Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ya Kafayi Yicem Bir turlu Bulamadim Playerlarin Jailde Page atamamasi icin bi region flag yada baska bir yontem varmi?[hline]Absolute & Lonely.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 tag ver... IF (==1) src.sysmessage hede hodo return 1 endif [hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 €spiri : Bu tüp bebek hatali; hep gaz kaciriyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 if (==jail) sysmessage Jail icinden gorevli cagiramazsiniz. else GMPAGE endif jail sistemine göre farklılıklar olabilir. jail4 falan kullanırsan..[hline]ICQ: 4435695 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ok yardimlariniz icin tesekkur ederims..[hline]Absolute & Lonely.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ama fonksiyonu help menu deki fonksiyonu deistir sole yap [FUNCTION pagegmc] IF src.sysmessage Jail da iken page atamazsiniz ! return 1 else gmpage return 1 endif //Bu Yeni fonksiyon çalışacak nedeni dieri sorunlu aşadaki mesaj[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Return 1'leri oralardan silip endif'den sonraya koyarsan bi satir kazanirsin, scriptte de kirlilik olmaz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tazmanyak ayrıca senin fonksiyonun calismaz == le kelimeleri eşleyemezsen al onuda göstereyim dorusu IF STRMATCH("","jail") tamam mı ? :) Uo Forever Paticik Forever -----Istiaron Forever-----[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur [Bu mesaj gmarthur tarafından 13 May 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj gmarthur tarafından 13 May 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Düşünme Sen Benim Hard Dsikim Büyük Baggio Ole Uzun Gözüksün diye koydum bakma sen bana orda return 1 ler bi işe yaramazlar :) Yau Ben Biliom Bunları Sen Öbürkünlere Ögret :hrr:[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 said: gmarthur, 13 May 2003 18:31 tarihinde demiş ki: Yau Ben Biliom Bunları Sen Öbürkünlere Ögret :hrr:[hline]Feel yok canım.. ne kelime.. ben kim sphere kim..[hline]ICQ: 4435695 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Taz Dalga geçme bide böyle bi şey sölemem oke[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.