Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

incisözlük @ trt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bi tane orjinal işe karşılık 99 tane aptal çöp iş yaparsan kusura bakma da gelen tepkiler bu şekilde olur. savunulacak hiçbir tarafı yok yani incinin. neymiş inci skermiş. anca elini sker o inci.
Mesaj tarihi:
guzel olmusta, onu bile kalkip "eksisozlugun yazarlari böle abaza iste" diye carpitmis :) ekside yazmiyorum, keza okumam bile. Ama eksiyi okuyan zilyon tane adam var, yazarini gectim, uye olmayip "lan bu eksi neymis" diye bakan dunya adamda var. Kalkip "eksinin yazarlari böyle abazan" demesi ayri bi epic, zorlasan incide kactane abazan var o bambaska bi epic.
Mesaj tarihi:
haha nefret yokta, bos isler, bos adamlar, ama cok buyuk bi bok yapmis gibi konusuyolar ya, iste o muhabbet :) Cöpluk gibi biyer inci, savunulacak neyi var. Inci diye aratinca bu konuya geliyomus google'dan, artik beni falan harraslarlar incide asdad
Mesaj tarihi:
bunu daha yeni mi gördünüz? baya eski ya bu. zaten ikiside konuşamıyor heyecandan olsa gerek eli ayağı birbirine dolanıyor özellikle incinin. adam kendisinin yurt dışında yaşadığını söylerken türkiye'de ki programı gidiyor. yalan, özentilik vs.. herşey var lan bu incide! aaaaaaaaaaa ki ki ki ki aaaaaaaa
Mesaj tarihi:
O degilde, eksisözluk formatinda, kufurlusu gibi. Bilgi milgi, zirvaliyolar. Okunacak bisey aciyosun, %80i "anasini avradini ebesini hötttölö dölölåut" olunca okudugundan da bisey anlamaz insan sdfsd
  • Yeni Oluştur...