Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Eeee ne bekliyoruz yarın başlasın o zaman? =)))[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 evet evet, sabırsızlandım bi an.ne kadar erken başlarsa o kadar iyi :)[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bir yerde doğru belli bir konu hakkında yazılsa yani ne bileyeim mesela ben böle imgeler verilince bir şekilde hikayeyi belli bir yoldan götürüpimegelerde bitirmeye çalışırım. Neyse ama en doğrusu neyse o yapılsın.[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sonuç?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ben de zevkle birşeyler karalardım böyle bir yarışmaya katılmak için. kesinlikle tamamen serbest bir yarışma olmamalı. ilk yarışmadaki gibi zorunlu sözcükler olabilir. başka bir fikir: 1-2 paragraflık belirlenmiş bir girişe devam yazmak şeklinde bir yarışma da olabilir. aynı başlangıçla farklı gelişen öyküler çıkar ortaya. eğlenceli olabilir. şekli ne olursa olsun mutlaka yapalım bu yarışmayı derim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Estel_Anorien, 18 Ağustos 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Bence konu veya imge sınırlanması konmamalı... sonuçta edebiyat sınırsızdır.. düşüncelerin dökülmesi sırasında konan limitler düşünmeyi kısıtlar ve adeta büyüyen bir ayağı tahta bir kaba sokup küçük tutmak gibi birşey olur. aslında farklı bir bakış açısıyla yaklaşırsak pek de mantıksız değil konu/imge sınırlandırması. yazarın belirlenmiş çerçevede (o sınırlar dahilinde) neler yapabildiği, dili ne derece kullanabildiği, o "küçük tahta kapta" bize ne kadar büyük bir dünya anlatabildiği değerlendirilir. güzel olur bence de böyle bir yarışma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 1-bence imgeler kalmalı. Bu yarışma için insanlar yeni işler ortaya cıkarmalı 2-kesinlikle yeniden yapılmalı 3-Gimli bey tatilden dönmeli, düzgün bir sekilde yazmalı herşeyi 4-Ben de katılacağım hem :)[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben yenicem[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bi de eski hikayeler nerde? kazananlar filan en azından?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yalan mı olacak bu iş?[signature][hline]Kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 heyecanla ghaldszarı bekliyoruz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 gimli topdur! *! ben de katılıcam yarışmaya * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ilişkiyi kuramadım ama neyse[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yarışma isterik yarışma isterik[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ya iyide ilkinde birinci olduk, database değişince benim title gitti :) ikincisi fln olursa ben titlemi geri isterim :P[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 galdazaar galdazaar galdazaaaarrr..lay lay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 salıncakta sallanan piskopat bıçaklayınca atmaca pencere dönmüş bakmış çaya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar