Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ufkumu genişletip DC okuyayım biraz da diyorum. Nasıl başlanır anlatacak var mı? Çok eskilere gitmeyin ama, 600 sayı okuyacak halim yok. Mesela Marvel başlayacağım diyene Grant Morrison'un X-Men serisinden başla, House of M diyip Civil War'a dal derim. Bunun DC versiyonunu söylesin biri bana. DC bilgim Batman ile başlıyor ve bitiyor. DC =/= Vertigo bu arada. Vertigo'dan okumadığım yok, DC görünce Vertigo demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 The Kingdom, Thy Kingdom Come, Justice League: Generation Lost şeklinde başlayabilirsin bence. Hem superman ve sonrasında grubun kuruluşu var yanlış hatırlamıyorsam ancak generation losttan önce başka bişeye başlamak lazım ama nedir hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 okuycak cok bişi yok dc de, Omac okuycaksın new gods okıycaksın bide demon okıycaksın işte o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Kingdom Come okudum bu arada, Superman All Seasons okudum bir de. Alex Ross (td) Gebersin hatta. Diğerlerine bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 saydıklarım kirbynin eserleri zaten. onun dısında superman olducka guzel bi kakrterdir yazar katletmediği sürece. all seasons iyi red son iyi superman vs hunger iyi. öle güzel kitaplar var. darkest night brightesst day falan baya kötüydü ama ben dayanamadım sıkıntıtan bıraktım. batman külliyen cok kötü, yeni green hornetler fena değil deniyo bilmiyorum nasıl olur eskileri güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Eski Batman'ler imba zaten. Bane'in omurgasını kırdığı yıllarda çıkanlar favorimdi benim. 1992 miydi neydi? O yıllarda Marvel kötüydü zaten. Sanırım biri iyiyken öteki kötü oluyor öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 o serinin tamamı türkçe olarak 94' te arkabahçe büyük mavi ile beraber yayınladı sonra klasik arka bahçeliğini yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bende ayni durumdayim aslinda. vertigo dc altinda olmasa nerdeyse hic dc okumamis olacagiz sdf. su superman vs darkseid'i izledikten sonra new gods'a bakarim demistim cuce hatirlatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 haaa darkseid.. nasıl efsane karakterdir oda. "I am the storm" yalnzı saydıklarımın yenileri naısldır bilmiyorum, kirbyninkiler cok iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Batman için Batman:Hush oku fazlasıyla iyi, gerçi bayağı bir spoiler alıyorsun ama olsun :) hani neredeyse bütün karakterler var, eski-yeni bir çok olaya değiniliyor. fazla iyi bir seri, yani başında önceki bölümlerde ne oldu yazması eksik sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar