Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Densiz said:

screwy said:

aha druid gg feral druid holy paladinsiz disc priestsiz falan total gg artık

tamam talentden alınıyormuş. Tek başına magic siliyormuş.
tamamda o resto spec.. feralde suan hic bisey yok root silicek.. feral gorunce 2 kisi sabaha kadar cc le ozellikle mage falan varsa.. ohhh
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

rogue'da cloak var ekstradan

1 dakika 10 saniye cooldown'u var. shapeshift spamspamspamspam. Karşılaştırılması bile komik.

ahmedinejad said:
ayrıca rogue'un bleedler de bufflanıyor bu paketle.

Rogue'un hiçbir bleedine buff yok. %5 agility ve %15 backstab damage buffu var. 1.5k rupture ticks so uber.
Sosyal ağlarda paylaş

hemo'nun kendi vurusu bufflanıyormuş, neyse de feral'ın bleedler nerfleniyordu zaten, shred'le mangle buflanmıştı. yani rogue daha çok şeye sahip. bu arada bu frostbolt falan snare efect sayılmıyor mu? root bu druidin attığı roottan baska ne var ki zaten? bi de shaman totemi rootluyordu? slow efectleri kaldıracak hala bu da yeterli olur. rootu da dispellesin healerlar.

ek: frost nova da root sayılıyor sanırım, o zaman harbi ciddi nerf.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

ben double dps oynamak istiyorum napıcam yani.. her mage shaman ve druid geldiginde mac mı kaybedicem?

ya bana da clos sprintle root effect kaldırma vanish gibi seyler yagdırsınlar ya da bu tartısma olmasın bile

bende 2 warrior girip 2 ice mageli setupı kesmek istiyorum he bide 1milyon dolarım olsun

Not: 2 warrior vs 1 ice magede razıyım yani asfdsdf
Sosyal ağlarda paylaş

diğerleri hadi neyse de, frost mage üzer bu haliyle feral druidi.

önce bleedler çok vuruo dendi, o nerflendi, pve dps düşmesin diye shredi buffladılar mangle'ı vs. e sonra shredle cok vuracak ayı formda manglela cok vuracak diye bi nerf daha lazım aga dediler root koydular da, nefes alsa novaya sokan frost mage karşısında artık hiç şansı yok.

neyse
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ozaman diyorum ki bana da versin kurtulabilecegim 3 5 ability spam yapmıyım.. ayrıca suan da bile feral durdurması en kolay class cunku combo ne olursa olsun ilk kestigin sey feral druid.. bear forma soktugun anda tum burst gg zaten.. dot damage ve mobility dısında bi avantajı da yoktu.. ferocious bite dedigin sey 5cp de 10k falan vurmuyo 14k ap var.. dot u aldın mobility i aldın BL i aldın feral ne yiycek?

sunu bi dusun resto druid warrior geldi sen de herhangi bi feral double dps setupısın.. resto druid sunu yapcak.. root root cyclone hibernate hibernate cyclone root root cyclone hibernate.. sen de oturdugun yerde acaba bi ara hareket edebilir miyim ben ya diye kıvranıcaksın..
Sosyal ağlarda paylaş

solidhammer said:

screwy said:

ben double dps oynamak istiyorum napıcam yani.. her mage shaman ve druid geldiginde mac mı kaybedicem?

ya bana da clos sprintle root effect kaldırma vanish gibi seyler yagdırsınlar ya da bu tartısma olmasın bile

bende 2 warrior girip 2 ice mageli setupı kesmek istiyorum he bide 1milyon dolarım olsun

Not: 2 warrior vs 1 ice magede razıyım yani asfdsdf
su nası kotu bi arguman.. feral mage/enha/elem/sp her zaman iyi setuplar olmustur.. ben 2 feral giriyim demiyorum ki double dps setupı girmek istiyorum healer lı oynamayı sevmiyorum.. bu dedigim seyler HERHANGI mage shaman ve druidli komboya kaybediyo.. cunku feral druidin bi kenarda oturuyo su falan iciyo su durumda..
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

tamam ozaman diyorum ki bana da versin kurtulabilecegim 3 5 ability spam yapmıyım..

Yahu rogue'da ne var kurtaracak?

Clos? Zaten bunu 1 root efekt silmek için basınca dolduruyorlar ağzını kalan 1 dakikada. Clos'a karşılık Feral Chargeınız falan var yine eşit sayılabilecek.

Hani öyle bir söylüyorsun ki sanki Roguelar sürekli root kırıyor. Ben de gayet zavallı gibi dispell bekliyorum healerımdan karşıda Mage olduğu zaman.

Bir de 2v2 ye zaten balans yapmıyorlar. Title ve itemlar için gereken ratingi bile 2v2 ile kasamıyorsunuz.

2 dps 2v2 yapabilen class zaten çok az.

said:
ayrıca suan da bile feral durdurması en kolay class cunku combo ne olursa olsun ilk kestigin sey feral druid

ahaha. çünkü ferale atak vermezsem priestimi yiyip bitiriyor anında. :) intented.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya boşuna konuşuyorsun. 2 sınıflada işim yok ama. Warrior bile ağlıyor. Bu warriorlere ne yapsa yaranamaz adamlar. Arms ağacında bile charge manyağısın. Immune kırıyorsun, 3dk cd ile yürüme efektlerine immune oluyorsun, o sırada sheepdi stundı yemiyorsun. Feara immune geziyorsun. Ama halen eziliyoruz deniliyor. Şu patch ortada yokken bile aramızda ağlayan arkadaşlar vardı. Bu ağlama sırasında aynı sınıf tek charge ile adam kesiyor diye ağlıyordu diğer sınıflar. 140k vuran ss ler var tek charge daki daki 3sn stun sayesinde. 4sn içinde 140k...
Bu ağlayanlar eminimki freeze olunca direk spell reflect açıyordur. Sağlam warriorler beni zorluyor. Tam frost bolt ve ice lance gelişine açıyorlar şaftım kayıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan her argumana baska bi seyle gelmeyin ama 2v2 i dengelemiyolarki diye geliyosun simdi de..

ben feral druid suan gucsuz demedim.. feral druid guclu ama durdurması kolay cunku ilk focusladıgın target o 2 cd bittikten sora bear formda takılır baya bi sure bisey vurmadan..

ama patch sorası elinden hersey alınan baska bi class spec yok.. mobility gg dot gg.. 7k vuran sey 8k vurucak bl berserk gg fear immunity gg.. zaten tum ladder birincileri solo feral druid bunların hepsini nerflemeselerdi hic tadı tuzu olmuycaktı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...