Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam Beyler, Taksimde şöyle güzel ama çok tuzlu olmayan bi dans kursu arıyorum, zeybek öğrenmek için. Var mı giden/bilen? teşekkürler
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ekip mi ariyorsun ozel ders mi? dugun icin ozel ders aldim ben. cerkes danslarindan kafe'yle kombo yaptik. once esimle kafe, sonra kayincoyla zeybek oynadik. adam gibi zeybek dahi izlememis olan ben 3saatten 5 derste eşme, atik, sıçrama gibi birkac komboyu bir araya getirdim, gayet de guzel oynadik dugunde.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 özel ders arıyorum. nerden aldın?
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hiç oynamadım ama pekte zor bişiye benzemiyor internette videoları felan vardır heralde
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 trt altında oluyor bazen böyle şeyler. bi de dernekler/cemiyetler varmış herhalde onları bir araştır.
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aydın veya aydının ilçeleriyle ilgili bi derneğe git, bilmiyolarsa namerdim ahah
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Raincloud said: aydın veya aydının ilçeleriyle ilgili bi derneğe git, bilmiyolarsa namerdim ahah ya bende ondan ogrenmek ıstıorm :/ utanıyorum kendımden
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Suark said: özel ders arıyorum. nerden aldın? ben izmirde aldim dersi, izmirdeysen irtibat numarasini bulayim hocanin?
Öne çıkan mesajlar