Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 herşey yıllar önce başladı. İlk defa okula kaydoluyodum. Okul bembeyaz duvarlardan ibaretti, fena gözükmüyordu.. ama oranın aslında bir okul değil de hapishane olduğunu anlamam uzun sürmedi.. hocalar acımasızdı.. en küçük bir hatada elektrik verirlerdi.. o hapisanede 12 yıl hüküm giydikten sonra savaş boyalarımı sürdüm ve kaçmaya karar verdim.. dışarısı adeta bir cennetti.. hemen bir vapura atladım ve yola koyuldum bu şehirden kaçmam gerekiyodu beni bulabilrilerdi.. kaçtım kaçtım dere tepe düz gittim, dağlara çıktım ve orda kalacak biryer buldum.. hemen sıcak bir duş aldım kendime geldim sonrada alabildiğine içtim.. zirveye tırmandım orası cennetten de öte biryerdi.. ama tahmin etmediğim birşey vardı.. bütün hocalar birlik olmuş beni arıyorlarmış.. ve sonunda yakalandım bu sefer başka bir hapse tıkıldım cezam ise müebbetmiş.. SON Erler Film Ltd. Şti. ------ Eheh çektiğim eski resimleri buldumda koyucaktım bişeyler bari boş boş koymayayım dedim kızmayın..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz?arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 güzel :D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Monk gibi cıkmıssın son resimde..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 son resımdekı ben deılımki :D[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 :lol:[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 :lol:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Güzel.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kurgu oldukça zayıf geldi bana:-P[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Evet bir numaralı sinema eleştirmenleri :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 süper olmuş helal bu resimlerin hepsi aynı dosyadamıydı:)[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ben soruyu anlamadım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Ben sonunu anlamadım ne yani cezan orda mankenlik yapmakmı :)[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hehe[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hayır sondakı resım sey yanı harry pıtırda var ya ruh emıcıler o hesap.. kurgu zayıf cunku bos bos koymamak ıcın 5dk da kurdum. ha bıde baya bı resım vardı baktım okulun resmı nası bısı yapım dedım aklıma gelenlerı sectım aralarından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bence güzel olmuş amatör ama güzel :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 [img]:][signature][hline]Allah kahr bela.. [Bu mesaj Kalhiae tarafından 29 Ağustos 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Abi bu hikayede aşk yok! Ne biçim hikaye bu? Bence ortalıkta biraz gezindikten sonra "Lan, sevgilimi içerde unuttum!" demeli (eheh bu biraz saçma oldu. En iyisi beraber kaçın, sonra o yakalansın), aşkın için teslim olmalı ve elektrik işkencesine katlanmalıydın. (Snake yönetir) Viva la résistance![signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 29 Ağustos 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bi dahaki filme işallah onnar Eraq :-P[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ajdara geberdim ahaha[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Heheh Super ya..[signature][hline]| Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle | [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:RaVeNa,FRP_Master,Erutan,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hah :) onur ajdar olduğunu şimi farkettim çok ii ya[signature][hline]The dream is true... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Gerçekten güzel[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Valeron Kavga Niye Çıksınki? Böle bişeyi düşünmem hata Kavga Çıksa bile Zaten Yetkililer Yapcağını Bilirler.. Ama Kavganın Çıkçağını Zannetmiorum ..[signature][hline]| Uuma ma' ten' rashwe, ta tuluva a' lle | [spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:RaVeNa,FRP_Master,Erutan,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 senin imzanda çirkin..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Sevelim seviselim bu dunya kimseye kalmaz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar