Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıplağa bedava


dylanN

Öne çıkan mesajlar

İspanya’da ünlü giyim markası Desigual’ın yeni yılın ilk haftasında düzenlediği “Çıplak gel, giyin git” kampanyası renkli görüntülere sahne oldu.

fotoğraflar

Madrid, San Sebastian, Barcelona ve Marbella’da şubesi bulunan firma, iç çamaşırlarıyla gelen ilk şanslı 100 müşteriye giydikleri kıyafetleri ücretsiz alabileceklerini duyurdu. Bu haber üzerine onlarca kadın-erkek, iç çamaşırlarıyla mağazanın kapısında kuyruğa girdi. Soğuk havaya rağmen bedava kıyafet almak isteyen onlarca kişi, saatlerce mağazanın açılmasını bekledi. Mağazanın açılmasıyla birlikte içeri giren çıplaklar beğendikleri elbiseleri kapma yarışına girdi. Firma da müşteriler de kampanyadan memnun kaldı.



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bizde böyle bi olayi dusunemiom,
a) izdiham olur?
b) fortcular ortami sarar, polis biber gazi ve tazzikli su ile mudahale eder
c) icerde giyecek bisey kalmaz, dukkanin butun sermayesi biter
d) turkiye escinseller federasyonu olaya destek verir
e) zaman gazetesi mansetten verir, dinciler ayaklanir, ilimli islamcilar biseyler yapar, kanal d 3 gun kapatma cezasi alir, alkol yasaklanir, adsl'e ve benzine zam gelir vs.
f) hepsi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
bizde olsa sokaktaki nineler iç çamaşırı ile gelen kadınları döverler.

bir kaç sene önce taksim meydanında otobüs bekliyordum yanımda da 2 tane japon turist kız. bi tane nine geldi(45-50 yaşındadır da 60 gösteriyor) kıza doğru bakarak kapat kapat o göğsünü bu ne günah falan diye girişti kız anlamayınca da 2 yakasını kavrayıp çekiştirerek kapat kapat demeye başladı. :)kız da afalladı tabi bakıyor kadına öylece. Avrupalı falan olsa belki iter geri kadını da Japonlar da yaşlılara çok saygılı bir de ürkekler kız bişi diyemedi korktu (Japonda da göğüs var sanki heh...) kız gayet normal giyinmiş hava 35 derece ne giyecek pardesü mü?

salak kadın surat yapıyor bir de. kızlar da korktular bir de ingilizce dahi anlamıyorlar o kadar japonlar zar zor anlattım bişi yok gidin otelinize diye :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...