Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam Beyler, Taksimde şöyle güzel ama çok tuzlu olmayan bi dans kursu arıyorum, zeybek öğrenmek için. Var mı giden/bilen? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ekip mi ariyorsun ozel ders mi? dugun icin ozel ders aldim ben. cerkes danslarindan kafe'yle kombo yaptik. once esimle kafe, sonra kayincoyla zeybek oynadik. adam gibi zeybek dahi izlememis olan ben 3saatten 5 derste eşme, atik, sıçrama gibi birkac komboyu bir araya getirdim, gayet de guzel oynadik dugunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 özel ders arıyorum. nerden aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 hiç oynamadım ama pekte zor bişiye benzemiyor internette videoları felan vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 tam oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 trt altında oluyor bazen böyle şeyler. bi de dernekler/cemiyetler varmış herhalde onları bir araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 aydın veya aydının ilçeleriyle ilgili bi derneğe git, bilmiyolarsa namerdim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Raincloud said: aydın veya aydının ilçeleriyle ilgili bi derneğe git, bilmiyolarsa namerdim ahah ya bende ondan ogrenmek ıstıorm :/ utanıyorum kendımden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Suark said: özel ders arıyorum. nerden aldın? ben izmirde aldim dersi, izmirdeysen irtibat numarasini bulayim hocanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 yok ya istanbuldayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar