıtıbarı ıle ıle burası konu dısı bolumu ısteyen ıstedıgı konuyu tartısabılır sız gelıp begenmedıgınz lınklere gırıp garbage mıs ıste ne bılıym recycle vb. gıbı seyler yazmk zournda degılsnz! (BU KONUYU ACMAMIN SEBEBİ ASAGI DA ACTIGIM 'sevimli kız mı guzel kız mı' LINKINE YAZILANLARDIR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 aslansıın, kaplansıın. şaka bi yana haklısın. kafiyeli de oldu zaten. daha ne ister insan?[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bir daha olsa yine aynı şeyi yazarım. Burası şahink forumu mu? Konu dışı diye abartmayalım.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Katılıyorum bence de haklı adam. Bu ortam rahatça tartışmak için yaratılmış, millet kız arkadaşıyla sorunlar açınca bile rahat rahat topic açıyor, ayrıca ahlaksız bir soru da değil hani adam seksi kız mı bilmemne mi dese diyecem bir nebze haklı olabilirsiniz de güzel kız mı tatlı kız mı gayet normal, düzgün adam gibi bir soru ve kız konuları ya tamamen konuşulmasın yada bu topic neden garbage'a gitsin açıklanılsın bence... Bir de paticik ortamının %90'ı gerçekten de yeni üyelere karşı biraz fazla ağır oluyorlar, onu bırakın eski güzel ortamın korunmasını hepimiz istiyoruz ama artık UltimaTR değil bu, bir yerde onun da farkına varmamız lazım sanırım.[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 paticiğin durumunda birşey yok, yuvarlanıp gidiyoruz. MMORPG ler nereye kadar gidecek onu merak ediyorum ben sadece[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. [Bu mesaj Prawler tarafından 29 Ağustos 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bu forum 99 dan beri açık niceleri görülmüştür merak etmeyin siz şurda 3-4 topic gordunuz daha =) modlar boşuna yok dimi yaşasın =0=[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Prawler, 29 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki: paticiğin durumunda birşey yok, yuvarlanıp gidiyoruz. MMORG ler nereye kadar gidecek onu merak ediyorum ben sadece ahahah[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bende prawler ın bu Loser hayatı nereye kadar gidicek onu merak ediyorum. =P[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mmorpg ler gider Prawler cım merak etme gitmesede patiler yapar bişeler:) Bu arada açtığın topic ten daha anlamsızlarını gördüm konu dışı altında ama aynı tepkiyi almayanlarda vardı aralarında.Yani diyeceğim o ki bu birazda insanın o anki durumuyla ilgili;adam sıkılmış bu garbage atın bunu falan demiş ya da ne bilim öle bişeler takma kafana:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hnn şimdi paticik'in de konu dışının da sınırları var, bazı şeyleri tartışmak hoş karşılanmıyor, aslında hoş karşılanmayan tartışılan "konu" değil konuşulma şekli. enseye şaplak.. tarzı pek uymuyor. yannız bi açıdan da haklısın, patiyi çok sahiplenmekten midir nedir herkes korumaya çalışıyor, 1 sayfa boyunca öğk iğrenç garbage mesajları doluyor. aslında o mesajlar ö.m dan atılsa ve garbage a taşıma kararını modların vermesini beklesek(ya da olmadı ö.m dan bildirsek) daha bi güzel olur. yani en azından böyle meydan dayağı gibi kötü bir görüntü olmas.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! [Bu mesaj Rahan tarafından 29 Ağustos 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Shaftrigen, 29 Ağustos 2004 22:37 tarihinde demiş ki: paticik te kotuye giden hıcbırsey yok sızın derdınız sadece yenı uyelerı ezmeye calısmak(cesıtlı nedenler dolayısıyla). eveet ezelim arakadaşlar yeni gelen üyeleri ezelim bi güzel sadist ruhlu patilere sesleniorum yeni gelenlere geçit yok!! nedir bu ya?nasıl laflar söylediğinn farkındamısın sen şu çeşitli nedenleri bi öğrensek nedir bu çeşitli nedenler?yani ha bildiğin bişey varsa söyle bizde öğrenelim bu çeşitli nedenleri? yeni gelen üyeleri ezmeye okadar meraklıyızki buluşmalara yeni gelen üyeler katılmio?hatta pati dışından insanlarda katılmio?gruplaşma var? biz cool olucaz die milletin topiğine ''garbageee,ıyyyk ,kötüüü'' gibi msglar atioruz ...sonra kavga çıkarmaya yer arayan adam oluoruz. o topic dede hoşuma gitmeyen şeyleri belirtmiştim patiğin son anki durmuyla ilgili sonra uzatmamıştım cevap vermemiştim.ama bu topicde bu tarz suçlamalarda bulununca tutamiorum kendimi. hayır yok yani ben şunu anlamiorum hoşumuza gitmeyen bi topiği beğenmediğimizi belirtemiomuyuz?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hzuuh bone koptum lol bncede ole ..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Başımızda bone varken bize zeval gelmez. (Külliyen Yalan)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 naturel haklı kaç haftadır konudışında bi tane konuşulcak konu kalmadı (geyik hariç)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 İçgüveyden hallice olmak kötü bişe be abi :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: konu dışı diye kiz secmiyoruz burda . manavdan armut mu seciyosun ? oyle topic acilmaz ama . Haklı...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 herkes kendince haklı tabi[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaftrigen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 son zamanlarda kötü topicler açılıp açılmadıını bilemeyecem ama benim dier topiclere göre normal sayılan topicimde bana patlama hakkın yok senin de !Ayrıca yeni gelen üyelerin bazıları paticik tarzını bilmediklerinden bir kaç hata yapıyor olabilirler ama öncelikle sizin bunu adam gibi düzeltmeniz lazım ikinci olarak da önyargılı yaklaşmamalısınız yeni üyelere.ayrıca modlar gerekli düzeltmeyi gerekli gördüklerinde yapıyorlar sizin 3 saat garbage ıyk ögh mesajlarınız da spam'e giriyor bilmem farkında mısınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 olurmu valeron ezilen paticik halkı haklarını savunuo:-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 harbiden ya bırakın ya hayatınızı yaşayın ne böle paticik nerye gidiyomuş yok şuraya gdiyomuş lailaya gidiyomuş boşverinnn =)[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaftrigen Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben şu anda konu dışında tatlı kız mı güzel kız mı konusundan çok daha kötü 30 tane topic çıkarırım. Ayrıca kız konularını konuşmak neden rahatsız ediyoru anlamıyorum bu bir, ikincisi rahatsız ediyorsa da ve abes bulunuyorsa da aşık oldum ( yardım pls hastayım bu karıya (( türü topic'lere göz yumuldu da bu neden böyle oldu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 valla siz mi kurtaracaksınız bu paticiği?[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sen olayı tamamen kişisel algılamşsın ama kişisel bişey değil. artık bişey yazmicam bu topiğe...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 DKA Cüneyt'i çağırıyorum, az bekleyin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 burası karaköy değil burası hal de değil ha.. süpersin.. welcome to dingo's house[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar