Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ultima oynuyoruz. pür meyc açıyorum. isim bulamıyorum. arkada bi abi var sanki internet kafeyi üzerine dikmişler. malvarlığına falan da şahit olmuşum nebulada. saygı duyuyorum. sdfsd sonra "abi bana nick bulsana yeaaaa" dedim. Adın ne dedi? Dinan dedim. Yaz dedi. Dynun Dreamcast. o zamanlar süper cool olduğumu düşünüyorum yalan söylemiyorum. Sega-Dreamcast'i ise daha önce duymadığım için abiye 10larca kez teşekkür de ettim sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 cool story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 benimde ilk (ve son) ultima karakterimin ismini bi abi koymuştu saçma salak karışık bişeydi neyseki nickim olarak kalmadı. ultimaya gelince 3 gün boyunca internet cafede hiçbişey yapmamakla birlikte sonlandırdım oyunu. diablo 2'me sakin sakin devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ya işte böle.. bu kuşak gelecekte çocuklarına komputer anılarını anlatacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bende kendimi Drizzt Do'urden yaptım lisede o zamanlar swordsman olarak tam oldum işte sci alırım doğrarım ülen diyordum adgfmosdgm sonra katanaya kaldık üstüne üstlük nick öyle kaldı adgnfdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben isimleri tjk dan at isimlerinden alıyordum sfadafsas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bu nicke gelince bende liseliydim gayet lyvannayı bi frp esnasında popomdan uydurdum. doloreste "bakın ben cranberries seviyorum" eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sinif arkadasimi gormustum quannda, "ich bin buch" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 işin garibi resmen bağyan nicki diye bağırırken çoğu yerde erkek olarak bilinmem. ben bunu bi uzun uzun düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ben abi mabiyle uğraşmadım açtım dergiyi eski bi psone jrpgsinden çaldım nicki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Lyvanna_Dolores said: işin garibi resmen bağyan nicki diye bağırırken çoğu yerde erkek olarak bilinmem. ben bunu bi uzun uzun düşüneyim ahah neden acaba sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Esnaf said: ben isimleri tjk dan at isimlerinden alıyordum sfadafsas DEGIRMENDERELIDELIEMRE FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 sene 1992 yada 1993. bir yaz günü. çocuğuz tabi satanist takılıyoruz. oturmuşum evde muppet show izliyorum. kapıya 2 tane arkadaş gelmiş, anneme beni sormuşlar annemde "içeride çizgi film izliyo" demiş girin kendiniz söyleyin ocakta yemeğim var vs tarzında almış arkadaşları. ben tekli koltuğu sürükleye sürükleye tvnin tam dibine çekmişim oturmuşum izliyorum. arkama geldi durdular. elinde 1 tane basket topu "hadi basket oynamaya gidelim" dedi bi tanesi. bende olmaz muppet show izliyorum dedim. bunlar 5 10 dk ikna etmeye çalıştılar ki bi tanesi "bak gelmezsen bidaha seninle kedi kesmeyiz" bile dedi. bende daha yeni başladı hayatta gelmem diye son kararımı verdim. bunlar sinirlendi tabi bi tanesi "Allahın kermit kılıklısı" diyip evden çıktı. ertesi günden itibaren sokağa çıktığımda "kermit kermit" diye seslemeye başladıklarında hoşumada gitmişti ama çaktırmadım. sinirleniyo ayağına yattım. çünki eğer hoşuma gittiğini söyleseydim tam tersi bi daha bana asla kermit demeyeceklerini biliyodum. bunlarda ben sinir oluyorum diye kermit dediler sürekli. gel zaman git zaman oyunlara takıldı şu bu derken baktımki herboka kermit diye yazmaya başladım. snn de ultima oynuyoruz kermit oluyorum. diablo oynuyoruz kermit oluyorum. wow oynuyoruz kermit OLAMIYORUM çünki piç kurusunun birisi illaki alıyo benden önce. sonra farkettimki insanlar artık ismimi unutur hale geliyorlar. ismim yerine kermit diye sesleniyorlar. eve telefon açıp "kermit evdemi?" diye anneme sordukları bile oluyor. ama hiç zoruma gitmedi. hep başımı dik tuttum ve mücadele ettim. şimdi 1 çocuğunu üniversite okutmuş 1 çocuğunu evlendirmiş, MKE'den emekli aylık 1346,78 TL maaşı olan bir aile babasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kermit, ahahaha süper hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 super serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Kermit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dostum +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Dynun said: Lyvanna_Dolores said: işin garibi resmen bağyan nicki diye bağırırken çoğu yerde erkek olarak bilinmem. ben bunu bi uzun uzun düşüneyim ahah neden acaba sdfsd sahi neden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 memen yoktur o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 benim karakter adının hikayesi çok daha hazin çok daha komik ama asla anlatmam heralde. kendi içimde çok garip bi hikayesi var. 5-10 yıl daha geçmesi lazım bunu açıklayabilecek olgunluğa erişebilmem için. karakterin adı DVP idi o kadar söyliyim. liseliydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kermit said: wow oynuyoruz kermit OLAMIYORUM çünki piç kurusunun birisi illaki alıyo benden önce. AHUAHAUHUAHUHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 @kendim biz evden oynuyoduk ultimayı net kafede deil akıl vercek biri yoktu olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kermit said: wow oynuyoruz kermit OLAMIYORUM çünki piç kurusunun birisi illaki alıyo benden önce. AHUAHAUHUAHUHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar